Ana içeriğe atla

çekiliiş var:)))

 Merhabalar
 öncelikle  iyiyim diyelim iyi olalım:)
 Gecikmelide olsa çekilişime başlıyorum  sevgili visnelikiraz'ımın  başlattığı bir çekilişti. bende çok güzel hediyeler kazanmıştım.
 ve  aynı çekilişi bende devam ettiriyorum, hem çekiliş hem kampanya gibi bir şey aslında:)
 amaç ,   bir çok blogta  aşağıdaki resim görülsün ,sesimiz duyulsun,
sadece  sokak hayvanları için bir şeyler yapmaya çalışıyorum 


   Sokak hayvanlarına  bir kap yemek bir kap su kampanyası ,Yani çekilişe katılmak istemeyeni kampanyamıza katılmasını rica ediyorum. Sesimizi duyurmak için siz sevgili dostlara ihtiyacımız var.
 Uzatmadan çekiliş hediyeleri huzurlarınızda:) 










 Kitapları sahaftan aldım  ve dove'nin seyehat seti, özel imalat bir yüzük....
  

Katılım için  bloğa üye olup olmamanız çokta önemli değil,    çekilişi kendi bloğunuzda  paylaşmanız, duyurmanız yeter,

Blogunuzda görseli ile çekilişi paylaşmak  bloğu olmayan arkadaşlar hayvan dostlarımıza yaptığı desteği kareleyip aşağıdaki adresime mail atmaları yeterli . Örneğin kuşlara koyduğu yemi sokağa bıraktığı suyu bunun gibi şeyler.

 ,yoruma mail adresinizi bırakabilirsiniz, yoruma katıldığını  bana bildirenler arasından çekilişle  kazananlar belirlenecek, kargo bana ait  
 çekiliş tarihi:  1Mart
 Mail adresim: one.black.svvan@gmail.com

 face:https://www.facebook.com/siyahkugu.nk
Paylaştığınız linkleri yoruma yazmayanlar dikkate alınmayacaktır.

Yorumlar

  1. vişnenin çekilişi gibi kendi koyduğumuz yiyecekleri mi paylaşalım, senin bu yazıyı link olarak mı paylaşalım, böyle bir çekiliş var diye yazı mı yazalım nasıl yapalım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İzleyicim değilsen izleyicim olacaksın, izleyicimsen zaten sorun yok canım:) kendi bloğunda duyuracaksın , sebebinide şöyle açıklayayayım canım, size ulaşabilmem için ve siz duyuruyu kendi bloğunuzda yaptığınızda daha çok hayvansevere ulaşacağımızı umuyorum. resim yollarsanız dahada çok sevinirim o size kalmış. birazdan seni ünlü yapacağım:))

      Sil
    2. Gördüm teşekkür ederim :)))
      Fotoyu buradan nasıl paylaşıyorum bilemedim buyur link şekerim http://sapsikanne.blogspot.com.tr/2016/02/cekilis-cekilis-cekilis.html?m=1

      Sil
  2. Merhaba bu tür etkinliklerin çok faydalı olduğunu düşünüyorum bir kedi annesi olarak..Ben de çekilişe katıldım :)

    YanıtlaSil
  3. Blogunuzu severek takip ediyorum. G+'da da paylaştım canım. Herkese başarılar :)

    YanıtlaSil
  4. Katıldım canım istersen resim gönderebilirim. Şimdide blogumdaki postun altına ekleyeceğim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Resimde gönderebilirsen çok memnun kalırım. canım.

      Sil
    2. Diğer sosyal medya hesapları için baktım ama göremedim nereye gönderiyim canım?

      Sil
    3. Adresi yazdım maili canım face'yi pek beceremedim galiba:) hiç ilgi alanlarım değiller:)

      Sil
  5. Üye oldum blogumda duyurdum canım çağırısında gelmezmiyim:))http://kelebeketkisi39.blogspot.com.tr/2016/02/siyah-kugu-cekiliis-var.html

    YanıtlaSil
  6. Herhangi bir beklentim olmadan kampanyanızı gfc de duyurdu.Sizi destekliyor ve tebrik ediyorum.😻😽😺

    YanıtlaSil
  7. Canım paylaştım bu güzel haberi ,şahsi bir beklentim yok maksat paticanlarımız mutlu olsun bu benim de hassas olduğum bir konu BADEM den ayrı sokaktakilerin de mama ihtiyacını karşılıyoruz.Temizmama.com dan çok uygun fiyata getirtiyoruz ayda iki kez.toplam da 15 kadar varlar:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çekilişlere katılmadığını biliyorum canım herşeyin bir ilki vardır :) desteğin için teşekkürler.

      Sil
  8. İyi günler çekilişini bloğumda duyurdum.Ben seni takip ediyorum zaten..
    http://begonya35.blogspot.com.tr/2016/02/sokak-hayvanlar-icin-bir-adm-atalmsiyah.html

    YanıtlaSil
  9. merhaba
    gfc umut sukran
    http://bugdaykepegi.blogspot.com.tr/2016/02/siyah-kugu-cekiliis-var.html
    umutsukran22@gmail.com
    çok güzel bir düşünce ayrıca ,tebrikler
    sevgiler

    YanıtlaSil
  10. peki blogsuz hayvanseverler ne yapacak? :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kolayı var , yaptığınız bir yardımı fotoğraflayıp bana ulaştırırsanız çok memnun olurum one.black.svvan@gmail.com

      Sil
  11. canım sen çekiliş yaparsın da ben hiç katılmaz mıyım. Hemen katıldım. Ve çekilişine daha fazla kişi ulaşsın diye bloğumda duyurdum. Linki:http://bakimlianneler3.blogspot.com.tr/2016/02/siyah-kugunun-cekilisi.html

    YanıtlaSil
  12. merhaba bende katılmak istiyorum :) bu güzel düşünceniz için teşekkür ederim :) http://sosyalhatun.blogspot.com.tr/2016/02/siyah-kugu-hediye-cekilisi.html bloğumda paylaştım semra-akarsu@hotmail.com aynı zaman da g+ da paylaştım herkes duysun :)

    YanıtlaSil
  13. Çekilişin hayırlı uğurlu olsun canım, çok güzel :)
    Sen nasıl oldun, artık iyi misin? İyi ol :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım iyiyim desteğin için teşekkürler.
      sevgilerimle:)

      Sil
  14. çekilişin hayırlı olsun Kuğu,
    umarım daha bol katılımı olur. bu gibi aktiviteleri görünce mutlu oluyorum.

    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=221349618218503&id=100010303994634

    https://plus.google.com/107585737652933840246/posts/dQmjqJnz45i

    blogumda duyurmuştum, ek olarak face ve g+'dan da duyurdum.
    maksat ne kadar çok kişi görürse o kadar iyi. ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler sevgili Riverciğim İnşallaha işe yarar.

      Sil
  15. Kuğu ya ben bunu nasıl atlAdım. Çocuklarla biz çok güzel bir şey yaptık hayvanlar için. Bunu hemen paylaşacağım...güzel yürekli arkadaşım gonlune saglik

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiii resimm bekliyorummmm :)) Banada yolla paylaşayım:))

      Sil
  16. Çekiliş falan bahane hayvanlara yardım en güzel olanı. Biz bahçemizde ki ağaçlara 5 lt lik su şilelerine buğday, su ve ekmek koyuyoruz. Hem bahçemiz şenleniyor, hemde gönlümüz.tabii kedi ve köpekleride unutmuyoruz elimşzden geldiğince. İnşallah amacına ulaşan bir kampanya olur sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çokkkkk teşekkür ederim resimlerini bekliyorum o zamann herkes duysun görsün istiyorum mücadelemizi.
      teşekkürler.

      Sil
  17. çok çok güzel bi kampanya olmuş buu :) ben de mail attım fotoğrafımı kirpikkiz@gmail.com adresimden, umarım sokakta hiç aç canlının kalmadığı günleri de görürüz,sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet mailin geldi ve çok güzel resimler bol şanslar.

      Sil
  18. Aslında güzel bir kampanya bende bu kampanyalardan yapacağım :) Belki kitabımı yada castını yaptığım bir dizi yada film de oynama olabilir bu ama ilk ylım dolması lazım :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zona ve Ben...

 Küstüm!  Bu kuğu nerelerde diye  Hiç merak ta etmiyorsunuz?  Ölsem yedim çıkmış olacak.  Bir tek Benbir sormuş Allah razı olsun.    H asta oldum   o kadar  çok yemek Bloğu yapan arkadaşım var ancak bir tas çorba yapanım yok! Al kuğu bu çorbayı içte iyileş diyenim yok! Üç haftadır zona ile mücadele ediyorum daha önce bu hastalığa yakalanan blogcu arkadaşım A hesteydi-beste ile    hasta olduğu dönemlerde  konuşmuştuk hasta olduğu dönemlerde... ''Çok ağrılarım var acı çekiyorum'' demişti ve bende ona ''seni anlıyorum'' demiştim aynı acıyı yaşamadan anlayamıyormuş insan. yatağa hapseden ailevi ilişkilerden çevreden ve işten koparan bir hastalıkmış.  Son zamanlarda  istediğim bir kaç gün tatildi. Çok yorgundum yorgunluk stres sayesinde bir anlık boşluğumdan beni yakalayan bu hastalık.  Üç hafta  önce, sadece bir dakikada çıktı ve ilk olarak minnacık bir kaç sivilce gibi boynuma yerleşti sıcaktan olduğunu düşünüp ağrılara kulak asmadım.

Şşş! Kızlar bağırmaz

 Şşşş Kızlar bağırmaz  Eğer anne ve ya anne adayı  iseniz mutlaka izlemeniz gereken bir  film... Bu filmin bir karesine  instagramda  rastladığımda izlemeye karar verdim  Ramazanda  gece birde işten gelince  sahura kadar  uyumayayım diye  açtım filmi.   Film o kadar etkileyici ve sürükleyiciydi ki     film bittiğinde  sabah ezanına sadece beş dakika kalmış...  Sadece su içebildim filmin üzerine  yemek falan yiyemezdim zaten rüyamda da  Şirini gördüm  günlerce içimden çıkmadı  . Filmin beni bu kadar çok etkilemesinin sebebi ise çok gerçekçi olması  ... Oyuncular:Babak Hamidian, Merila Zare'i, Tannaz Tabatabayi  Tür:İran SinemasıYapım  Yılı:2010 Orjinal İsim:Hiss Dokhtarha Faryad Nemizanand  Puanı 8.2 Bir okuyucunun yorumu Dünya meşgaleleri yüzünden çocukları ile ilgilenmeyen ebeveynler Şehvetleri  ve sapkın düşünceleri  kendini bile düşünmeyen   caniler, masumların hayatlarını karartan sübyancılar... Dile düşmemek için şik

mutsuz bir insancık

 bazen kaçmak gerekir, kendinden , herkesten. çok bunaldım .çok yalnızım o kadar yalnızım ki  her gün pazarları dahil  16 saat çalışıp yine de çok yorgun değil. çok yalnızım. kimseye açıklayamadığım tuhaf bir yalnızlık.iki kaşımın arasında zaman geçtikçe  çıkan iz , ne kadar somurtkan biri olduğumun gayet açık kanıtlarında biri olsa gerek. ahh tabe efenim ne diyorsun be kuğu nerelerdeydin diyeceksiniz ! devrik cümlelerimi itinasız  virgülü noktası doğru yerde olmadını bildiğim  satırlarımın pek kimsenin umrunda olmadığını düşündüğümden sadece beynimde yazıyorum. mutsuz yalnız hatta halen fakirim...  hayatta en çok istediğim bir evimin olmasıydı ben biriktirdikçe ev fiyatları arttı .ben mutlu olmaya çalıştıkça sorunlar daha da arttı. bazen yaşamıma son mu versem diyorum sonra iğne batsa uf uf  diyorum canımın çok tatlı olduğunun farkına varıyorum . şey gibi bir  şry bozulsa onu tamir ederken daha da çok bozuyorum. . sonuç olarak mutsuzum .