Ana içeriğe atla

Takıntılarım Mim: Merak Ediyorum....?


 Sağolsun   biposetkitap  beni mimlemiş :) 

“Merak ediyorum! Demiş? 
 Başlayalım o halde.

''Takıntılarınızı, sevdiğiniz ya da sevmediğiniz genel şeyleri.''

Sanırım duyacağınız takıntılardan sonra psikolojimden şüpheleneceksiniz hiç yazmasam mı:)


Çarşaf takıntım vardır ,  çok sık değiştiririm gece uyku tutmadı  ,yatakta çok döndüm o çarşaf kokmaya başlar bana , kalkıp değiştiririm ,  duş aldıysam  zaten illa değişir , gece üzerimde çarşaf olmazsa uyuyamam , çarşafa dolanırım :) 
Kısaca çarşaflar dile gelse benden nefretini dile getirir...


Koklama takıntım var
her şeyi herkesi koklarım  tabii çaktırmadan , en sık yaptığım parmak uçlarımı koklarım , saçlarımın uçlarını koklarım  ,biri sarıldıysa onu koklarım , yemeği , tatlıyı ,salatayı önce koklarım :) Çamaşırları katlarken koklarım güzel kokmayanları tekrar kirliye...

 

 Her sabah  okuduğum belirli dualarım vardır , Dularımı okumadığım günün çok kötü geçeceğini düşünüp  , o günü kötü geçiririm ...

 Her sabah sirkeli su içerim  , kudret narı ve bal yerim yemediğim gün midemin ağrıyacağını düşünürüm hatta bazen  yemediğim halde aa  sabah yemiştim deyip beynimi ve midemi kandırmaya çalışırım , başarılı olduğum bile olmuştur...:)

 Doktor bey korkmayın  henüz en büyük takıntımı söylemedim :)

 Fotoğraflarımı çekerim hemde her gün  , ne var bunda diyeceksiniz  , şöyle ki  eğer  fotoğraf çekip orada duruyorsa normal , ben  eski fotoğraflarımla karşılaştırma yapıp dış görünüşümün   değişikliklerini saptarım kriminal incelemeci siyah kuğu :)




 Yeter efendim yeterince saydım sanırım :))
 Mimlediklerim 

Gönderini bilinmiyor Melek Bahar
Kar tanesi  Kübra
ipekbocegi-eda. Eda



Yorumlar

  1. Yaa bu mim olayi h3p mi wardi? :) bu arada bu 900 takipviye nasil ulastiniz ? Bunun altindaki sir nedir?? ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. öncelikle hoşgeldin Şeyda
      Evet hep vardı çok beğendiklerimi yaparım . Bipoşet kitapta güzel bir mimde mimlemiş sağolsun :)
      takipçi soruna gelince bu soruyu asıl onlara sormalısın , hadi söyleyin bakalım neden ben :)

      Sil
  2. Mim güzelmiş, çok takıntılı pek sayılmam o halde ben:) Bu arada diktiklerini beğenerim tabi ya niye beğenmeyeyim, ben de harika şeyler dikiyor sayılmam:) benim takipçilerim dikiş blogları olmadı çoğu zaman beğenim içlerine alamadı çoğu, her gün dikiş dikmemi istiyorlar sanırım:))) ama ben çalışan biriyim çok zor bu neyse, mim sayesinde diğer arkadaşlar gibi tanımış oldum seni biraz daha bu arada, aslında takıntı diye bahsettiğin şeyler kötü sayılmaz, temizlik kötü mü, çok incelemem kendimi, üzmeye hiç niyetim yok, baya değiştiğimin farkındayım eskiye göre aslında iyi yanından bakmaya çalışıyorum, eskiden çok fazla çocuksu görünüyordum, şimdi daha hoş oldum sanki, tabi ki görebilene :P)) işte böyle şeyler düşünüp olayın iyi taraflarından ele alıyorum tabiki alınacak önlemleri almak için kendimizi fazla da kandırmamak lazım, vaktinde müdahale için fotoğraf kontrolleri şart;)) Sevgiler kocaman.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten eğlendim mim yaparken
      Sana bir ara diktiklerimden yada dikmeye çalıştıklarımdan yollarım :) takıntılarımı bile beğendinya tebrik ettim seni arkadaş işte ya :):)

      Sil
    2. ya bu kudret narı mideye iyi geliyormuş, öyle mi acaba ,her sabah yerim demişsin, öyleyse benim ömere alıp yediricem bende:)

      Sil
    3. Mideye çok iyi geliyor ancak şu var onunda bir yöntemi var asla demir kaşık sokmuyorum tahta kaşık kullanıyorum zeytinyağı hakiki olmalı ve içine bal katıyorum aynı miktarda kavanoz kapağını kapayıp çalkalıyorum her sabah aç karına iki kaşık içiyorum bir , bir buçuk saat bir şey yeyip içmiyorum sonrasında önce bir bardak su sonra kahvaltımı ediyorum kırk gün içip 20 gün içilmiyor ama ben 20 gün içip ara veriyorum bir yirmi gün sonra aynen tekrarlıyorum isterseniz daha ayrıntılıda anlatabilirim midemde çok büyük bir sorun vardı şu an çok iyiyim .
      ayrıca dış yaralarada deneyebilirsiniz şaşıp kalacaksınız , yara ve yanıklar için biraz daha farklı kullanıyorum. iz bile kalmıyor...

      Sil
    4. bir arkadaşımdan da duymuştum da sende yazınca denemeye karar verdim eşim için. Çok Teşekkürler benim için faydalı bir takıntı mimi oldu:)) sevgiler..

      Sil
    5. Faydalı olduysam ne mutlu bana:)
      Sevgilerimle...

      Sil
  3. Merhabalar değişik bir bloğun varmış banada beklerim :)

    YanıtlaSil
  4. baya baya nevi şahsına münhasır bir kişilikmişsin :D sevdim bunu :)

    YanıtlaSil
  5. ay ne guzel yazmıssın bu mım bende de war yarına sakladım cunku gece 2 de yatıp sabah 7 de kalkmıs halimle gecenin 2 sınde bu mimi sağlıklı yapabileceğimi düşünmüyorum :D bakalım benden neler cıkıcak dusunmeye başladım bile :))

    Ayrıca carsaf kokma işi hakıkaten ılgınctı :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Neden o kadar uykusuz kaldınız , vücudunuz bitkin düşecek, hasta olursunuz dikkat edin ...
      Sizden neler çıkacak merak ettim...
      :)

      Sil
    2. açıkogretım sınavları vardı erken kalktım e gec yatmaya da alıskın olunca.. :) Blogda bosladıgım kısıler vardı dayanamadım dun gece onlara da yorumlara da bı ugrayayım dedım saatı 2.30 falan yaptım :) Bugun yaptım Mimi bakabilirsiniz :) bilemiyorum nasıl oldu :)

      Sil
  6. Annem senin tatilin gelmiş:))))))
    koku takıntını okurken Kitabı geldi aklıma Patrick Süskind yazarı:) neyse seninki onunla aynı boyutta değil.
    Yaşın ilerledikçe eksilsin takıntıların diliyorum (bir kısmı)
    Kudret narı balla mideye sırf z.yağlı da temre,yara ve cilt tahrişlerin de çok iyi geliyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) :) Çok yorgun iken takıntı kalmıyor ne koku duyuyorum nede ses :)
      Kudret narı mucize gerçekten öyle de denerim
      ben z.yağı ve bal karışımlı sürüyorum yaralara hatta güzellik maskesi olarakta kullanıyorum , hemoroid için kullananlar bile var tam bir mucize .

      Sil
  7. Kuğumm geri mi gelmiiiiş ;)
    Bende de var takıntılar bende hemen yapacam inşallah çooook uzun zaman oldu mim yapmayalı özledim valla ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evettt geldimm şımarırım hemen:))
      Merakla bekliyorum sevgiler canım:)

      Sil
  8. koklama takıntısı bende de var :)

    YanıtlaSil
  9. Merhabalar.

    Bence takıntılarınız hastalık seviyesinde değil. Bunlar her insanda görülebilecek normal takıntılardır.

    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arkadaşlarımda alıştı bir şey verirken önce kokluyorlar :)
      Selam ve dualarımla

      Sil
  10. Çok hoşsun;) çarşaf olayı çok zor ama.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) en zoru o zaten helede bir yere yatmaya gittiysem paketinden çıkarılan çarşaf sabaha kadar burnumda tuhaf koku bütün gün. Baş ağrısıyla geziyorum...

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zona ve Ben...

 Küstüm!  Bu kuğu nerelerde diye  Hiç merak ta etmiyorsunuz?  Ölsem yedim çıkmış olacak.  Bir tek Benbir sormuş Allah razı olsun.    H asta oldum   o kadar  çok yemek Bloğu yapan arkadaşım var ancak bir tas çorba yapanım yok! Al kuğu bu çorbayı içte iyileş diyenim yok! Üç haftadır zona ile mücadele ediyorum daha önce bu hastalığa yakalanan blogcu arkadaşım A hesteydi-beste ile    hasta olduğu dönemlerde  konuşmuştuk hasta olduğu dönemlerde... ''Çok ağrılarım var acı çekiyorum'' demişti ve bende ona ''seni anlıyorum'' demiştim aynı acıyı yaşamadan anlayamıyormuş insan. yatağa hapseden ailevi ilişkilerden çevreden ve işten koparan bir hastalıkmış.  Son zamanlarda  istediğim bir kaç gün tatildi. Çok yorgundum yorgunluk stres sayesinde bir anlık boşluğumdan beni yakalayan bu hastalık.  Üç hafta  önce, sadece bir dakikada çıktı ve ilk olarak minnacık bir kaç sivilce gibi boynuma yerleşti sıcaktan olduğunu düşünüp ağrılara kulak asmadım.

Şşş! Kızlar bağırmaz

 Şşşş Kızlar bağırmaz  Eğer anne ve ya anne adayı  iseniz mutlaka izlemeniz gereken bir  film... Bu filmin bir karesine  instagramda  rastladığımda izlemeye karar verdim  Ramazanda  gece birde işten gelince  sahura kadar  uyumayayım diye  açtım filmi.   Film o kadar etkileyici ve sürükleyiciydi ki     film bittiğinde  sabah ezanına sadece beş dakika kalmış...  Sadece su içebildim filmin üzerine  yemek falan yiyemezdim zaten rüyamda da  Şirini gördüm  günlerce içimden çıkmadı  . Filmin beni bu kadar çok etkilemesinin sebebi ise çok gerçekçi olması  ... Oyuncular:Babak Hamidian, Merila Zare'i, Tannaz Tabatabayi  Tür:İran SinemasıYapım  Yılı:2010 Orjinal İsim:Hiss Dokhtarha Faryad Nemizanand  Puanı 8.2 Bir okuyucunun yorumu Dünya meşgaleleri yüzünden çocukları ile ilgilenmeyen ebeveynler Şehvetleri  ve sapkın düşünceleri  kendini bile düşünmeyen   caniler, masumların hayatlarını karartan sübyancılar... Dile düşmemek için şik

mutsuz bir insancık

 bazen kaçmak gerekir, kendinden , herkesten. çok bunaldım .çok yalnızım o kadar yalnızım ki  her gün pazarları dahil  16 saat çalışıp yine de çok yorgun değil. çok yalnızım. kimseye açıklayamadığım tuhaf bir yalnızlık.iki kaşımın arasında zaman geçtikçe  çıkan iz , ne kadar somurtkan biri olduğumun gayet açık kanıtlarında biri olsa gerek. ahh tabe efenim ne diyorsun be kuğu nerelerdeydin diyeceksiniz ! devrik cümlelerimi itinasız  virgülü noktası doğru yerde olmadını bildiğim  satırlarımın pek kimsenin umrunda olmadığını düşündüğümden sadece beynimde yazıyorum. mutsuz yalnız hatta halen fakirim...  hayatta en çok istediğim bir evimin olmasıydı ben biriktirdikçe ev fiyatları arttı .ben mutlu olmaya çalıştıkça sorunlar daha da arttı. bazen yaşamıma son mu versem diyorum sonra iğne batsa uf uf  diyorum canımın çok tatlı olduğunun farkına varıyorum . şey gibi bir  şry bozulsa onu tamir ederken daha da çok bozuyorum. . sonuç olarak mutsuzum .