Ana içeriğe atla

yardım

Bir şey yaptım ne yaptığımı bilmiyorum:)
 biri söyleyebilir mi bloğuma giriliyormu?

Yorumlar

  1. Ben girdin sorun yok galiba..

    YanıtlaSil
  2. Evet, yorum bile yazılıyor :)

    YanıtlaSil
  3. evet canım giriliyor, ilk kez bu gün oturdum bilgisayarın başına, bir arkadaşları gezeyim dedim. İyi akşamlar sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. canem benim bloga yazmistim ben herseyi görüyorum normal hersey bloga giriliyor

    YanıtlaSil
  5. :):) Giriliyo annem giriliyo..Hemde cayır cayır:):):)

    YanıtlaSil
  6. Yalnız resmin tipi kaymış durumda Kuğucan :):)

    YanıtlaSil
  7. evet tatlım giriliyor sorun yok gibi..

    YanıtlaSil
  8. Elbette giriliyor "siyahkuğu". Senin bloğda sorunyok:)
    İyi geceler.

    YanıtlaSil
  9. Yanıtlar
    1. Sevilin kankisi:)) sen ve şehirler arası aşkı sevilin kankisi ilan ettim:))

      Sil
  10. Teşekkür ederim, cansınız siz..
    bu gün de öğle yemeğinde ortaya canım kola istiyor demiştim yemek sonrası beş arkadaş birbirnden habersiz kola almışlar bana, kırmamak için içtim çatlayacaktım:))
    gmail hesabım yoktu aldım ,birden hesabınızda birincil adresiniz oldu deyiverdi:)) bende korktum hani bazı bloglarda google+1 gibi bir şey çıkıyor ya tüm giriş kapıları kapalı!
    bende kapıları kilitledim sandım hepinize tek tekk teşekkür ederim...

    YanıtlaSil
  11. Geçmiş olsun,korkmuşsun ..Problem yok:)SEVGİLER:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim hepinize canım,ne çok sevenim varmış ben bir kişi beklerken bütün arkadaşlarım koştu geldi:)
      sevgiler ...

      Sil
  12. Cola turka disinda kola icme sakin coca colada alkol varmis :S
    Bunu soylemeden gecemicim yanii :)
    opuyoruuumm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim içtiklerimde yoktu galiba beş kolada kafayı bulmadığıma göre:))) dikkatli olurum bu konuda teşekkür ederim can canım,bende öptüm <3

      Sil
  13. evet hayatım girdim gördüm :) sorun yok, ayarlarla mı oynadın hıımmm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ayarlarla oynamak pek iyi bir fikir değilmiş canım:)

      Sil
  14. Valla ben de girdim blogu yaladım yuttum öyle diyim yani canım kuğum:)

    YanıtlaSil
  15. Bir sorun yok, giriliyor bloguna güzel kızım..öptümmmmm ah bir de benim bloguma yorum yazılabilise....:(((:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Annem düzelir diye umut ediyorum sana yorum yazmayınca sanki beni kapıda bırakmışsın ve zilide sökmüşsün gibi hissediyorum:(

      Sil
  16. Kuğu sitenin yedeğini alalım senin ha ne dersin.Birşey olursa kaldığın yerden devam edersin sıkıntı olmaz yani.Ben her hafta alıyorum.Ne olur ne olmaz:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nasıl oluyor bu Kitapçı arkadaşım bir anlat san çünkü yazdıklarımın hiç bir taslağı yok bir tek burada var,ve aynılarını tekrar yazmam imkansız:))

      Sil
    2. Aynılarını tabi ki yazmayacaksın:)Blogger kumanda paneline gir.Orada tasarım sekmesi var oraya tıkla.Orada html düzenle sekmesi var ona tıkla ve oradan tam şablonu indir de.Bir yere kaydet onu.Yedek bu kadar basit.Sonra sorun çıkarsa bloğu tekrardan kurarsın:)

      Sil
    3. Hemen dediklerinizi bloğuma uyguluyorum,
      teşekkür ederim bilgilendirme için,
      benim gibi başka bilmeyenlerde öğrenmiş oldu sayenizde.

      Sil
  17. ben girdim canım.sorun yok.hayırlı cumalar diliyorum.sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
  18. Kuğum bende sorunsuzca girdim canım, gerçi geç oldu sanırım ama :) bende buz gibi bir kola istiyorum şu an..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım, evet buz gibi bir kola iyi olur ama beş tanesi fazla geliyor , bir şey isterken ortaya söylememek lazımmış anladım:)))
      sanada şimdi koli koli kola gelirse karışmam:)))

      Sil
  19. Ben de buradayım ama çok geç cevap verdin bızımla degılsın dersen boynumu büker giderim :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımmmm tabiki bizimlesin ,benimlesin:)
      hep burada kallllll.

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zona ve Ben...

 Küstüm!  Bu kuğu nerelerde diye  Hiç merak ta etmiyorsunuz?  Ölsem yedim çıkmış olacak.  Bir tek Benbir sormuş Allah razı olsun.    H asta oldum   o kadar  çok yemek Bloğu yapan arkadaşım var ancak bir tas çorba yapanım yok! Al kuğu bu çorbayı içte iyileş diyenim yok! Üç haftadır zona ile mücadele ediyorum daha önce bu hastalığa yakalanan blogcu arkadaşım A hesteydi-beste ile    hasta olduğu dönemlerde  konuşmuştuk hasta olduğu dönemlerde... ''Çok ağrılarım var acı çekiyorum'' demişti ve bende ona ''seni anlıyorum'' demiştim aynı acıyı yaşamadan anlayamıyormuş insan. yatağa hapseden ailevi ilişkilerden çevreden ve işten koparan bir hastalıkmış.  Son zamanlarda  istediğim bir kaç gün tatildi. Çok yorgundum yorgunluk stres sayesinde bir anlık boşluğumdan beni yakalayan bu hastalık.  Üç hafta  önce, sadece bir dakikada çıktı ve ilk olarak minnacık bir kaç sivilce gibi boynuma yerleşti sıcaktan olduğunu düşünüp ağrılara kulak asmadım.

Şşş! Kızlar bağırmaz

 Şşşş Kızlar bağırmaz  Eğer anne ve ya anne adayı  iseniz mutlaka izlemeniz gereken bir  film... Bu filmin bir karesine  instagramda  rastladığımda izlemeye karar verdim  Ramazanda  gece birde işten gelince  sahura kadar  uyumayayım diye  açtım filmi.   Film o kadar etkileyici ve sürükleyiciydi ki     film bittiğinde  sabah ezanına sadece beş dakika kalmış...  Sadece su içebildim filmin üzerine  yemek falan yiyemezdim zaten rüyamda da  Şirini gördüm  günlerce içimden çıkmadı  . Filmin beni bu kadar çok etkilemesinin sebebi ise çok gerçekçi olması  ... Oyuncular:Babak Hamidian, Merila Zare'i, Tannaz Tabatabayi  Tür:İran SinemasıYapım  Yılı:2010 Orjinal İsim:Hiss Dokhtarha Faryad Nemizanand  Puanı 8.2 Bir okuyucunun yorumu Dünya meşgaleleri yüzünden çocukları ile ilgilenmeyen ebeveynler Şehvetleri  ve sapkın düşünceleri  kendini bile düşünmeyen   caniler, masumların hayatlarını karartan sübyancılar... Dile düşmemek için şik

mutsuz bir insancık

 bazen kaçmak gerekir, kendinden , herkesten. çok bunaldım .çok yalnızım o kadar yalnızım ki  her gün pazarları dahil  16 saat çalışıp yine de çok yorgun değil. çok yalnızım. kimseye açıklayamadığım tuhaf bir yalnızlık.iki kaşımın arasında zaman geçtikçe  çıkan iz , ne kadar somurtkan biri olduğumun gayet açık kanıtlarında biri olsa gerek. ahh tabe efenim ne diyorsun be kuğu nerelerdeydin diyeceksiniz ! devrik cümlelerimi itinasız  virgülü noktası doğru yerde olmadını bildiğim  satırlarımın pek kimsenin umrunda olmadığını düşündüğümden sadece beynimde yazıyorum. mutsuz yalnız hatta halen fakirim...  hayatta en çok istediğim bir evimin olmasıydı ben biriktirdikçe ev fiyatları arttı .ben mutlu olmaya çalıştıkça sorunlar daha da arttı. bazen yaşamıma son mu versem diyorum sonra iğne batsa uf uf  diyorum canımın çok tatlı olduğunun farkına varıyorum . şey gibi bir  şry bozulsa onu tamir ederken daha da çok bozuyorum. . sonuç olarak mutsuzum .