Ana içeriğe atla

Çocuk istismarı




Alt kat komşum bir istismarcıymış ve aylardır aranıyormuş , elleri kolları sallaya sallaya gezdiler aylarca, yaşlı diye güvenip evi kiraya veren ev sahibimle birlikte yatıyoruz korkudan .  
İnsan  saçı beyazlamış nur yüzlü yaşlı  yetmişine merdiven dayamış   gırtlak kanseri bir ihtiyarı gördüğünde ne düşünür , üstelik  her zaman çevredeki herkese çok yardımcı olan bir ihtiyar .
  Yaşlısın yaş kemale ermiş artık toprağa gireceksin nasıl bunu yapmayı düşünürsün?
 Bizim alt kata  mart sonları gibi taşındılar, o günden bu yana bana çok tuhaf geldi bu  adam ve  kadının  konuşmaları hareketleri  şurada yazmıştım daha öncede bir çok yazımda belirtmiştim, altından bir şey çıkacak bunlar normal gelmiyor diyordum ev sahibimide sık sık uyarıyordum çok samimi oldun abartma diye.
 -Yaşlı amcacık diyordu.
   Kadınlara çok tuhaf bir bakışı var yiyecek gibi bakıyor diyorum ev sahibim bana, senin kalbin kötü diyor adamcık hasta ,kanser o günah diyordu.  Bir şeyler olduğunu anlamıştımda bu kadarda değil,   beynim çorba oldu düşünmekten    meğerse istismarcıymış ve aranıyormuş:(

 Üstelik mart ayından bu yana  kesinleşmiş  cezası için aranıyormuş.    Cuma günü polisler gelip götürmüş ben işten eve geldiğimde henüz gitmişler hanımı ağlıyordu, baştan olayı bilmiyoruz tabii bize dedilerki  alkollüyken beni dövdü eşim ondan üç bin lira para cezası var fakiriz veremedik . Zaten ekmek vb. şeyler için bakkala gitmezler ya bana ya ev sahibine ya  başka bir komşuya devlet yaşlılık maaşlarını kesmiş . meğerse sebebi adreslerini bulabilmek için kesilmiş maaşları gidip buranın adresini vermiş maaş bağlansın diye. Yakayıda ele vermiş oldu.

  Akşam üstü ev sahibim geldi hadi gel biraz uğrayalım geçmiş olsuna dedi ,gittik ağlıyor zaten bahçe ortak olunca hep bahçede feryat figan ağlıyor gitti yiğidim diye.  neyse  ziyarete gittik, ya dedim geri al  madem  şikayetini 
- yok aldırmıyorlar dedi, oğullarından falan para istiyor telefonla,  telefonda ceza evinin içini anlatıyor oğluna telefonu kapayınca  sordum sen nerden biliyorsun bu kadar detaylı dedim   bir ara iftiradan yattı  5 ay kadar o zaman öğrendim  kızın biri  bunları 67 kişi içeriye attırdı  bee bee  yaptı tutuklattı dedi .
 bee bee ne dedim kız dilsiz ve sağır   el işaretiyle göstermiş hepsini  , iftira attılar adamımı içere aldılar ,
hastanelerde  her yerini traş ettiler çıplak  muayene ettiler  hep dedi ben şook tabii içime kurt düştü  eve çıktım, zaten  geçtiğimiz yıllarda bir olay olmuştu ve çok konuşulmuştu burada zanlıların hepsini hapse atmışlardı aklıma o  olay geldi bağlantısı olabilirmi diye. 
   googleye  '14 yaşındaki engelli kıza 'yazdım çıkan haberi okurken bir bakayım bizim amcanın adıda var içinde hemen ev sahibime götürdüm laptopu yazıyı  okuttum ona , gitmiş kadına söylemiş kuğu getirdi bana okuttu  yazıklar olsun demiş.
 Kadın savunmuş tabii eşini  iftira atıldı demiş  hiç tanımıyormuş o odun kesmiş onların yanında sadece . odun kesti diye içerimi alınır hiç bunun tahlili testi var,  yanlış çıkmış hepsi  diyormuş. Akşamda kız kendi kaşınmış demiş.  delireceğim
 Zaten adamın hareketleri bizi çok rahatsız ediyordu   kadına durmadan hakaretler ediyordu , hep küfürlü konuşmaları, hep bizi izliyordu, bahçeye müstehcen çıkıyordu   ev sahibine söylüyorum bak biz aynı bahçedeyiz sen çok bakıyorsun demekki diyordu, aklıma geldikçe çıldırıyorum  ev sahibinin torunları hep bahçede oynuyor oda onlara tahtadan  bir şeyler yapmaya çalışıyordu  ev sahibim aman ne iyi amca deyip duruyordu şimdi dua ediyor aman iyiki torunları  yalnız bırakmamışım diye . akşam  nette araştırma yaptım neler yapılabilir diye?

 Bir siteye rastladım yurt dışındaki suçlular için yapılmış bakmak isteyenlere adres ,     http://www.familywatchdog.us/ (pedofoli)Sübyancılık yüzünden hüküm giyenlerin haritasını  görebiliyorsun. aynı şey Türkiye!dede olsa keşke sayfayı Türkçeye çevirip istediğiniz bilgiye ulaşabilirsiniz. bence çok büyük bir caydırıcılığı olur  ne olacak  al kes sonra adını gizlesinler gözünü çizsinler resimlerde, kimse bilmesin sen normalmiş gibi bir hayata devam et.  yazık ettiğin hayat!
  Kimseye güvenemeyeceğiz!



Yorumlar

  1. Ya bu kadar olur. Bugün rüyamda oğluma cinsel taciz uygulanmıştı ve uyandığımda hıçkırıklara boğuldum. Hala etkisindeyim. Aklıma hemen ensar vakfı başkanı koca ilahiyat profesörünün istismar ettiği çocuklar aklıma geldi yine ve çok ama çok üzüldüm o çocuklar adına. Kimseye güven yok kimseye. Allahım korusun bizi, evlatlarımızı. Bu yüzden çocuklarımı hicbir yere emanet edemiyorum. Evde yalnız kalmaları bile daha güvenilir zor zamanda. Allah bu sapiklari helak etsin inşallah. Hicbir çocuk zarar görmesin.Okurken tüylerim diken diken oldu. Kanım dondu. Terbiyesiz herif

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nasıl bir vicdan taşırlar anlamıyorum, başım çatlıyor başka şeyler düşünmeye çalışıyorum olmuyor hep aklımda , birde hanımı salacaklar onu o hasta diyormuş . çıldıracağım . Allah amellerinde boğsun onları.

      Sil
  2. Çok önemli bir konu Kuğu'm.Akrabalardan bile çıkıyor.Tarafımdan yaşanmış, fakat cezasını çekmiştir.
    Yaşla değil, sapıklıkla ilgisi var.Zaten saçma hareketler de yapmış.Karısı fark etmez mi?Aklı başında bir kadınsa zaten izin vermez eşine.Bir de korur kocasını sıkılmadan.Geçmiş olsun Kuğum.Allah uzak tutsun böylelerinden:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet yaşla alakalı değil gerçekten sadece insan yaşlanınca aklı gelir sanardım ben hani Allahkorkusu
      çevre korkusu
      evladı olduğunda evladın ne anlama geldiğini bilir
      evlat acısı nedir bilir diye yaşlılara değer veriyoruz
      Sağol Ece ablacığım Bununla gelmiş geçmiş olsun inşAllah.

      Sil
  3. Offfff ki offff artık kimseye güvenilmeyecek bir dönemdeyiz , bunlara öyle bir ceza verilmeli ki ibreti alem olmalı hergün işlence çeke çeke günlerini geçirmeliler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cezalar caydırıcı gelmiyor sanırım yada cezayı aklına getirmiyorlar.
      Bende güven düzeyi şu anda o sıfır düzeyinde.

      Sil
  4. Allah cezasını versin pislik herifmiş. Hakikaten yaşla maşla ilgisi yok, Hac'ca gider yine yapar, sapık bunlar içlerinde var. Kendi öz kızına, bacısına da yapar. Bunları o malum yerinden asacaksın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç bu kadar korkmamıştım , Hacca gidecek tip yok zaten belli Din imandan anlamadığı ,bütün gün hanımıyla küfürlü konuşuyorlardı sanki bir dilmiş gibi bu küfür . Her şey beklenir bu tip insanlardan birde insanlarımızı bilinçlendirmek lazım .-/*

      Sil
  5. Aman Allah ım ....
    Hep uzaktan izleyip ah vah deriz içimiz yanar da yanar ama ...
    Yakında olup da hissedip de konduramamak bu kadarını ...
    Rabbim hepimizin kadın erkek genç yaşlı bebek farketmez korusun ...
    En büyük cezaları almadıkları sürece uslanmadan devam eder bunlar .... Bunun hastalığı ya da özürü olamaz ki .....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah korusun benide haberlerden izleyecektiniz az daha:(
      En kötüsü karşımızda okul var burası çıkmaz sokak kışa kadar yakalanmasa ! düşünmek bile istemiyorum. Hasta diye merhamet bekliyor!

      Sil
  6. okuyunca şok oldum. cezalarımız çok çok az :(
    inşallah bir dahada o iğrenç yüzünü görmezsiniz onların

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kadın daha alt katımızda oturuyor malesef.
      İnşallah çıkar buradan , burası onlara uygun değil.

      Sil
  7. Of Allahım ne biçim zamandayız, ne tuhaf insanlarla bir aradayız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Malesef birde o tuhafları öğrenemeyecektik bereket Devletimiz çok akıllı davranmış yada bunlar saf maaş kesilince adresi vermeseydler daha bulamazdılar:(

      Sil
  8. Bu tarz yazıları, haberleri okuyup dinledikçe insanın kimseye güvenmeye cesareti kalmıyor. Ve araştırınca bu gibilerin, insan demek istemiyorum, ne kadar çok olduğunu görüyoruz ve kanım donuyor. Böylelerini ifşa etmek, toplumdan dışlamak lazım, caydırmak için ne gerekiyorsa yapmalı ki bir daha denemeye dahi cürret edemesinler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk gün ev sahibimle kimseye söylemedik olayı zaten herkes duymuştu o ama onlardan biri bizim alt katta olduğunu bilmiyorduk. ertesi günü söyledik akrabalara falan birde çıkar falan hapisten çünkü kanserim deyip rapor alacakmış , hasta diye acıyacağım da o küçücük çocuklara acımayacak :(

      Sil
  9. Bir eğitimci olarak istismarcıların, tacizcilerin, sapkın ve psikopatların gereken cezayı aldığına inanmıyorum. Bunun için çok üzülüyorum. Sonra "tacizcisini öldüren kız" "tecavüzcüsünü vuran kadın" yıllarca hapis yatıyor. Arkadaşım şikayet edilmiş devlet olarak gereken önlemi almak senin sorumluluğun. Madem bir "adalet" var yerine getirilmeli. Herkes kendi adaletini sağlamaya başlarsa üzgünüm ki kimse buna müdahale edemez. Taciz eden insanlara bile uzaklaştırma cezası almak için uğraşmak gerekiyor. O yüzden kendini güvende tutacak adaletini bekleyeceksin. İş buralara geliyor.Yazık. Böylesini hadım edeceksin. Kimse de gık çıkarmasın. Bunun bir kere yanlış anlaşılması olur 10 kere değil. Alınan ceza belli. Kusura bakmasınlar. Asın öldürün demediğimize şükretsinler. Eğitimci olduğum için ona dilim varmıyor. Gereken yöntem hadım. Gerek kimyasal gerek fiziksel. Acımak yok. Ufacık çocuklarımızın tüm bir geleceğinden bahsediyoruz. Çocuk o aklına gelmez diyoruz ama öyle olmuyor. Birebir konuşmalarda öğrencilerin nasıl ağladığını bizzat görüyoruz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hadım edilecek böyleleri , bu yaşta halen o küçük çocuğa ,off aklıma geldikçe sinirlerim zıplıyor birde ilk taşındıklarında yemek falan götürüyordum evlerine giriyordum.

      Sil
  10. Hayretler içerisinde okudum. Rabbim korumuş sizi bu insanlardan. Hayır eşi de bu olayı saklıyor. Yazıklar olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sakladılar hemde nasıl safa bağladılar bizi birde gülerek anlatıyorlardı ben alkol aldım vurdum vurdum sonra hapse attılar kelime bu düşündükçe korku filmindeyim sanki.

      Sil
    2. Allah kimseyi böyle komşularla sınamasın

      Sil
  11. okurken tüylerim diken diken oldu inşallah bu site Türkiye de de kurulur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşalalh akşam çok araştırdım bu suçlu deşifre etme haritası çok hoşuma gitti bilecek herkes.

      Sil
  12. Allah bizi kötü insanlardan korusun. Gözü dönmüş varlıklar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin , hep derim sen ne kadar iyi olursan ol kötüye denk gelmeye gör.

      Sil
  13. vah vah burnumuzun dibinde neler oluyor da haberimiz yok kim bilir kimlere günaydın diyip, kimleri komşu ediniyoruz.. neyse ki iç güdülerin iyiymiş senin baştan beri. yurtdışndaki o olay harikaymış keşke buralarda da olsa.. of ya ne çok fırın ekmek var yememiz gereken ülkecek deliricem. bizden bi yol olacak mı acaba...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilmiyoruz işte birde sempatik güler yüzlü gibi görününce
      Yurt dışındaki olay süper.
      Olur olur şunları hadım etsek yeter.

      Sil
  14. Çok geçmiş olsun kuğu,zaten yaşlılardan sakınacaksın,gözleri dönmüş olur,pis sapıklar.Genç erkeklerden çok yaşlıların bakışlarından iğrenirim hep,Kapını bacanı iyi kilitle,usta musta,satıcı matıcı kapı açma.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım, Allah razı olsun.
      Paranoyak oldun Wc giderken bile tüm ışıkları açıyorum ev şato gibi parlıyor ışıklardan, Bakışları beni çok rahatsız ediyordu. Kimseye açmam zaten:(

      Sil
  15. Bir insan gerçekten pislik olunca yaşı, ırkı, siması hiç farketmiyor. Allah hepimize yardım etsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin , boşuna demiyorlar akıl yaşta değil başta.

      Sil
  16. Şaşkınlık içerisinde okudum yazıyı. Böyle insanlar aramızda elini kolunu sallaya sallaya rahatlıkla geziyor. Çok ürkütücü bir durum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya ben ! inanki gerilim filmi izliyorum sanki birde aklıma geliyor , insan savunmasız zamanları oluyor bizim evlerimiz eski ermeni evlerinden ,uyuyoruz sonuçta adam kapı açmayı biliyordu zağar:( Şu an kendi kendimi öyle bir korkuttum ki anlatamam:(

      Sil
  17. Aman Allahım'ım evlerden ırak, çok geçmiş olsun...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, aynen evlerden ırak...

      Sil
  18. Baştan paylaşmaya korktum ancak o yapmaya korkmuyor biz söylemeye korkuyoruz!
    İçinde var belkide tek olayı bu değil:(
    Çıkmaz inşAllah:(

    YanıtlaSil
  19. Çok geçmiş olsun, çok kötü bir olay. İyi ki yazdın, iyiki anlattın. Düşünüyorum da cezalar caydırıcı değil diyoruz da bu kanı bozuklara ne ceza verirsen ver caydırı olmaz herhalde çünkü bunlar böyle kanı bozuk. İnsanlık suçu bu olanlar, insanlığın suçu. Onu orada 5 ay yatırıp çıkaranların suçu ne bileyim diyecek öyle çok şey var ama kelimeler kifayetsiz kalıyor bir noktada. Allah var diye teselli oluyorum, Allah var, görüyor ve gün gelecek zalimler cezasını bulacak diyorum. Adaletin sıfır olduğu bir ülke de hatta dünyada aklıma güvenecek bir yaratıcıdan başka bir şey gelmiyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aklımdan çıkmıyor ki, tuhaf tuhaf rüyalar görmeye başladım.
      Hiç aklımıza gelmemiş olmasına kızıyorum , ev sahibim torunlarını bahçede bırakıp yemek kapamaya gitse tamam işte saniyelik fırsat çocuk yok ortada:(
      Umarım cezasını çeker ve hiç çıkamaz oradan.

      Sil
    2. Umarım, çevremizde kim bilir daha bizim fark etmediğimiz neler neler daha yaşanıyor da göremiyoruz, duyamıyoruz. Artık çıkamayacağını düşünüyorum, hiç yoktan umuyorum.

      Sil
  20. Hiç kimseye güvenemiyorsun. Özellikle de insanların dış görünüşüne aldanmamak gerekiyor. Altından her türlü şey çıkabiliyor. iyi ki böyle bir paylaşımda bulunmuşsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Artık hiç güvenim kalmadı bu kadar nedir anlamıyorum midem kaldırmıyor.
      Üzgünüm gerçekten çok üzgünüm.

      Sil
  21. Nasıl kızgınım şu an bunlar da yaş filan fark etmiyor sapıksa her yaşta sapık işte............
    Daha da kızgın olduğum etrafın yaşlı adam ,hasta adam, namazın da niyazın da ya iyi de karakteri ne onu bilen yok.
    bir kaç yıl önce bizim mahallede olmuştu şahsen tanımıyorum ama pislik kendi çocuklarıyla aynı yaşta ki çocuklara kötü şeyler yapmış hapiste şimdi hiç çıkamaz inş. eşi çocuklarını alıp köyüne kaçmış boşanmış diye duydum .
    Hastalıksa tedavisi edilsin inş adamı yaşından ötürü salıvermezler:(((( Dikkat edin kuğum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç farketmiyor ablam adam ölmeye uğraşıyor hala derdi ne baksana hareketlerinden çok rahatsızlık duymaya başlamıştım zaten.
      Umarım bunlarda bir an önce buradan giderler . ev sahibimdede kabahat polisler geliyor arama yapıyor kaç defa insan bir sorar evladım bunun suçu ne ben ev sahibiyim der.
      Gerekirse gider karakola danışır . benden bekliyorlar hep sonrada kuğu öğrendi.
      Şimdi korkuyorumda adam bana çıkınca sen niye gidip araştırdın diye zarar vermesin:(

      Sil
    2. Allah korusun canım.serbest kalan örnekler de çok niyetim seni korkutmak değil ama dikkatte olmak da fayda var. evsahibin bunun önlemini alması lazım kuzum.

      Sil
    3. Gerekirse ben taşınırım ablam korkuyorum inanki psikolojim bozuldu. nasıl nasıl diye düşünmekten.

      Sil
  22. Memlekette sapık çok ama en büyük tehlike çocukların üzerinde. Bunlar için ne tedavi ne de cezalar yeterli.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O kadar çok ki birde kadınlar buna engel olacak sen sapık bir insanı sırf sana bakıyor diye kollayamazsın. haksızmıyım sizce?

      Sil
  23. Dün okudum ama yorum yazamadan çıkmak durumundaydım. Şok içindeydim. Halen şaşkınım ama sürekli insanlardan şunu duyar olduk. Aslında bizim orada da... diye devam eden cümleler, buradan şunu anlayorum ki çok fazllar, sebebi yeterince ceza almayışları, engelli birilerine, çocuklara daha çok musallat oluyorlar, ses çıkartamaz, üstü kapalı kalır gibisinden, iğrenç ötesi. Keza Malum Vakıfta onca erkek öğrenciye tecavüz ediliyor ve ÜSTÜ kapatılıyor, Oysa yer yerinden oynaması ve tüm Türkiye'nin ayağa kalkması gerekirdi..Bunların hepsi bizim insanımız kusura bakmasın ama "Boş vakti,çok olup" yapacak insanı yardım vs. bulamayıp, sapıklığa saran insanlar var. Söyleyince de işte siz kötü oluyorsunuz. Sen kötü düşünüyorsun demiş ya ilkin evsahibi. Onun gibi, siz ifade edip doğruları söylediğinizde sürekli kötü insan damgası yiyorsunuz. Bunlara isyanım büyük.... Söylenecek çok söz var aslına. Doğru ve yanlışı idrak edecek zihin, vicdan, merhamet ve öngürüye ihtiyaç var bu zamanda. Artık daha fazla böyle iğrenç vakaları duymamak dileği ve duasıyla...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah toplumumuz bilinçlenir, Küçük, büyük , yaşlı demiyorlar artık bu nasıl bir vicdandır anlamıyorum ve halen kendilerini haklı çıkarma çabasındalar.
      Birlik olmalıyız ancak aileler bunu ya gizliyor yada kendi çocuklarını suçluyorlar , hatta çevre bile bir süre sonra şort giymişti , kısa giymişti demeye başlıyor oysaki çıplakta gezse o onun en doğal hakkı kimsenin ona dokunmaya hakkı yok.

      Sil
  24. ÇOCUK İSTİSMARI ZATEN TOPLUMSAL TRAVMA YARATAN BİR DEHŞETKEN bir de hasbelkader tanıdığın biri olması seni nasıl sarsmıştır tahmin edebiliyorum. Diyecek birşey de bulamıyorum. yaaaa kuzum seni de ne cins şeyler buluyor yaaa.Geçmiş olsun. Bozma moralini. Ben de bloğumdaki şu saçma " robot değilim doğrulaması"nı kaldıramadığımı .uğraşıp beceremediğimi yazıp nasıl yapacağımı sormak için gelmiştim.Biliyorsan yazar mısın. Ayarlardan Yayınlar, yorumlar ve paylaşım ayarlarına girdim ama "Kelime doğrulamasını göster ?
    Hayır"kapalı zaten başka ayar da yok :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vallahi bende anlamadım abla ben biraz tuhafım sanırım üzerimde tuhaflık mıknatısı var üzerimde hep beni bulur bu tür şeyler. Dur geliyorum sana bakarız şimdi :)

      Sil
  25. Off off offf :( Yazacak kelime bulamıyorum böyle şeyleri okuyunca :(((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çevreden duyardım etkilenirdim ama olayın içinde olmak çok tuhafmış birde o yavruyu düşünemiyorum bile ne haldedir:(

      Sil
  26. Adam kötü ötesi, karısı da ondan beter neredeyse, inanılır gibi değil. Aman aman, Allah korusun çocuklarımızı.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zona ve Ben...

 Küstüm!  Bu kuğu nerelerde diye  Hiç merak ta etmiyorsunuz?  Ölsem yedim çıkmış olacak.  Bir tek Benbir sormuş Allah razı olsun.    H asta oldum   o kadar  çok yemek Bloğu yapan arkadaşım var ancak bir tas çorba yapanım yok! Al kuğu bu çorbayı içte iyileş diyenim yok! Üç haftadır zona ile mücadele ediyorum daha önce bu hastalığa yakalanan blogcu arkadaşım A hesteydi-beste ile    hasta olduğu dönemlerde  konuşmuştuk hasta olduğu dönemlerde... ''Çok ağrılarım var acı çekiyorum'' demişti ve bende ona ''seni anlıyorum'' demiştim aynı acıyı yaşamadan anlayamıyormuş insan. yatağa hapseden ailevi ilişkilerden çevreden ve işten koparan bir hastalıkmış.  Son zamanlarda  istediğim bir kaç gün tatildi. Çok yorgundum yorgunluk stres sayesinde bir anlık boşluğumdan beni yakalayan bu hastalık.  Üç hafta  önce, sadece bir dakikada çıktı ve ilk olarak minnacık bir kaç sivilce gibi boynuma yerleşti sıcaktan olduğunu düşünüp ağrılara kulak asmadım.

Şşş! Kızlar bağırmaz

 Şşşş Kızlar bağırmaz  Eğer anne ve ya anne adayı  iseniz mutlaka izlemeniz gereken bir  film... Bu filmin bir karesine  instagramda  rastladığımda izlemeye karar verdim  Ramazanda  gece birde işten gelince  sahura kadar  uyumayayım diye  açtım filmi.   Film o kadar etkileyici ve sürükleyiciydi ki     film bittiğinde  sabah ezanına sadece beş dakika kalmış...  Sadece su içebildim filmin üzerine  yemek falan yiyemezdim zaten rüyamda da  Şirini gördüm  günlerce içimden çıkmadı  . Filmin beni bu kadar çok etkilemesinin sebebi ise çok gerçekçi olması  ... Oyuncular:Babak Hamidian, Merila Zare'i, Tannaz Tabatabayi  Tür:İran SinemasıYapım  Yılı:2010 Orjinal İsim:Hiss Dokhtarha Faryad Nemizanand  Puanı 8.2 Bir okuyucunun yorumu Dünya meşgaleleri yüzünden çocukları ile ilgilenmeyen ebeveynler Şehvetleri  ve sapkın düşünceleri  kendini bile düşünmeyen   caniler, masumların hayatlarını karartan sübyancılar... Dile düşmemek için şik

mutsuz bir insancık

 bazen kaçmak gerekir, kendinden , herkesten. çok bunaldım .çok yalnızım o kadar yalnızım ki  her gün pazarları dahil  16 saat çalışıp yine de çok yorgun değil. çok yalnızım. kimseye açıklayamadığım tuhaf bir yalnızlık.iki kaşımın arasında zaman geçtikçe  çıkan iz , ne kadar somurtkan biri olduğumun gayet açık kanıtlarında biri olsa gerek. ahh tabe efenim ne diyorsun be kuğu nerelerdeydin diyeceksiniz ! devrik cümlelerimi itinasız  virgülü noktası doğru yerde olmadını bildiğim  satırlarımın pek kimsenin umrunda olmadığını düşündüğümden sadece beynimde yazıyorum. mutsuz yalnız hatta halen fakirim...  hayatta en çok istediğim bir evimin olmasıydı ben biriktirdikçe ev fiyatları arttı .ben mutlu olmaya çalıştıkça sorunlar daha da arttı. bazen yaşamıma son mu versem diyorum sonra iğne batsa uf uf  diyorum canımın çok tatlı olduğunun farkına varıyorum . şey gibi bir  şry bozulsa onu tamir ederken daha da çok bozuyorum. . sonuç olarak mutsuzum .