Ana içeriğe atla

İzleyici Gadgeti sorunu!!

Benden başkasında bu sorun var mı merak ediyorum izleyicilerim dakika başı  siliniyor !
 906 üyeden şu an  863 teyim :)
 bir ara  700,dü acaba borsaya mı endeksli oldu benim blog 
bir düşüyor bir çıkıyor:))


 Baştan belki kendileri sildi diye düşündüm bir baktım silinen üye  on dakikada  yüz elli  yani on dakikada yüz elli giriş olmamış...

Telofondan da sorun yaratıyor  illa gireceğim diye  telefon hep parmak izi ,  cinayet bürodan gelecekler az kaldı:)

 Blogger izleyicilerimi geri verrrr....
 Okutulmamış  anılarımız var olmaz ki! 



Yorumlar

  1. Birsürü blogger bu konudan şikayetçi, bir sorun var galiba :/

    YanıtlaSil
  2. Bugün bundan şikayet edenler oldu sanırım blogger yine kendince bir şeyler çabalıyor. umarım eline yüzüne bulaştırmaz:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bulaştırmazsa şaşarım . Bir ara blogcu böyleydi. Herkes buraya geldi şimdi burasıda kendi kendinden kaçırtacak . Çokta hırslılar yenilik yapayım derken daha kötü olmaz umarım...

      Sil
  3. Bende bazen 1,2 oynama oluyor ama o kadar, kendileri çıkıyor sanıyordum blogtan dolayıymış demek ki, umarım çözüme kavuşur.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen bir gün içinde olması tuhaf :)

      Sil
    2. bende tam şimdi ona üzülüyordum, düne göre bir sürü misafirim eksilmiş. Acaba artık terkedilmiş bloglar mı siliniyor, diye düşündüm.

      Sil
    3. Bilmiyorum ki canım neye göre. Terkedilmiş sayarlar onuda bilmiyorum . Çünkü. Bazı insanlar sırf takip edip yorum yazabilmek için açıyor. Bazıları yıllar sonra yazmaya başlıyor. Bloggeer bazen tuhaflaşıyor. :)

      Sil
  4. Blog ayarlarında blogu "herkese açık" olmayanlar izleyiciler gadgetinden siliniyormuş... Önce kendi ayarlarınıza bakmanız gerekiyor yani... Sonra, okuma listenizi açın (kontrol panelinde, bloglarımın alt kısmında, sağ tarafta bir tekerlek gibi şey var ya, ona basınca izledikleriniz listesi çıkıyor.) "anonim" olan varsa onu "herkese açık"a çevirecekmişsiniz... Zaten tüm izleyenler gerçek izleyici mi acaba :)) Öyle olsa hepsi yorum yapar değil mi :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dediklerinizi yaptım Banu abla her şey normal gibi , aynen , bazıları da zaten sırf biz ekleyelim diye ekliyor , sonra gelip çıkıyor sanki anlamıyoruz ...
      ehu ehuu diye gülüp geçiyorum , ben gidip çıkmıyorum bloğundan hadi diyorum boşver kuğu git havuzuna yüz:))

      Sil
  5. Merhabalar Siyah Kuğu.

    İzleyiciler eklentisindeki benim sayın 293'ten 272'ye düştü. Silinen üyeniz yok, sadece oradaki sayı değişiyor. Neden derseniz? Ben oradaki üyelerimin bir listesini almıştım. Geçenlerde kontrol ettim. Üyelerimin hepsi duruyor. Yani silinen yok. Sadece oradaki sayının değiştiğini sanıyorum.

    Sizin İzleyiciler eklentiniz doğru çalışyor. Bunu nasıl yaptınız bilmiyorum. Ben ve birkaç üye izleyiciler eklentisindeki o hata için bir yerlerden HTML kodu bularak düzelttik.

    Bu sorun neydi: İzleyiciler eklentisindeki üyelerden birinin profil resmine tıklandığında ayrı bir pencere açılır ve o üye ile diğre bilgilere o pencereden erişirsiniz. Bu seçenek çalışmıyordu. Biz bu aksaklığın çalışması için bir yerlerden HTML kodu aldık, uğraştık ve tekrar çalışır hale getirdik. Siz de böyle bir çalışma yaptınız mı? Yoksa sizin eklentinizde hiç böyle bir aksaklık olmadı mı? Merak ettim doğrusu. Bakın diğer arkadaşşlarınızın sayfasına gidin izleyiciler eklentisinden bir profil resmine tıklayın, çalışmadığını göreceksiniz. Ama sizin eklentiniz sorunsuz çalışyor. Bunu nasıl sağladını merak ettim.

    Blogger üye sayısına gelince, dediğim gibi aslında silinen yok, sadece oradaki üye sayısı kendi kendine azalıp yükseliyor.

    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
  6. Merhabalar.
    Olayı Çözdüm. Bir önceki yorumumda izleyiciler eklentisindeki bir aksaklıktan bahsetmiştim. Ben bunu bir yerlerden ek HTML kodu alarak düzeltmiştim. Şimdi sizin izleyiciler eklentinize baktım söz konusu aksaklığın çalıştığını gördüm. Oysa siz hiç bir müdahalede bulunmamışken. Blogger izleyiciler eklentisindeki bu aksaklığı giderdi ve eklentideki üye sayımız da bu yapılan iyileştirme sonucu karıştı. Yani silinen üyeniz yok.

    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar hocam
      bilemiyorum ki üşenmedim oturdum saydım 906 üye duruyor:) sadece buradaki sayı farklı ama o da düzelir , önemli olan ulaşabilmek ve çok güzel bir okuyucu kitlem var hepsine çok teşekkür ediyorum...
      selam ve dualarımla hocam...

      Sil
  7. Genel bir sorun bende de düştü maalesef :S

    YanıtlaSil
  8. Bende de 6 üye gitmiş anlayamadım ya.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende çok tuhaflıklar oldu en son 43 te kaldı:))

      Sil
  9. Herkes ayni dertten muzdarip, duzelir, duzelir:))
    Hayir senin blog borsaya endexliyse, hemen alalim, iyi kazandirirsin diye dusunuyorum:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bastırın euroları:))
      bas bas paraları leylayaa:))
      batarsanız karışmam:)))

      Sil
  10. bende ben ne zamandan beri yazmadım diye kendileri çıkıyorlar zannetmiştim :(

    YanıtlaSil
  11. bendede olmuş canım.bugün farkettim .üyelerin düştüğünü.insallah düzelir en kısa zamanda.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah düzelir ama zor gibi her yıl blogger bir şeyleri bozuyor:( sevgiler canım

      Sil
  12. Ziyaretinize geldim. Benim listede de azalma oldu herhalde kendileri çıktılar diye düşünmüştüm gidip bi bakayım. Sevgilerimi bıraktım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz her zaman beklerim:)
      Kimi kendi çıkıyor...
      sevgilerimle tanıştığımıza memnun oldum...

      Sil
  13. Kuğum bende de var sorun :) Ne anlamadım hayırlısı bakalım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazılarını yok saymış blogger nurum hani bizim yok sayamadıklarımız varyaa işte blogger acımıyor yok sayıyor:))
      keşke bloggerin yaptığını arada bende yapabilsem:))

      Sil
  14. Ahhh kuğum ilk görüp farkettiğimde nasıl üzüldüm sonra senin ve Recep beyin yazısını görünce ferahladım.Vallahi bu google eksilteceğine arttırsa ya takipçi sayısını zaten zor geliyorlar hop birden tutup benden de 28 e yakın eksiltmiş:))Sevgilerimle canım.<3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bendende 43 tü en son:) hehe okuyucular aynı olduğuna göre yok olaanlar kimdi merak etmiyor değilim:))

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zona ve Ben...

 Küstüm!  Bu kuğu nerelerde diye  Hiç merak ta etmiyorsunuz?  Ölsem yedim çıkmış olacak.  Bir tek Benbir sormuş Allah razı olsun.    H asta oldum   o kadar  çok yemek Bloğu yapan arkadaşım var ancak bir tas çorba yapanım yok! Al kuğu bu çorbayı içte iyileş diyenim yok! Üç haftadır zona ile mücadele ediyorum daha önce bu hastalığa yakalanan blogcu arkadaşım A hesteydi-beste ile    hasta olduğu dönemlerde  konuşmuştuk hasta olduğu dönemlerde... ''Çok ağrılarım var acı çekiyorum'' demişti ve bende ona ''seni anlıyorum'' demiştim aynı acıyı yaşamadan anlayamıyormuş insan. yatağa hapseden ailevi ilişkilerden çevreden ve işten koparan bir hastalıkmış.  Son zamanlarda  istediğim bir kaç gün tatildi. Çok yorgundum yorgunluk stres sayesinde bir anlık boşluğumdan beni yakalayan bu hastalık.  Üç hafta  önce, sadece bir dakikada çıktı ve ilk olarak minnacık bir kaç sivilce gibi boynuma yerleşti sıcaktan olduğunu düşünüp ağrılara kulak asmadım.

Şşş! Kızlar bağırmaz

 Şşşş Kızlar bağırmaz  Eğer anne ve ya anne adayı  iseniz mutlaka izlemeniz gereken bir  film... Bu filmin bir karesine  instagramda  rastladığımda izlemeye karar verdim  Ramazanda  gece birde işten gelince  sahura kadar  uyumayayım diye  açtım filmi.   Film o kadar etkileyici ve sürükleyiciydi ki     film bittiğinde  sabah ezanına sadece beş dakika kalmış...  Sadece su içebildim filmin üzerine  yemek falan yiyemezdim zaten rüyamda da  Şirini gördüm  günlerce içimden çıkmadı  . Filmin beni bu kadar çok etkilemesinin sebebi ise çok gerçekçi olması  ... Oyuncular:Babak Hamidian, Merila Zare'i, Tannaz Tabatabayi  Tür:İran SinemasıYapım  Yılı:2010 Orjinal İsim:Hiss Dokhtarha Faryad Nemizanand  Puanı 8.2 Bir okuyucunun yorumu Dünya meşgaleleri yüzünden çocukları ile ilgilenmeyen ebeveynler Şehvetleri  ve sapkın düşünceleri  kendini bile düşünmeyen   caniler, masumların hayatlarını karartan sübyancılar... Dile düşmemek için şik

mutsuz bir insancık

 bazen kaçmak gerekir, kendinden , herkesten. çok bunaldım .çok yalnızım o kadar yalnızım ki  her gün pazarları dahil  16 saat çalışıp yine de çok yorgun değil. çok yalnızım. kimseye açıklayamadığım tuhaf bir yalnızlık.iki kaşımın arasında zaman geçtikçe  çıkan iz , ne kadar somurtkan biri olduğumun gayet açık kanıtlarında biri olsa gerek. ahh tabe efenim ne diyorsun be kuğu nerelerdeydin diyeceksiniz ! devrik cümlelerimi itinasız  virgülü noktası doğru yerde olmadını bildiğim  satırlarımın pek kimsenin umrunda olmadığını düşündüğümden sadece beynimde yazıyorum. mutsuz yalnız hatta halen fakirim...  hayatta en çok istediğim bir evimin olmasıydı ben biriktirdikçe ev fiyatları arttı .ben mutlu olmaya çalıştıkça sorunlar daha da arttı. bazen yaşamıma son mu versem diyorum sonra iğne batsa uf uf  diyorum canımın çok tatlı olduğunun farkına varıyorum . şey gibi bir  şry bozulsa onu tamir ederken daha da çok bozuyorum. . sonuç olarak mutsuzum .