Ana içeriğe atla

Kahve alır mısınız


Bi kahve alırmısınız?:)
Günaydın...
Güzellikler ve bol enerji dolu bir gün diliyorum, bu gün bayram sonu dönüşleri başlamıştır, yola çıkanlara hayırlı yolculuklar,kazasız belasız gelin. birde  ailece  çıkılan yolculuklarda sizde de tartışma olurmu ben halamlarla ne zaman bir yere gitsem eniştem ve halam   hep didişir
-yavaş Ali ,ay araba geliyor , dur biraz , ne gerek var şimdi o kadar hıza.
 Eniştem   gayet sakin
 -hanım ineyimde geç direksiyona
-Ben bilsem binermiyim
 ben arkada çoğu zaman  artık dayanamayıp kulaklıkları takarım bazende gülerim kıs kısss kısss:))
 Sizin yolculuk  hikayeleriniz nasıl merak etmiyor değilim...
 Hayırlı yolculuklar..




bayram bitti,
Yaşasın bu bayramda kurtulduk:)))


 Abla o kahvaltı mı? ne pişiriyorsunn bakayım?:)


Yorumlar

  1. Kuğum çok hoşsun :))) Keyifle okudum.iyi ki varsın:))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gün güzel geçsin güzellikler paylaşayım dedim:)) Bol gülümsemeler , gülmek sana yakışıyor kuzum:) Sende iyi ki varsın:))

      Sil
  2. Ya sohnetin dibine vurursun, yada sus pusx oturursun:) uzun yolculuklarda. Bizde boyledr

    YanıtlaSil
  3. Kahve alırım hatta kahve yetmez bana anestezi lazım ya da bir şişe şarap, votka anlayışsız insanlara karşı sinirlerimi aldırmak yetmedi, sarhoş olayıp dayanmak için. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Müjde anne ben böyle durumlarda burnumdan derin derin nefes alıyorum bir dene belki iyi gelir, sarı kantoron çiçeğini kaynat oda iyi gelir sakinleştiri olmadı anason kaynat yada dua et alkol içme ayyaş derler:))
      anason iç alkol içme:))):))

      Sil
    2. Canımcım hayatımda içki içmedim desem yalan olur, yılbaşında bir kez bir YUDUM şarap tadına baktım içemedim, rakı desen kokusundan nefret ederim, rahmetli dayım içerdi akşamlar oradan biliyorum:) velhasıl içkiyle aram hiç yok, sıfır tek likörlü çikolata severim içinde likör var:) yani sözün gelişi o ama keşke sarhoş olsam:)))

      Sil
  4. Ben alırım sade bir kahve yolculukta bizim arabanin ici su an mini bi koy pazarina ugradik annem meyvelerle aileyi besliyor 😊kardesim yanimda durmadan mandalina, muz yiyiyor 😁 miss gibi koktu, babam yola odaklanmis durumda trafik cok yogun herkes donus yolunda, ben yemiyorum senin yazilarini okuyorum , bizim arabada yolculuk boyle :)) keske bir de resim atabilsek..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. OOOoo şahaneymiş hemen mailime at ben buraya eklerim:)) hatta yazının altına eklerim:)) ekşın olsun:))

      Sil
    2. Instagramin var mi kuğum? Resim icin

      Sil
    3. Bilemedim mail adresini :(

      Sil
    4. VVar kuzum sen sorunca hemen açtım:)))
      1siyahkugu olarak açtım
      işte o benim

      Sil
    5. Buda mail adresim one.black.svvan@gmail.com:)

      Sil
    6. Cok sevindim arkadasim bunu benim icin yapmis olmak ayrica mutlu etti beni ,hos geldin instagrama 😊😊

      Sil
    7. :) Bana değer verene ben daha çok değer veriyorum kıymetlisin dostum:) Hoşbuldum bir buna el atmamıştım buda oldu:))

      Sil
    8. Cok sevindim arkadasim bunu benim icin yapmis olmak ayrica mutlu etti beni ,hos geldin instagrama 😊😊

      Sil
  5. Ben 1 gün önceden döndüğüm için, hiçbir trafik sıkıntısı yaşamadım ^^

    Kedicik yine iş başında :) :)

    Allah sabır versin o trafikte saatlerce kalmak zorunda olanlara ^^

    YanıtlaSil
  6. Amin diyorum:)
    Kedicik artık bir çok yazımda olacağa benziyor laptopu dışarıda bırakmıştım üstüne yatmış ama ben telefonu alıp resim çekene kadar ürktü kaçtı ,bir dahakine artık:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kedicik kesinlikle yer almalı her zaman :))

      Sil
  7. Bir adet Türk kahvesi lûtfen! Hasret kaldım valla ❤

    YanıtlaSil
  8. Orta olsun, senin muhabbetin de tatlıdır zaten :) ❤

    YanıtlaSil
  9. Kahve isterim senin elinden ne guzel olurdu😄 araba ile bir de esle gidiliyorsa arada olur o muhabbet😄😄

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hemen Hatice ablacığım yeter ki iste sırf gitme biraz daha diye kahve komasına girmeye razıyım:))

      Sil
  10. Hep aynı. Kadınlar hiç değişmiyor, anne ve babamın arka koltuklarında olmak da benim için çok eğlenceli oluyor. Sık sık kayıt yapıyorum, film çeviriyorlar adeta.

    YanıtlaSil
  11. Akşam kahvesine geldim :)

    YanıtlaSil
  12. Kahve bahane sohbet şahane kuğucuğum. Çay ve kahve dostum sayılır,pisiler de dostum eeee sende dostsun ben şimdi seni instagramda da eklemem mi😍😘mevlam uzun seneler bayramları birlikte görmeyi nasip etsin tatlım❤️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aminn bitanem iyiki hobistanyam sayesinde açmışım ekle bebeğim eklee:))) seni görmek bana iyi geliyor. kalppp

      Sil
  13. Uzun yolculuklarda herkes uyuduğu için ben öne oturuyorum , bütün yol boyunca durmadan konuşuyorum , babamı delirtmek eğlenceli oluyor hehehe , bazende babamla şarkı söylüyorumuz uyanık kalmak için , dışarıdan bakanlar kesin bunlar deli diyordur :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizin yolculuklar süper geçiyordur o zaman::) ben arabada en çok yağarsaa yağmur yağarı söylüyorumm :)

      Sil
  14. kahve olur çay olur :))) günaydın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Günaydınnn ve iyi akşamlar:) akşam kahvesine gel:)))

      Sil
  15. 2 çocukla yolculuğu düşün bir de :) oluyor illa didişmeler. Benim de en ilgimi çeken durumum, yolculuklarda çok fena atıştırıyor oluşum. Meyve, kuruyemiş, gofret, strese girip yiyorum sanırsam :) Tatil köyünde değil de tatil yolunda kilo alan bi ben varımdır heralde :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Oda güzelmiş:)) arabada vakit geçsin derken insan anlamıyor:)) 2 çocukla bak şimdi hayran oldum ben tek başıma bir kendimi idare edemiyorum:)

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zona ve Ben...

 Küstüm!  Bu kuğu nerelerde diye  Hiç merak ta etmiyorsunuz?  Ölsem yedim çıkmış olacak.  Bir tek Benbir sormuş Allah razı olsun.    H asta oldum   o kadar  çok yemek Bloğu yapan arkadaşım var ancak bir tas çorba yapanım yok! Al kuğu bu çorbayı içte iyileş diyenim yok! Üç haftadır zona ile mücadele ediyorum daha önce bu hastalığa yakalanan blogcu arkadaşım A hesteydi-beste ile    hasta olduğu dönemlerde  konuşmuştuk hasta olduğu dönemlerde... ''Çok ağrılarım var acı çekiyorum'' demişti ve bende ona ''seni anlıyorum'' demiştim aynı acıyı yaşamadan anlayamıyormuş insan. yatağa hapseden ailevi ilişkilerden çevreden ve işten koparan bir hastalıkmış.  Son zamanlarda  istediğim bir kaç gün tatildi. Çok yorgundum yorgunluk stres sayesinde bir anlık boşluğumdan beni yakalayan bu hastalık.  Üç hafta  önce, sadece bir dakikada çıktı ve ilk olarak minnacık bir kaç sivilce gibi boynuma yerleşti sıcaktan olduğunu düşünüp ağrılara kulak asmadım.

Şşş! Kızlar bağırmaz

 Şşşş Kızlar bağırmaz  Eğer anne ve ya anne adayı  iseniz mutlaka izlemeniz gereken bir  film... Bu filmin bir karesine  instagramda  rastladığımda izlemeye karar verdim  Ramazanda  gece birde işten gelince  sahura kadar  uyumayayım diye  açtım filmi.   Film o kadar etkileyici ve sürükleyiciydi ki     film bittiğinde  sabah ezanına sadece beş dakika kalmış...  Sadece su içebildim filmin üzerine  yemek falan yiyemezdim zaten rüyamda da  Şirini gördüm  günlerce içimden çıkmadı  . Filmin beni bu kadar çok etkilemesinin sebebi ise çok gerçekçi olması  ... Oyuncular:Babak Hamidian, Merila Zare'i, Tannaz Tabatabayi  Tür:İran SinemasıYapım  Yılı:2010 Orjinal İsim:Hiss Dokhtarha Faryad Nemizanand  Puanı 8.2 Bir okuyucunun yorumu Dünya meşgaleleri yüzünden çocukları ile ilgilenmeyen ebeveynler Şehvetleri  ve sapkın düşünceleri  kendini bile düşünmeyen   caniler, masumların hayatlarını karartan sübyancılar... Dile düşmemek için şik

mutsuz bir insancık

 bazen kaçmak gerekir, kendinden , herkesten. çok bunaldım .çok yalnızım o kadar yalnızım ki  her gün pazarları dahil  16 saat çalışıp yine de çok yorgun değil. çok yalnızım. kimseye açıklayamadığım tuhaf bir yalnızlık.iki kaşımın arasında zaman geçtikçe  çıkan iz , ne kadar somurtkan biri olduğumun gayet açık kanıtlarında biri olsa gerek. ahh tabe efenim ne diyorsun be kuğu nerelerdeydin diyeceksiniz ! devrik cümlelerimi itinasız  virgülü noktası doğru yerde olmadını bildiğim  satırlarımın pek kimsenin umrunda olmadığını düşündüğümden sadece beynimde yazıyorum. mutsuz yalnız hatta halen fakirim...  hayatta en çok istediğim bir evimin olmasıydı ben biriktirdikçe ev fiyatları arttı .ben mutlu olmaya çalıştıkça sorunlar daha da arttı. bazen yaşamıma son mu versem diyorum sonra iğne batsa uf uf  diyorum canımın çok tatlı olduğunun farkına varıyorum . şey gibi bir  şry bozulsa onu tamir ederken daha da çok bozuyorum. . sonuç olarak mutsuzum .