Ana içeriğe atla

Yenilendim...






 Bu gün itibariyle yeni bir tasarımla karşınızdayım  ne kadar zormuş meğerse  değişime uğramak bu değişen şey  blog olsa bile...
 Alıştığım renkler alıştığım tasarım hiç değiştirmeyi düşünmüyordum...
 Bir kaç defa bazı iyi niyetli blog arkadaşlarım teklif etsede kabul etmedim hayır dedim de başka bir şey demedim...

 Kendimi bildim bile çok inadımdır  dediğimden dönmem, dönmem sanardım . Tufanla tanışana dek  hadi bir el atalım dedik gerçekten sabrına hayran kaldım , bir  dakika önce beğendiğimi  bir dakika sonra değiştir dedim , başkası olsa çoktan al bloğunu başına  çal der  çeker giderdi:)
  Şekil işte böyle oldu aslında  kötü tepkiler almaktan korktum ne de olsa yıllardır siyahtım birden beyaza dönmek! Okuyucum beni sevenler, siyah sevenler ne düşünür dedim  sonuç işte böyle oldu uzun uğraşlarından dolayı Tufan'a çok teşekkür ederim  ayrıca bloğunda bende Misafir yazarlık  yapıyorum.

Umarım sizde beğenmişsinizdir !

 Hemenn şimdi    yeni tasarımımla alakalı düşüncelerinizi öğrenebilirmiyim? 
Yeni hikaye ve öykülerde görüşmek üzere...


Bekliyorum hemde dört gözle:) 
 Sevgilerimle...
   Sizde bloğunuza yeni bir renk  katmak isterseniz 
 http://www.yazarki.com/  Tek şartı 2 yılın üzerinde blogcu olmanız parayla işi yok...



Yorumlar

  1. BlogYazarki sağolsun bana da çok yardımcı oldu. Lakin ben ne yap et, blogumun görünümünü elleme dedim :) Çok alıştım çünkü. Amatör amatör devam ediyorum anlayacağın. Hayırlı olsun yeni tasarımın canım. Okuyanların, yorum yapanların çok olsun :) ❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende yıllardır siyahtım çok radikal bir değişim oldu sanki:) Çarşaftan, tuniğe geçtim gibi hissediyorum:)
      Çok Teşekkürler.

      Sil
  2. Bende değişim istedim geçen senelerde ama cesaret edemedim ya nasip⚘⚘⚘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kuzum yıktım tabuları yapacak bir şey yok:) cesaret etmeden de olmuyor bazen çiçek çiçek çiçek:)

      Sil
  3. Merhabalar.
    Kendiniz mi yaptınız? Güzel olmuş. Hayırlı olsun! İyi günler de kullanın.
    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Hocam
      Hayır Yazarki.com'un sahibi Tufan sayesinde.
      Teşekkür ederim
      Selam ve dualarımla.

      Sil
  4. Tufan Canımızzzz elinin değdiği heryeri cennete çeviriyor. Çok doğru bir tercih olmuş Kuğummmmm çok güzel ve bir kuğu kadar zarif ben çok beğendim.
    Güle güle kullan bol paylaşımlı yorumlu günler dileğiyle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağol canım Tigrisim , Gerçektende yaklaşımı ve sabrıyla ve sana göstermiş olduğu kardeşliğiyle zaten kendini kanıtlamıştı.
      Çok teşekkür ederim...

      Sil
  5. Bloğunda seni görmek çok güzel.Ben değişikliklere adapte olamayan biriyim Kuğu'm.Sandalyemin ,elimi attığım hiç bir şeyin yerini değiştirmem.Oynatana da kızarım.Sen sevdiysen hiç sorun yok.Biz zaten sana nasıl olsa geliriz.Tufan dersen, onun performansına hayranım.Hepimize yapmadığı iyilik kalmadı.Sağolsun.Hayırlı olsun canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Artık sık sık burada görüşeceğiz canım:) ablam arada değişmek gerekiyormuş işte:) Çok teşekkür ederim sevgilerimle Ece ablam.

      Sil
  6. Hayırlı olsun😊 Emeklerinize sağlık ☺ çok guzel olmuş ferah ferah ben çok beğendim 😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)Her yorumda yupppi yuppi diye minnak kuzu yavruları gibi zıplıyorum:)
      Teşekkür ederimm:)

      Sil
  7. Demek ki ruhun dingin,için rahatlamış,iyileşmek üzeresin,o da syfaya yansımış.İki hali de güzel blogun zaten görüntüye değil içeriğe geliniyor,ilhamın bol olsun 😃

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Sevda sizin hakkınızı ödeyemem, o günden bu güne gerçekten dediklerinizi yapıyorum ve çok mutluyum şişlerimi sevmeye başladım Doktorum 6 ayda bir şey kalamayacak dedi. çok teşekkür ederim.

      Sil
    2. Oo,hayatının bir noktadına dokunabilmiş olmak yeter de artar bana,şimdi doktoruna daha çok güveniyor ve ondan daha çok faydalanıyorsun değil mi?Ben böylelikle meslektaşımın da hayatına dokunmuş oluyorum,hem de hiç iletişime geçmeden.Yani ödenemeyecek hak falan yok,rahat ol kuğu.Ama ben yine de yazayım,helal olsun,helali hoş olsun,gene lazım olduğunda gene yaparım,boynumun borcudur,o da şimdiden helal olsun 😍

      Sil
    3. Çook çook çoook teşekkür ederim gerçekten şimdi çok güveniyorum 😘

      Sil
  8. Güle güle kullan, bol bol yaz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, bol bol sohbet tadında inşAllah:)

      Sil
  9. Siyahken okumak zor oluyordu böyle iyi olmuş. Güle güle kullan canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım, bende yaşlanmaya başladım sanırım zorlanıyordum artık siyahta:)

      Sil
  10. gayet güzel olmuş :)

    YanıtlaSil
  11. Çok güzel olmuş Kuğucuğum, güle güle kullan. Ellerine sağlık Tufan'ın da, emeğine sağlık. Bol şans getirsin sana bu yeni tasarımın.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim hanumum:))
      Evet ya Allah razı olsun tufan'dan
      Amin amin amin diyorum:)
      Sevgiler.

      Sil
  12. Ben siyahı biraz kasvetli buluyorum, oh böyle içim açıldı. Çok şanslısın, ne güzel destek olmuşlar bana da olur mu ki :) Ben de geçen ay şablon değiştireyim derken, kodlara buluştum of bozuyordum blogumu ay ne üzüldüm :( Meğer dinamik şablon biraz sorunluymuş, ben de özüme döndüm. Böyle amatör amatör takılıyorum :)
    Ne derler, kalbin kadar bu beyaz sayfada :) sana başarılar dileklerimle :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağolsunlar eski tasarımımıda Sevgi yapmıştı hakkını yiyemem oda hiç ücret almamıştı yıllarca kullandım.
      Yenilenmek bu güne kısmetmiş.
      bende size çok başarılar diliyorum , takma kafaya yardım edecek gönüllüler çıkar emin ol. sevgilerimle.:)

      Sil
  13. çok güzel olmuş, bol yazılı bol yorumlu bolll takipcili olsun yeni tasarımın... bu arada ben seni takip etmeyi unutmuşum...tuşumu sürterekkk takip ettim seni ( kusura bakma bu geç takip için ) sevgiler....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Yeni tasarımımın ilk takipçisisin hayırlı uğurlu olsun bak kimseler takibe almazsa senden bilirim yakana yapışırım iyice bir sürttün demi tuşunu :))
      Her zaman beklerim ne mutlu bak takip etmedende ziyaret ediyorsun.
      Dostbahçesinden lezzetler var can arkadaşımdır biz yıllarca bir birimizi ziyaret ettik bir gün dediki ben seni takip etmiyormuşum yeni farkettim bir bakayım ki bende onu takip etmiyormuşum:)) sonra takipleştik hemen. halende arar sorar mesaj atar . güzel dostluklar diliyorum. sevgiler.

      Sil
  14. Çok beğendim canım, hep böyle aydınlık, ferah kalsın, koyu renk bloglar benim içimi karartır, evde de koyu renk koltuk, halı asla yok.:) Hep açık, aydınlık, ışık olsun bloğun gibi hayatında.
    Sevgiler...:)
    Not: Ben de senin gibi fikir değiştirmekten (zor beğenen biriyim)korktuğum için tasarımımı kimseye yaptıramıyorum. Yani tasarlayacak olan arkadaş zaten gönüllü bu işi yapacak, bir de benim kaprislerimle uğraşmasın:)))

    YanıtlaSil
  15. Unuttum hayırlı olsun, güle güle kullan. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kapris mi dedin! haa hiç yaparmıyım :))bir ara kendi kendimi balkondan atasım geldi de yine sesi çıkmadı çocuğun maşAlalh peygamber sabrı var Tufan'da.
      Çok çok teşekkür ederim canım .

      Sil
  16. kuğu çok sevdim , kendi adıma siyah renkli blogları okuyamıyorum ama böyle bloğun bi ferahlamış okunası gelmiş. iyi ki yapmışsın diyorum kendi adıma

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Çok sevindim bu güzel düşüncene :) Keyifli okumalar diliyorum her zaman beklerim bak ona göre :))

      Sil
  17. Blog olayında değişiklik kulağa ürkütücü ya da soğuk gelebiliyor ancak takip ettiğiniz insanları bir süre sonra zaten şablonlarından değil dr kelimelerinden, düşüncelerinden tanıyorsunuz. O noktada da görünumun çok da anlamı kalmıyor. Ancak yazılarını henüz tanımayanlar için oldukca davetkar ve okuyucu dostu bir düzenleme olmuş. Güle güle kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben hep derim bir gün yanlışlıkla yazılarımıda siyah yapmışım ama yayınlamışım hiç kimse okuyamıyor giren yayın yok sanıp çıkıyor, bazılarıda mail atıyor , ancak bu noktada bana bir yorum geliyor ve ben şaşkınlıktan ve mutluluktan ağlayasım geliyor bir okurum olayı fark etmiş yazıyı kopyalayıp bilgisayarında düzenlemiş ve okumuş biraz meşakatli oldu ama güzel hikayeydi yazmış o gün benim blog adına en mutlu olduğum gündü. Beğenmenize çok sevindim Teşekkürler.

      Sil
  18. Hayırlı olsun, çok güzel olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşAllah iyi günlerde hep birlikte:)
      Teşekkür edrim.

      Sil
  19. Hayirli olsun cok hos olmus bol sans getirsin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin, amin, amin diyorum çok teşekkür ediyorum çok mutlu oldum,bende size hayatınızda bol şans ve mutluluklar diliyorum.

      Sil
  20. Çok teşekkür ederim nasıl moral oldu anlatamam, işAllah hep birlikte güzel dostluklara bol sohbet tadında paylaşımlara diyorum. sevgilerimle.<3

    YanıtlaSil
  21. Yorumlara şöyle baştan aşağı bir göz attığımda dostlar beğenmiş tasarımı bu sevindirici iyi musmutlu günlerde kullanman dileğiyle .. Hayırlı uğurlu olsun .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seni çok uğraştırdım ama değdi değil mi?
      Teşekkür ederim, bende sana blog hayatında bol şans en zirvede olmanı temenni ediyorum.

      Sil
  22. Bence gayet fresh güzel görünüyor bu teman canım benim güle güle kullan.. Tek incelediğim yeri en üstte.. Kapak resmin ve kategori çubuğunun tonları birbiirne daha yakın olsa diye düşündüm acaba daha etkileyici olur muydu ? :) Görüşlerim bu kadar :* Sevgiler bitanem <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oda ilerki zamanlarda değişecek ben headerim!de headerim diye tutturduğum için değiştiremedi onu:=)
      bu içten samimi düşüncen için teşekkür ederim:)

      Sil
  23. canımşuaralar başım biraz kalabalık olduğu için yazını geç okuyabildim. Kusura bakma. Eee doğal olarakta yeni halini şimdi gördüm. Ve bu haline bayıldım. Sade ve şık olmuş bloğunun yeni yüzünü güle güle kullan. Bu arada blog yazarki arkadaşımız gerçekten de çok yardım sever bir arkadaş. Onunda ellerine ve kollarına sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlı telaşa tutlmuşsun çok sevindim canım. Hayırlısı ile kucağınada al inşAllah, olsun canım ne demek olurmu öyle şey.
      Beğenmene sevindim:) Evet sağolsun.

      Sil
  24. Slmlar ben her turlu senin blogunda vakit gecirmekten keyif aliyorum arkadasim ,cok ferah olmus boylesi bende daha cok begendim hayirli olsun 😊 benim sablonumu yillar once kendim yapmistim ve duam bozulmamasiydi, su an yeniden yap deseler hayatta yapamam :) renkli yada beyaz bloglar hep daha sicak gelmistir 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten senin bloğunda çok güzel ben hiç üstüne düşmedim aslında arkadaşıma yapmıştım çok zaman önce ama öyle çokta süper bir şey değildi:)Çok teşekkür ederim mana ile güzel düşüncelerini öğrenmiş oldum:)

      Sil
  25. Çok güzel Olmuş Ellerinize sağlık :) Ben beyaza bayılırım.Yeni sayfa güzellikler getirsin sana :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Ruhum siyah sayfam beyaz olsun dedik:) Sanada hayat güzellikler getirsin inşAllah.:)

      Sil
  26. Hayırlı olsunnnn:)
    O yazıyı dün arkadaşıma okur musun dedim o okuduğun da ben gülmeye başlayınca ne oldu kızz dedikçe bana gülme geldi bir daha oku bakayım dedim amannnn yaaa:))))) çok tatlıydı.
    Sevda'mla yorumunuzu okuyunca ben de mutlu oldum ama kalbinin de sayfandan da beyaz olduğuna eminim. kucak dolusu sevgiler Kuğuma.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) Çok sevindim bir nebzede mutlu edebildiysem ben daha mutlu oluyorum:)
      Gülelim güzelleşelim:)
      Çok çok teşekkür ederim Hatice ablam Bu arada sana Hatice abla diye diye kardeşimede abla diyorum:) isminden dolayı kardeşimin ismi Hatice :)
      sevgiler Hatice abla:)

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zona ve Ben...

 Küstüm!  Bu kuğu nerelerde diye  Hiç merak ta etmiyorsunuz?  Ölsem yedim çıkmış olacak.  Bir tek Benbir sormuş Allah razı olsun.    H asta oldum   o kadar  çok yemek Bloğu yapan arkadaşım var ancak bir tas çorba yapanım yok! Al kuğu bu çorbayı içte iyileş diyenim yok! Üç haftadır zona ile mücadele ediyorum daha önce bu hastalığa yakalanan blogcu arkadaşım A hesteydi-beste ile    hasta olduğu dönemlerde  konuşmuştuk hasta olduğu dönemlerde... ''Çok ağrılarım var acı çekiyorum'' demişti ve bende ona ''seni anlıyorum'' demiştim aynı acıyı yaşamadan anlayamıyormuş insan. yatağa hapseden ailevi ilişkilerden çevreden ve işten koparan bir hastalıkmış.  Son zamanlarda  istediğim bir kaç gün tatildi. Çok yorgundum yorgunluk stres sayesinde bir anlık boşluğumdan beni yakalayan bu hastalık.  Üç hafta  önce, sadece bir dakikada çıktı ve ilk olarak minnacık bir kaç sivilce gibi boynuma yerleşti sıcaktan olduğunu düşünüp ağrılara kulak asmadım.

Şşş! Kızlar bağırmaz

 Şşşş Kızlar bağırmaz  Eğer anne ve ya anne adayı  iseniz mutlaka izlemeniz gereken bir  film... Bu filmin bir karesine  instagramda  rastladığımda izlemeye karar verdim  Ramazanda  gece birde işten gelince  sahura kadar  uyumayayım diye  açtım filmi.   Film o kadar etkileyici ve sürükleyiciydi ki     film bittiğinde  sabah ezanına sadece beş dakika kalmış...  Sadece su içebildim filmin üzerine  yemek falan yiyemezdim zaten rüyamda da  Şirini gördüm  günlerce içimden çıkmadı  . Filmin beni bu kadar çok etkilemesinin sebebi ise çok gerçekçi olması  ... Oyuncular:Babak Hamidian, Merila Zare'i, Tannaz Tabatabayi  Tür:İran SinemasıYapım  Yılı:2010 Orjinal İsim:Hiss Dokhtarha Faryad Nemizanand  Puanı 8.2 Bir okuyucunun yorumu Dünya meşgaleleri yüzünden çocukları ile ilgilenmeyen ebeveynler Şehvetleri  ve sapkın düşünceleri  kendini bile düşünmeyen   caniler, masumların hayatlarını karartan sübyancılar... Dile düşmemek için şik

mutsuz bir insancık

 bazen kaçmak gerekir, kendinden , herkesten. çok bunaldım .çok yalnızım o kadar yalnızım ki  her gün pazarları dahil  16 saat çalışıp yine de çok yorgun değil. çok yalnızım. kimseye açıklayamadığım tuhaf bir yalnızlık.iki kaşımın arasında zaman geçtikçe  çıkan iz , ne kadar somurtkan biri olduğumun gayet açık kanıtlarında biri olsa gerek. ahh tabe efenim ne diyorsun be kuğu nerelerdeydin diyeceksiniz ! devrik cümlelerimi itinasız  virgülü noktası doğru yerde olmadını bildiğim  satırlarımın pek kimsenin umrunda olmadığını düşündüğümden sadece beynimde yazıyorum. mutsuz yalnız hatta halen fakirim...  hayatta en çok istediğim bir evimin olmasıydı ben biriktirdikçe ev fiyatları arttı .ben mutlu olmaya çalıştıkça sorunlar daha da arttı. bazen yaşamıma son mu versem diyorum sonra iğne batsa uf uf  diyorum canımın çok tatlı olduğunun farkına varıyorum . şey gibi bir  şry bozulsa onu tamir ederken daha da çok bozuyorum. . sonuç olarak mutsuzum .