Ana içeriğe atla

Sevil'in güncesi #32#



 Dün çeyizlerimi Şener le yaşayacağımız eve götürdük ,en büyük destekçilerim annemin komşuları,Büyükannem , halam ve Necatiye tezye, Şule ve annesini hiç söylemiyorum zaten  haklarını nasıl öderim bilmem.



  Ev yani evimi çok güzel  yerleştirdiler. 
Anneciğimin kendi elleriyle yaptığı  danteller  işlemeler  o kadar duygu yüklüyüm ki .


Kına gecemde  Büyükannemle yattık, ona sarıldım   gece odaya babam geldi  ''Anne kalk bakalım bu gece kızımla ben yatacağım '' dedi çok duygulandım sarılıp ağladık  annemin  yokluğu her saniyemde içimi yakıyor neden hiç azalmadı  neden! ve bu evde son gecem halen inanamıyorum şaka gibi geliyor.

 Düğün günüm gelip te çattı ve heyecandan kalbim güm güm atıyor,  gelinliğimle fotoğraf çekimleri yapılıp eve geldiğimizde karşımda Nahit'i gördüm  smokin giymişti bir an başım döndü damat gibiydi koluna girip gitmek istedim  gözlerine baktım  bir hareketi yeterli şimdi hadi gel dese gideceğim.


 Ve kuşağımın takılıp evden gitme vaktim dualar eşliğinde babam, kuşağımı kuşattı ve sarıldık sanki hiç kopmak istemiyormuş çasına,
ben merdivenlerden inerken herkesin gözlerinde yaşlar....


 Merdivenlerden indim gelin arabasına binerken arkama dönüp baktım o anda annemin hayali gözümün önüne geldi elinde bir kap su yolun, bahtın açık olsun kızım diyordu.




Gelin arabasına bindim ve Şener'e sarıldım ''ağlama, beni de ağlatacaksın ,seni alıyorum diye ağlıyorum sanacaklar'' dedi güldüm uyuz magnet işte ne olacak.


 Düğün salonuna gittiğimizde gözlerim hep Nahit teydi bana  gece boyunca gel demesini bekledim.


  O  bana bu gece hiç gel demedi düğün bitip te biz evimize geldiğimizde artık aklımda Nahit ten eser yoktu.


Biliyorum ki mutlu olduğum sürece  Nahit hiç aklıma gelmeyecek ama en ufak mutsuzluğumda aklıma gelip içimde ukte olacak.


Ve ben evlendim.
                                   N.K 

Yorumlar

  1. günümün en güzel yani sevilin topluca gelmesi oldu sagol kugum
    hem agladim hem okudum iste ta evlendigim güne duygularima götürdün beni sevil

    yazar hanim seni seviyorum ileride ben bu yazarin en sevdigi dostuyum demek gurur verici olacak insAllah

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım sevineceğin güzel bir haber daha söyleyim o zaman hiç uzatmayacağım,
      finali onikiden sonra yayınlayacağım:))
      Canımsın can dostum seni tanımak ne güzel bir şey...

      Sil
  2. hadi yaaa
    yatmadan önce okuyup bütün gece rüyamda Sevili göreceğim desene.
    Sonra ne yapacağız biz Sevilsiz.Alıştık deli kıza ama:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Evet böyle oldu:)
      hazır evdeyim yazabildiğim kadar yazayım dedim,
      bir baktım bitmiş:)
      Sevil bitiyor ama Melek başlayacak:))
      Umarım Meleğide en az Sevil kadar seversiniz:))

      Sil
  3. Ben de bekliyorum finali
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamam canım final yorumunu bekliyor olacağım:)

      Sil
  4. pembe dizi gibii...takip etmekte geç kaldığımı farkettim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin olsun Meleği takip edersin artık,kısmetse:)

      Sil
  5. hayırlı olsun
    kendi evden ayrılışım geldi gözümün önüne
    biraz buruk okudum ama güzeldi herzamanki gibi
    meleğide severiz inşallah:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kıyamam hüzünlü ama gurur vericidir aile evinden
      kırmızı kuşakla çıkmak...

      Umarım seversiniz:)

      Sil
  6. ühü hem ağladım hem okudum. Babacım geldi aklıma seville aynı kaderi paylaşıyorum :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kıyamam seninle aynı kaderi paylaşan bir çok genç kız var emin olabilirsin canım.

      Sil
  7. hep mutu olun gulen gozlerınız hıc durulmasın:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederimm sizinde,
      mutluluk sizi kovalasın,
      zaten kaçmayın da:))

      Sil
  8. Ayol koca kız babasıyla yatar mı?:)))ilahiii:)))babası da biraz kaçık:)))neyse ama içinde kötülük yok kızını hala minik bir çocuk gibi görüyor...bu Sevil hata yaptı, yol yakınken dönecektin kızım senin aklın başkasında!! Niye evlendin yaa? Hay Allah bakalım mutlu olacak mı?...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anne ben yatırırsam olur:))) ama o babası biliyorsun abbası onu halen minnak kızı olarak görüyor:))

      finale ne diyeceksin bakalım annem merakla bekliyorum:) bücürüğümü ve seni kocamannn öptüm...

      Sil
  9. Tahmin ettiğim bir son mu olacak yoksa:)Şimdi sıra finalde:)

    YanıtlaSil
  10. mutlulukar dilerim.. hersey gönlünüzce olsun. Biz de güzel bir makyaj çekilişi yapıyoruz. Belki şans sizden yana olur :) Bekleriz blogumuza ve çekilişimize http://guzelliknehri.blogspot.com/2012/07/cekilisssss.html

    YanıtlaSil
  11. Allah içinize sindirsin gule güle oturun ;) benim ceyizim agustos yirmi altı ;)))) sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayırlısı olsun, Allah tamamına erdirsin....
      sevgilerimle.

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zona ve Ben...

 Küstüm!  Bu kuğu nerelerde diye  Hiç merak ta etmiyorsunuz?  Ölsem yedim çıkmış olacak.  Bir tek Benbir sormuş Allah razı olsun.    H asta oldum   o kadar  çok yemek Bloğu yapan arkadaşım var ancak bir tas çorba yapanım yok! Al kuğu bu çorbayı içte iyileş diyenim yok! Üç haftadır zona ile mücadele ediyorum daha önce bu hastalığa yakalanan blogcu arkadaşım A hesteydi-beste ile    hasta olduğu dönemlerde  konuşmuştuk hasta olduğu dönemlerde... ''Çok ağrılarım var acı çekiyorum'' demişti ve bende ona ''seni anlıyorum'' demiştim aynı acıyı yaşamadan anlayamıyormuş insan. yatağa hapseden ailevi ilişkilerden çevreden ve işten koparan bir hastalıkmış.  Son zamanlarda  istediğim bir kaç gün tatildi. Çok yorgundum yorgunluk stres sayesinde bir anlık boşluğumdan beni yakalayan bu hastalık.  Üç hafta  önce, sadece bir dakikada çıktı ve ilk olarak minnacık bir kaç sivilce gibi boynuma yerleşti sıcaktan olduğunu düşünüp ağrılara kulak asmadım.

Şşş! Kızlar bağırmaz

 Şşşş Kızlar bağırmaz  Eğer anne ve ya anne adayı  iseniz mutlaka izlemeniz gereken bir  film... Bu filmin bir karesine  instagramda  rastladığımda izlemeye karar verdim  Ramazanda  gece birde işten gelince  sahura kadar  uyumayayım diye  açtım filmi.   Film o kadar etkileyici ve sürükleyiciydi ki     film bittiğinde  sabah ezanına sadece beş dakika kalmış...  Sadece su içebildim filmin üzerine  yemek falan yiyemezdim zaten rüyamda da  Şirini gördüm  günlerce içimden çıkmadı  . Filmin beni bu kadar çok etkilemesinin sebebi ise çok gerçekçi olması  ... Oyuncular:Babak Hamidian, Merila Zare'i, Tannaz Tabatabayi  Tür:İran SinemasıYapım  Yılı:2010 Orjinal İsim:Hiss Dokhtarha Faryad Nemizanand  Puanı 8.2 Bir okuyucunun yorumu Dünya meşgaleleri yüzünden çocukları ile ilgilenmeyen ebeveynler Şehvetleri  ve sapkın düşünceleri  kendini bile düşünmeyen   caniler, masumların hayatlarını karartan sübyancılar... Dile düşmemek için şik

mutsuz bir insancık

 bazen kaçmak gerekir, kendinden , herkesten. çok bunaldım .çok yalnızım o kadar yalnızım ki  her gün pazarları dahil  16 saat çalışıp yine de çok yorgun değil. çok yalnızım. kimseye açıklayamadığım tuhaf bir yalnızlık.iki kaşımın arasında zaman geçtikçe  çıkan iz , ne kadar somurtkan biri olduğumun gayet açık kanıtlarında biri olsa gerek. ahh tabe efenim ne diyorsun be kuğu nerelerdeydin diyeceksiniz ! devrik cümlelerimi itinasız  virgülü noktası doğru yerde olmadını bildiğim  satırlarımın pek kimsenin umrunda olmadığını düşündüğümden sadece beynimde yazıyorum. mutsuz yalnız hatta halen fakirim...  hayatta en çok istediğim bir evimin olmasıydı ben biriktirdikçe ev fiyatları arttı .ben mutlu olmaya çalıştıkça sorunlar daha da arttı. bazen yaşamıma son mu versem diyorum sonra iğne batsa uf uf  diyorum canımın çok tatlı olduğunun farkına varıyorum . şey gibi bir  şry bozulsa onu tamir ederken daha da çok bozuyorum. . sonuç olarak mutsuzum .