Ana içeriğe atla

Güzel pazarlar

Günaydın can dostlarım. Yeni evime taşınınca burayı ihmal ettiğim doğrudur. Arayan soran ,yorum atan tüm dostlara selam olsun. İşte geldim buradayım. Eski evimden ve manyak komşulardan kurtulunca bir rahatlık çöktü sanırım. Yeni evim  biraz uğraştırdı beni. Eski ev 33 metre kare olunca yeni ev normal bir ev olunca yeni eşyalar almam gerekti bakın bakalım yeni cicilerimi beğenecekmisiniz.













Yorumlar

  1. Nevresimler harika, güle güle kullan ve güle güle otur evinde

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler evideadan aldım çok güzel renkleri var hem çok uygun.

      Sil
  2. İyi olmana ve dönmene çok sevindim kuğu kızım, güle güle otur, inşallah çok iyi komşuların olur, eşyalarını da güle güle kullan, benden naçizane tavsiye mesafe koy kimseyle hemen sıkıfıkı olma, ileride hayal kırıklığına uğramazsın. Çok yüz verme kimseye, soğuk desinler, kendini beğenmiş desinler aldırma. Ben de komşulardan çok çektim en iyisi mesafeli hatta uzak durmak inan. :)
    Orada beyaz bir muhabbet kuşu mu görüyorum ben?:) Maşallah çok tatlı:)

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Müjde anne bütün dediklerine katılıyorum geçte olsa anladım . Saf birini gördüklerinde hemen üşüşüyorlar . Sonra neden iyi insanlar kalmadı iyiyi görünce zombiler gibi kanını emmeye çalışıyorlar. Gerçekten insanlara karşı iyice güvenim kırıldı herkesi kendim gibi sanmaktan vazgeçemediğim sürece zarar göreceğimi öğrendim. Müjde anne cici bir kuş aldım adı pamuk ama o kadar pasaklı ki birde yavruydu büyüdükçe gri tüyleri çıktı kuyruğunda,adınıda değiştirdim artık adı kirli pamuk .:) kocaman öpüyorum.

    YanıtlaSil
  4. Selam.
    hayırlı olsun hem yeni ev hem yeni eşyalar.
    İyi pazarlar. :9

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aleyküm selam teşekkürler hayırlı pazarlar.

      Sil
  5. Sağlıklı, güzel günlerde oturun. Kuş bir evde en güzel canlı bence. Bereket getirsin evinize.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. Çok teşekkürler.evet kuş eve neşe getirdi. Güzel pazarlar.

    YanıtlaSil
  7. Sağlık ve huzurla oturun evinizde. Kirli Pamuk çok şeker görünüyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederimm kirli pamukta mucuk mucuks diyor ablası 😄

      Sil
  8. Tebdili mekanda ferahlik vardir derler. En azindan manyaklardan kurtulmussun, bu kadar rehavet cokmesi normal:)) Hadi affedildin:))
    Yeni cicilerin cok chic, guzel gunlerde kullan hayatim. Allah agiz tadiyla, huzurla, saglikla oturmak nasip etsin insallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok merci şekerim birde puf lazım bu eve bilmem anlatabildim mi 😄 amin ecmain öpüyore

      Sil
    2. Yoooookkkk anlayamadim:)) Istedigin puf olsun kiz, rengini soyle yeter...

      Sil
    3. Evi gördün işte aertık ne renk olursa 😁

      Sil
  9. Nasıl mutlu oldum o pis komşularından kurtulduğun için... Yen'i evın yenı hayatın mutluluk ve huzur getırsın... çok sevındım senın için... (yaşayan anıların sahıbı) Yen'i bol kahveliye geçtim :)

    YanıtlaSil
  10. Yeni ismin hayırlı olsun . Çok sevindim güzel dileklerin için teşekkürler sevgiler😊

    YanıtlaSil
  11. Kuğum iyi olmana çok sevindim canım :) Güle gül oturun tatlım :) Kucak dolusu sevgiler. Ayrıca nevresimlerine bayıldım. Huzurla oturun kuzum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım benim bir gün birlikte kahve içmek dileğiyle sevgilerimle kuzum.

      Sil
  12. Yeni evinde kendin gibi dostların olması dileğimle. Hep güzel insanlarla karşılaş. Kirli pamuk neşe ve mutluluk katsın. Her şey gönlüne göre olsun.

    Saygılarımla.

    YanıtlaSil
  13. Çok teşekkür ederim Abdullah kirli pamukta selam söylüyor henüz konuşamıyor ama ben anlarım sevgiler😄

    YanıtlaSil
  14. Herşey çok güzel görünüyor, güle güle oturun sağlıkla mutlulukla. sevgiler selamlar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürlerrr
      Şükür elhamdülillah her şey çok güzel. Sevgiler.

      Sil
  15. Güle güle otur. Komşularından kurtulduğuna sevindim. Minik kuşu gıdığından öpüyorum.

    YanıtlaSil
  16. Teşekkürler güzel dileklerinize çok sevindim. Kirli pamukta size öpücük öpücük yolluyor😄

    YanıtlaSil
  17. Dün nedense yorum kısmı açılmadı bugüne kaldı :)

    Yeni evin hayırlı olsun, eşyalarını güle güle kullan. Abuk insanlardan uzaklaşmana çok sevindim, güzel komşuların olur inşallah burada. Kirli Pamuk da pek şeker :)

    YanıtlaSil
  18. Teşekkürlerr
    Kısmet bu güneymiş. Kirli pamukta selam eder ablası.😄

    YanıtlaSil
  19. Hayırlı olsun. Umarım burası huzurlu bir ev olur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler umarım ve çabalıyorum gerçekten çünkü insan kendini değiştirmediği sürece çevresini değiştirmesi bir şey ifade etmiyor. Kimseyle hemen samimi olmayacağım insanlara hemen güvenip acıyor ,kıyamıyor sempati besliyorum Allahtan zengin falan değilim. zengin olsam para pul kalmaz zaten elimden her şeyimi alırlar.

      Sil
  20. Hoş geldin Kuğular kadar nazik kızım. Merak ettik tabii ki... Yeni evin, eşyaların,muhitin, komşuların hepsi hayırlı uğurlu olsun. Benim de Pamuk adında bir muhabbet kuşum vardı. Ben ona "Sus..." dedikçe o da bana sus diye kızardı resmen :((
    Sevgiyle gözlerinden öperim kızım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler sevgili ece abla Müjde annem söyledi kulaklarımı çınlatmişsınız.😄
      Kirli pamuğum çok tatlı yaa henüz konuşmuyor fazla ilgilenemiyorum ondan sanırım. Sevgilerimle öptüm.

      Sil
  21. Canım senin adına çokk sevindim yeni evinde Allah sağlık ve huzur içinde oturmanı nasip etsin nevresiminden kızımında var:)tabii çeyizinde ,eşyaların çok güzel tatlı kuşunla güzel vakitler geçiresin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım. Çeyizinde güle güle kullansın inşallah.😍 sevgilerimle öpüyorum.

      Sil
  22. Çok sevindim huzurla otur insallah. Kötü komsu çekilmiyor gerçekten de.

    YanıtlaSil
  23. Çok teşekkür ederim inşallah canım . Apartman çok başkaymış keşke daha önce çıksaymışım . Sevgiler.

    YanıtlaSil
  24. Hayırlı olsun o komşulardan kurtulmana sevindim :D

    YanıtlaSil
  25. Amanın çok sevindim yahu,dur şu kız ne yapıyor,sesi soluğu çıkmıyor,bir bakayım dedim,sürpriizz taşınmış kuğu.Oh yahu.Müjdeciğimin yazdıklarına aynen katılıyorum,bşr daha yazmayayım,sen tekrar oku.Evin uygun bir yerinde açık halde Kuran bulundur eve bir kedi al,kuşun da çok tatlı maşallah.Eşyalarını da hep iyi günlerde kullan,maşallah.

    YanıtlaSil
  26. Hayırlı olsun yeni evin 😄 biz de daha yeni evimize taşındık ve dediginiz gibi o eski çevreden kurtulunca rahatladım ben de baya :)
    Bu arada seni mimledim benim bloga uğrayıp bak istersen. Boş vakit bulabilirsen yaparsın. Eşya yerleştirmek zormuş kolay gelsin ;))

    YanıtlaSil
  27. Oyyykızım dönmüş yazmış ama ben evde yokmuşum:))) Ohh ferah ferah ev arkadaşınla güle güle oturun.
    Şimdi merak ettim epeydir yok (hoş ben de evimden uzaklardaydım yaa :))) okuyacağım şimdi diğer yayınlarını da . öptüm kocaman:)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zona ve Ben...

 Küstüm!  Bu kuğu nerelerde diye  Hiç merak ta etmiyorsunuz?  Ölsem yedim çıkmış olacak.  Bir tek Benbir sormuş Allah razı olsun.    H asta oldum   o kadar  çok yemek Bloğu yapan arkadaşım var ancak bir tas çorba yapanım yok! Al kuğu bu çorbayı içte iyileş diyenim yok! Üç haftadır zona ile mücadele ediyorum daha önce bu hastalığa yakalanan blogcu arkadaşım A hesteydi-beste ile    hasta olduğu dönemlerde  konuşmuştuk hasta olduğu dönemlerde... ''Çok ağrılarım var acı çekiyorum'' demişti ve bende ona ''seni anlıyorum'' demiştim aynı acıyı yaşamadan anlayamıyormuş insan. yatağa hapseden ailevi ilişkilerden çevreden ve işten koparan bir hastalıkmış.  Son zamanlarda  istediğim bir kaç gün tatildi. Çok yorgundum yorgunluk stres sayesinde bir anlık boşluğumdan beni yakalayan bu hastalık.  Üç hafta  önce, sadece bir dakikada çıktı ve ilk olarak minnacık bir kaç sivilce gibi boynuma yerleşti sıcaktan olduğunu düşünüp ağrılara kulak asmadım.

Şşş! Kızlar bağırmaz

 Şşşş Kızlar bağırmaz  Eğer anne ve ya anne adayı  iseniz mutlaka izlemeniz gereken bir  film... Bu filmin bir karesine  instagramda  rastladığımda izlemeye karar verdim  Ramazanda  gece birde işten gelince  sahura kadar  uyumayayım diye  açtım filmi.   Film o kadar etkileyici ve sürükleyiciydi ki     film bittiğinde  sabah ezanına sadece beş dakika kalmış...  Sadece su içebildim filmin üzerine  yemek falan yiyemezdim zaten rüyamda da  Şirini gördüm  günlerce içimden çıkmadı  . Filmin beni bu kadar çok etkilemesinin sebebi ise çok gerçekçi olması  ... Oyuncular:Babak Hamidian, Merila Zare'i, Tannaz Tabatabayi  Tür:İran SinemasıYapım  Yılı:2010 Orjinal İsim:Hiss Dokhtarha Faryad Nemizanand  Puanı 8.2 Bir okuyucunun yorumu Dünya meşgaleleri yüzünden çocukları ile ilgilenmeyen ebeveynler Şehvetleri  ve sapkın düşünceleri  kendini bile düşünmeyen   caniler, masumların hayatlarını karartan sübyancılar... Dile düşmemek için şik

mutsuz bir insancık

 bazen kaçmak gerekir, kendinden , herkesten. çok bunaldım .çok yalnızım o kadar yalnızım ki  her gün pazarları dahil  16 saat çalışıp yine de çok yorgun değil. çok yalnızım. kimseye açıklayamadığım tuhaf bir yalnızlık.iki kaşımın arasında zaman geçtikçe  çıkan iz , ne kadar somurtkan biri olduğumun gayet açık kanıtlarında biri olsa gerek. ahh tabe efenim ne diyorsun be kuğu nerelerdeydin diyeceksiniz ! devrik cümlelerimi itinasız  virgülü noktası doğru yerde olmadını bildiğim  satırlarımın pek kimsenin umrunda olmadığını düşündüğümden sadece beynimde yazıyorum. mutsuz yalnız hatta halen fakirim...  hayatta en çok istediğim bir evimin olmasıydı ben biriktirdikçe ev fiyatları arttı .ben mutlu olmaya çalıştıkça sorunlar daha da arttı. bazen yaşamıma son mu versem diyorum sonra iğne batsa uf uf  diyorum canımın çok tatlı olduğunun farkına varıyorum . şey gibi bir  şry bozulsa onu tamir ederken daha da çok bozuyorum. . sonuç olarak mutsuzum .