Ana içeriğe atla

Kelebekler uyurken # 7 #

Aşk...
 Kalbimde Sinan aklımda Sinan, her şey o kadar güzel giderken gözleriyle ilgi  güzel bir haber bizi dahada mutlu etti. Ameliyat için gün verildi, ailesi,kardeşleri hepimiz heyecanla ameliyat günün gelmesini bekledik ve yüksek ihtimalle eskisi kadar sağlıklı görebilecek,İnşAllah....

 Ameliyat için iki hafta bekledik  hep ailemden gizli gizli gittim geldim ,gizli iş yapmak ne zormuş...
 Ameliyat istediğimiz,beklediğimiz gibi geçmedi , gözlerinde gerileme yok ancak bir ilerleme kaydedilmedi.

 Bu durum ikimizide çok üzdü , oysa her fırsatta  beni buğulu bir camın ardından izliyormuş gibi hissettiğini söylüyor,  beni berrak bir camdan izliyormuş gibi hissetmek istiyor. 

 Bu  hafta cumartesi günü iş yerinden hastayım, bahanesiyle izin aldım annemlere izin aldığımı söylemedim tabii .

 Cumartesi günü kararlaştırdığımız saatte buluştuk . yiyeceğimiz,ve kullanacağımız malzemeleri marketten  ve pastaneden temin ettikten sonra  bir taksi tutup  karar verdiğimiz  piknik alanına  vardık,kalbim güm güm atıyor heyecandan dilim damağım kuruyor hatta burnum akıyor!  


Hayatımın en unutulmaz bir günü olacağını  bilmeliydim.

Biz bu gün dünyayı bile unuttuk, ne yeşillikler ne  mavi gök yüzü nede görmeyen gözleri hiç bir şey ,hiç bir şey umurumuzda bile değil.
 Bana  küçük bir kolye almış  minik pırlantadan, iki kalbi olan bir melek, ''bu sensin kalplerden biri beni biri sen'' derken  onunda sesi titriyor heyecanını gizleyemiyor...
Biraz uğraştıktan sonra nihayet kolyemide taktık, şimdiye kadar bu kadar ince düşünülmüş bir hediye almamıştım üstelik çok pahalı olduğu belli.
Sinan bana ''yeşil gözlüm görmediğim, dokunamadığım ama  değerini bildiğim,hissettiğim bir hazinesin. ''
dizlerine yattım ,hatta körebe oynadık, en çok güldüğüm....

 O zaten pek iyi görmüyor, ''eşit olalım küçük hanım, gözlerini şalınla kapa'' dedi bende itiraz etmeden yaptım  dakikalarca oynadık, düştüm kalktım  o beni her defasında yakaladı ama ben onu bir türlü  tutamıyorum.Hisleri çok kuvvetli....

 Kahverengi gözleri,  atletik yapısı beyaz teni  ,hele o kokusu beni benden alıyor  saatlerce piknik yaptık neredeyse  güneş kaybolmak üzere, ne elimi tuttu nede   bu fırsattan yararlanmaya çalıştı. İki küçük çocuk gibi masum...
 O kadar çok şey paylaştık ve yaşadık ki sanki  yeni bir keşif yapmış gibiyim.haritayı keşfetmiş yada    yer çekimini yok yok buldum! nefes almayı keşfettim...
Gün sonunda annesine telefon etti ve  kararlaştırdıkları yerde buluştular, aslında ''gel seni annemle tanıştırayım'' dedi ama cesaret edemedim utandım.
 Eve geldiğimde beni  bir sürpriz bekliyordu annemle, Elçin abla çay içiyorlar...
 Hiç aklıma Elçin ablaya söylemek gelmedi ,işyerinden hastayım diye izin aldığımı duyunca,  merak etmiş nasıl oldum diye dolaşmaya gelmiş ,tabii böylece yalan atmayı bir defa daha yüzüme bulaştırmakla kalmayıp anneme nihayet yakalandım . Biliyorum başıma gelecekleri Elçin abla kapıdan çıkar çıkmaz kafamın etini yemeye başlayacak....
Yanılmadımda   
-Sen akşama göreceksin akşama  babana söyleyeceğim sen iyice şımardın Göksu hanım...

Yorumlar

  1. :)çok etkili vede aşk kokan bir yazı olmuş, bayıldım...

    YanıtlaSil
  2. Nasıl da bitti ...Böylede olmaz kiiiiii....:)....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşi yoğun olanlar hızlıca okuyabilsin diye düşündüm:)))

      Sil
  3. Yeni bir hikaye,çok güzele benziyor..İlk fırsatta ilk bölümden itibaren okumaya başlıyacağım Kuğu'm,şimdiden yüreğine sağlık:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bekliyorum canım en kısa zamanda benimle düşüncelerini paylaş lütfen:))
      Sevgilerimle.

      Sil
  4. Your blog is really lovely. I love the brick background!

    xo,
    Mariamma

    YanıtlaSil
  5. uyyyyhhh .tik gittim göksu hanim gibi

    gel 8 bölüm gel .

    gel asil kadinim gel .gecenin bir vakti yanliz icilmiyor kahve

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gelecek:))
      Ah canımm keşke yakın olsak gece yarısı falan dinlemez gelirdim:))

      Sil
  6. oh! tekrar eski haline dondun Kugum ! hadi hayirli olsun basarili devamlar! opuyorum seni...ha bu arada, hikayene yine bir "Eda" koymayi ihmal etme bak ona gore ;) :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şükür canım:)
      Sağol canımmm Eda duruyor o öyküyü yazıyorum bittiği zaman birden yayınlayacağım bölümleri. oda öyle oldu ne yapalım canım. hem sen o edayı merak etmiyormusun neler yaptı acaba:))) öptüm.

      Sil
  7. Canım,
    ne güzel bir bölümdü.Zevkle okudum. Sevgi ne güzel şeysin. Şimdiye kadar hiç bir yalanın uzun sürdüğünü görmedim. Bakalım Göksu nasıl kurtaracak.
    Sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım keyifli okumalar. Göksu kendini zor durumlara sokmaz umarım:)) sevgiyle kal canım.

      Sil
  8. ----------Oooo-----
    -----------(----)------
    ------------\---(------
    -------------\_)------
    ----oooO----------
    ----(----)-----------
    -----)---/-------
    -----(_/--------
    Sayfada gezindim :) Paylaşıma yorum yapıyorum :) +++++++++

    YanıtlaSil
  9. Göksu harikalar diyarında, ayakları yere basmıyor mutluluktan,
    Ailesiyle sorun yaşayacağa benziyor,
    Çok mutlu olduğum zaman o mutluluğu kaybetmekten hep korkarım,
    Göksu da mutluluğu yakalayanlardan olur umarım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evett gerçekten bunu bende düşündüm:)) Göksu harikalar diyarında:)
      Umarım canım, böyle durumlar biraz karışık hele aşk çok karışık:)) sevgiyle kal canım.

      Sil
  10. :)) oyy bakalım baba ne diyecek ama sanırım kızını önce dinleyecek :) ay ödüm kopuyor bişeyler ters gidecek diye :))

    YanıtlaSil
  11. Yanıtlar
    1. Sağol canım hayırlı akşamlar. sevgilerimle.

      Sil
  12. Ayy çok fena yakalandı yaa :) Kuğum hayal gücüne sağlık çok güzel gidiyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım aslında hayal ürünü olarak başlamıştım fakat tesadüfen tanıştığım biri sayesinde, öyküm şu an gerçek hayattan alıntı gibi bir şey oldu:))

      Sil
  13. Merhabalar.

    Sinan'ın başarısız geçen ameliyatına üzüldüm. O buğulu gözleri için üzülmesin, önemli olan kalp gözü ile görmektir.

    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim, güzel düşünceleriniz için çok teşekkürler. gerçektende kalp gözü daha önemlidir hocam.
      hayırlı akşamlar selam ve dualarımla hocam.

      Sil
  14. hayırlı cumalar diliyorum canım.sevgiler.

    YanıtlaSil
  15. ne güzel yaa inşallah çok büyük sorunlar yaşamazlar
    ama göksu fena yakalandı yaaaa

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaman gösterecek hepsini.
      Evet kötü oldu bu:))

      Sil
  16. Ah Aşk ne güzel bir şey ya :) piknik yapmaya gitmeleri ve birbirlerini keşfetmeleri harika. Ama inşallah annesi babasına söylemez Kuğum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Akacak kan damarda durmuyor canım, olacaklara engel olunmuyor.

      Sil
  17. Ayyy üzüldüm..Yakalanmasaydı keşke :((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olsun yakalansın , arada adrenalin lazım:)))

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zona ve Ben...

 Küstüm!  Bu kuğu nerelerde diye  Hiç merak ta etmiyorsunuz?  Ölsem yedim çıkmış olacak.  Bir tek Benbir sormuş Allah razı olsun.    H asta oldum   o kadar  çok yemek Bloğu yapan arkadaşım var ancak bir tas çorba yapanım yok! Al kuğu bu çorbayı içte iyileş diyenim yok! Üç haftadır zona ile mücadele ediyorum daha önce bu hastalığa yakalanan blogcu arkadaşım A hesteydi-beste ile    hasta olduğu dönemlerde  konuşmuştuk hasta olduğu dönemlerde... ''Çok ağrılarım var acı çekiyorum'' demişti ve bende ona ''seni anlıyorum'' demiştim aynı acıyı yaşamadan anlayamıyormuş insan. yatağa hapseden ailevi ilişkilerden çevreden ve işten koparan bir hastalıkmış.  Son zamanlarda  istediğim bir kaç gün tatildi. Çok yorgundum yorgunluk stres sayesinde bir anlık boşluğumdan beni yakalayan bu hastalık.  Üç hafta  önce, sadece bir dakikada çıktı ve ilk olarak minnacık bir kaç sivilce gibi boynuma yerleşti sıcaktan olduğunu düşünüp ağrılara kulak asmadım.

Şşş! Kızlar bağırmaz

 Şşşş Kızlar bağırmaz  Eğer anne ve ya anne adayı  iseniz mutlaka izlemeniz gereken bir  film... Bu filmin bir karesine  instagramda  rastladığımda izlemeye karar verdim  Ramazanda  gece birde işten gelince  sahura kadar  uyumayayım diye  açtım filmi.   Film o kadar etkileyici ve sürükleyiciydi ki     film bittiğinde  sabah ezanına sadece beş dakika kalmış...  Sadece su içebildim filmin üzerine  yemek falan yiyemezdim zaten rüyamda da  Şirini gördüm  günlerce içimden çıkmadı  . Filmin beni bu kadar çok etkilemesinin sebebi ise çok gerçekçi olması  ... Oyuncular:Babak Hamidian, Merila Zare'i, Tannaz Tabatabayi  Tür:İran SinemasıYapım  Yılı:2010 Orjinal İsim:Hiss Dokhtarha Faryad Nemizanand  Puanı 8.2 Bir okuyucunun yorumu Dünya meşgaleleri yüzünden çocukları ile ilgilenmeyen ebeveynler Şehvetleri  ve sapkın düşünceleri  kendini bile düşünmeyen   caniler, masumların hayatlarını karartan sübyancılar... Dile düşmemek için şik

mutsuz bir insancık

 bazen kaçmak gerekir, kendinden , herkesten. çok bunaldım .çok yalnızım o kadar yalnızım ki  her gün pazarları dahil  16 saat çalışıp yine de çok yorgun değil. çok yalnızım. kimseye açıklayamadığım tuhaf bir yalnızlık.iki kaşımın arasında zaman geçtikçe  çıkan iz , ne kadar somurtkan biri olduğumun gayet açık kanıtlarında biri olsa gerek. ahh tabe efenim ne diyorsun be kuğu nerelerdeydin diyeceksiniz ! devrik cümlelerimi itinasız  virgülü noktası doğru yerde olmadını bildiğim  satırlarımın pek kimsenin umrunda olmadığını düşündüğümden sadece beynimde yazıyorum. mutsuz yalnız hatta halen fakirim...  hayatta en çok istediğim bir evimin olmasıydı ben biriktirdikçe ev fiyatları arttı .ben mutlu olmaya çalıştıkça sorunlar daha da arttı. bazen yaşamıma son mu versem diyorum sonra iğne batsa uf uf  diyorum canımın çok tatlı olduğunun farkına varıyorum . şey gibi bir  şry bozulsa onu tamir ederken daha da çok bozuyorum. . sonuç olarak mutsuzum .