Ana içeriğe atla

Sevil'in güncesi # 28 #



Bu aralar hayatımda her şey yolunda gidiyor, oh ne ala diyorum, tabi bir de şükür ediyorum.
 Şule'mi çok özlüyorum sık sık telefonda konuşuyoruz bana İstanbul'u anlatıyor,çok büyük bir yer ,tuvaletleri bile bir başka diyor.
 Hafta sonları Emre onu gezmeye götürüyormuş,''sanki yabancı bir memleket diyor''
bir  defa kaybolmuş  ,çocuklar gibi oturup Emre'nin geri dönmesini beklemiş , ben olsam   o sokaktan bu sokağa gider daha çok kaybolurdum.


Aslında isterim İstanbul'a gitmeyi hiç gitmedim hep resimlerini gördüm ,hikayelerini duydum...


Ben küçük   kasabamda mutluyum, alışmışız biz burada  iç içe sıcacık insanlar yaşayıp gidiyoruz.
 İstanbul gibi yerde Hiç tanımadığım insanlara selam versem  alırlarmı ki selamı mı!
 oysa burası böylemi, sütçüsünden  pamuk şekercisine tanıyoruz hatta hırsızları bile tanırız.
 bellidirler  ün yapmışlar artık.


 Şenerler beni istemeye gelecekler, içim kıpır da kıpır çok heyecanlıyım,tabi bu arada iki haftadır yemek kurslarına gidiyorum,bu duruma en çok babam seviniyor, tencerelerin dibini hep ona ovduruyormuşum,
 hiç te bile  o daha güçlü diye ovduruyorum....


Nurdan abla ile  Süpürge satışlarımız çok güzel gidiyor,bana ikide bir '' şuna süpürge deme o robot,temizlik robotu'' diyor
''robot sa yemeğide yapsın ben iki tane alırım''
 ''Zevzek'' dedi   birden tansiyonum düştü sanki yüzüm kıpkırmızı olmuş''ne oldu canım kızdınmı yoksa?''
''Hayır annemi hatırladım o da bana böyle derdi''


 Hayat ne tuhaf bir zamanlar onsuz yaşayamam dediğim  sevdiklerim, şimdi onlar(sızım)  ve onlar benim içimde ki sızım olarak kalacak...


Ve yaşıyorum,yaşama tutunmaya çalışıyorum, babama bakıyorum o da öyle hasta olacağız diye ödümüz kopuyor ee ne de olsa bize bakacak annem yok!


Kız istemeye gelirken ''kalabalıkmı gelelim''diye sormuş Nalan Hanım, bende ''orduyla gelin''  dedim nasılsa bir sürü yemek  biliyorum ya fessubhanALLAH...


Evlilik beni hep korkutmuştur ama uzatmanın da bir anlamı yok, arayış içine girince bulunmuyor, çöpü sapı, tası tarağı gözüne batmaya başladımı bir kere soğumaya başlıyor insan  sıcağı sıcağına olsun bitsin  istiyorum.

 Evet aslında bir de Nahit geri döner diye korkuyorum, ya dönerse ,ya düğünüme gelir de hadi gel benle derse, inanki  kırdığım hayaller kırdığım hayatlar o an aklıma gelmez.


 Belki de Hakan dan daha aşağılık bir duruma düşerim ama inan ki giderim, giderim!
                                                            N.K 
                                  





Yorumlar

  1. hooooop sevilcim .
    mallo olalim kirilan kalplerin ardindan mutluluk sana gelmez onlarla kalir
    hadi hayirlisi bakalim

    yazar kugu hanimcim öpüldünüz sevili cok özletiyorsun bak keserim tarifleri
    kendimi ne saniyorsam :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamam tamamm :)) sen tariflere devam :))
      canım bu hafta hızlandırıyorum ve kısmetse hafta final yaparım , gala gecesini sen düzenlersin pastalar börekler:)))
      öpüldün sen kendini sandığın şeysin merak etme güzel kalplim....

      Sil
  2. sevginin gözü kör olduğu için insan herşeyi yapar, yapmam dediklerini, asla dediklerini bile :)
    hadi bakalım neler olacak kuğucum, takiptesiniz efenim ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet yapamam dediklerini bile yapar değilmi?
      teşekkür ederim canım öpüldünüz efenim,en çilek kokulusundan:)

      Sil
  3. Umarım her şey sonuna kadar güzel gider :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nasılsa yazar benim
      iplerin elimde olması çok hoş:)))

      Sil
  4. siyah kuğum zarif kuğum nefes aldığı sürece insan binbir duygu ve düşünce barındırıyor. ben olsam asla öyle yapmazdım yok.. yok bu sözcük. insanoğlu nerde ne zaman ne yapar bazen kendi bile bilmez. Allahcc şaşırtmasın yeter. ÖLÜMDEN BAŞKA HERŞEYE ÇARE VAR. yeterki mutlu huzurlu nefes alalım. her nefeste mutluluğu kendimize uyarlayabilelim. sezon finali yapsanda büyük finale daha var de istersen:))) öptüm seni..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet yağmur yüreklim asla dememeli insan hayat bazen öyle tuzaklar kurara ki asla dediklerimizi paşa paşa yaparız değilmi?

      ben sezon finali yaparsam ,finalde pasta yerine beni yerler:))
      öptümm...

      Sil
  5. hakkında hayırlısı ne ise o olur inşallah canım.tüm mutlulklar seninle olsun.öpüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım hakkında hayırlısı olsun, bende sana tebessümler ve sevgiler yolluyorum, öptüm.

      Sil
  6. merak uyandırıcı.. takip ediyorum hikayeni ve merakla devamını bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Sevindim,bak seni bilmiyordum :)
      bir gün özle bir post yayınlayacağım kimler Sevil müdavimi çok merak ediyorum:)

      Sil
  7. Aaaa!! Bu kız başkasını severken, ötekiyle mi evlenecek? ! ! E oldu mu yaa?:(((Çok kötü oldu bu:)umarım son anda fikrinden cayar..valla ben okur ve annen olarak samimi fikrimi yazdım güzel kızım ama seni etkilemek için yazmadım...sevgilerimi bıraktım ve Bücürük'le kocaman öptük...(not Bücürük pencere de açıyor artık:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Bilmemki:))))
      şimdi bir şey yazsam final bumu yoksa denilecek:)))
      yaşasın kardeş camı mı açıyor:)) ne yapsın sıcaklardan o da bunlamıştır:)))
      ikinizide kocamann öptümm.

      Sil
  8. Ohhh canim biraz heyecan..sevinc..yine dokulmus guzel seyler klavyenden :))) Hadi bakalim bekliyoruz artik..Nahit gelecekmiii kacacakmiii gidecekmiii..Optum koamann

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bak hızlandırdım günceyi:))
      kocamann öptümm

      Sil
  9. kaç gündür bakamıyordum bi baktım final yazıyor olamazzz dedim onlara bakamdan kaldığım yere geldim :) Şimdi merak ediyorum tadını çıkararak okuyacağım diğer bölümleri mutlu son olur umarım :) ama bitmesine şimdiden üzüldümki ben.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) elim değmişken bitirdim :) canın sıkıldıkça her özlediğinde Sevil burada:)))

      Sil
  10. AAAAA SİYAH KUĞUM BANA NE OLDU BUGÜN YİNE TESADÜFLERİN ESİRİYİM. ŞİMDİ BURAYA YAZMAYI DÜŞÜNDÜĞÜM ŞEYLERİ BAKIYORUMDA ŞEHİRLER ARASI AŞK YAZMIŞ. MESELA BUGÜN BİR ARKADAŞA YORUM YAZDIM HEMEN HEMEN AYNI CÜMLELERİ BİR KİTABIN ÖNSÖZÜNDE GÖRDÜM. HEMDE NE KİTAP NATALİNİN BANA HEDİYE ETTİĞİ KİTAP(BAYKUŞ GÖZÜYLE). BAKTIM HATIRALAR VE GEÇMİŞ ZAMANLARDAN BAHSEDEN BİR KİTAP KAPATTIM KALDIRDIM ETKİLENMEYEYİM KENDİME AİT ŞEYLERİ YAZABİLEYİM DİYE. ÇÜNKÜ SADECE ÖNSÖZÜ BİLE ÇAKIŞACAKTI ANLATAKLARIMLA BESBELLİ. ÇİTLENBİK KELİMESİNİ GÖRDÜM VE KAPATTIM KİTABI...DAHA BUNA BENZER NELER NELER ÇOK TESADÜF VAR YİNE GÜNÜMDE. ŞİMDİ BURADAN YUKARIYA DOĞRU OKUYACAĞIM VE FİNALE YORUM YAZACAĞIM. SENİ VE YAVRU KUĞUYU SEVİYORUM..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazen öyle oluyor
      Yağmur yüreklim
      Roman yada öykü okursam etkilenecekmişim gibime geliyor demekki başına gelmiş:)

      Sil
  11. Küçük yerlerin sıcaklığının tadı bir farklı oluyor geçekten.Samimi bir ortam oluyor.Ne olursa olsun hayat devam ediyor bir yandan da.Ölenle ölünmüyor malesef.İstemeye de geliyorlar sonunda kızımızı:)Bakalım dediği gibi Nahit çıkacakmı ortaya.Yemek kursuna da gidiyor.Sevil olmaya başladı bak:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevil , hayatın devam ettiğinin farkında yaşayarak anlıyor,
      yazarken eğlenceli oldu.
      bakalım:)))

      Sil
  12. Hala Nahit'i mi seviyor, inanamadım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet seviyor,devamında duyguları değişecekmi bakalım:)
      ne düşüneceksin:))

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zona ve Ben...

 Küstüm!  Bu kuğu nerelerde diye  Hiç merak ta etmiyorsunuz?  Ölsem yedim çıkmış olacak.  Bir tek Benbir sormuş Allah razı olsun.    H asta oldum   o kadar  çok yemek Bloğu yapan arkadaşım var ancak bir tas çorba yapanım yok! Al kuğu bu çorbayı içte iyileş diyenim yok! Üç haftadır zona ile mücadele ediyorum daha önce bu hastalığa yakalanan blogcu arkadaşım A hesteydi-beste ile    hasta olduğu dönemlerde  konuşmuştuk hasta olduğu dönemlerde... ''Çok ağrılarım var acı çekiyorum'' demişti ve bende ona ''seni anlıyorum'' demiştim aynı acıyı yaşamadan anlayamıyormuş insan. yatağa hapseden ailevi ilişkilerden çevreden ve işten koparan bir hastalıkmış.  Son zamanlarda  istediğim bir kaç gün tatildi. Çok yorgundum yorgunluk stres sayesinde bir anlık boşluğumdan beni yakalayan bu hastalık.  Üç hafta  önce, sadece bir dakikada çıktı ve ilk olarak minnacık bir kaç sivilce gibi boynuma yerleşti sıcaktan olduğunu düşünüp ağrılara kulak asmadım.

Şşş! Kızlar bağırmaz

 Şşşş Kızlar bağırmaz  Eğer anne ve ya anne adayı  iseniz mutlaka izlemeniz gereken bir  film... Bu filmin bir karesine  instagramda  rastladığımda izlemeye karar verdim  Ramazanda  gece birde işten gelince  sahura kadar  uyumayayım diye  açtım filmi.   Film o kadar etkileyici ve sürükleyiciydi ki     film bittiğinde  sabah ezanına sadece beş dakika kalmış...  Sadece su içebildim filmin üzerine  yemek falan yiyemezdim zaten rüyamda da  Şirini gördüm  günlerce içimden çıkmadı  . Filmin beni bu kadar çok etkilemesinin sebebi ise çok gerçekçi olması  ... Oyuncular:Babak Hamidian, Merila Zare'i, Tannaz Tabatabayi  Tür:İran SinemasıYapım  Yılı:2010 Orjinal İsim:Hiss Dokhtarha Faryad Nemizanand  Puanı 8.2 Bir okuyucunun yorumu Dünya meşgaleleri yüzünden çocukları ile ilgilenmeyen ebeveynler Şehvetleri  ve sapkın düşünceleri  kendini bile düşünmeyen   caniler, masumların hayatlarını karartan sübyancılar... Dile düşmemek için şik

mutsuz bir insancık

 bazen kaçmak gerekir, kendinden , herkesten. çok bunaldım .çok yalnızım o kadar yalnızım ki  her gün pazarları dahil  16 saat çalışıp yine de çok yorgun değil. çok yalnızım. kimseye açıklayamadığım tuhaf bir yalnızlık.iki kaşımın arasında zaman geçtikçe  çıkan iz , ne kadar somurtkan biri olduğumun gayet açık kanıtlarında biri olsa gerek. ahh tabe efenim ne diyorsun be kuğu nerelerdeydin diyeceksiniz ! devrik cümlelerimi itinasız  virgülü noktası doğru yerde olmadını bildiğim  satırlarımın pek kimsenin umrunda olmadığını düşündüğümden sadece beynimde yazıyorum. mutsuz yalnız hatta halen fakirim...  hayatta en çok istediğim bir evimin olmasıydı ben biriktirdikçe ev fiyatları arttı .ben mutlu olmaya çalıştıkça sorunlar daha da arttı. bazen yaşamıma son mu versem diyorum sonra iğne batsa uf uf  diyorum canımın çok tatlı olduğunun farkına varıyorum . şey gibi bir  şry bozulsa onu tamir ederken daha da çok bozuyorum. . sonuç olarak mutsuzum .