Ana içeriğe atla

Sevil'in güncesi #16#



 Çok geçmeden Nahit kendini toparladı, ya da  öyle düşünmemizi sağladı diyebilirim.


 Didemler  düğün yaptı, bizim arkadaşlardan kimse gitmedi aslında ben gidecektim, nede olsa sayesinde Nahit'e aşık olduğumu anladım, ben az daha Nahit'i bir ömür kaybediyordum!

Sabah serhatla buluştuk ,bana ''ya evlen benimle yada ayrılalım,benim bekleyecek zamanım kalmadı'' dedi sanki  evlenince ne olacak? ne bu acele! anlamadım, derdi ne bunun, sırf nüfus kağıdında evli yazsın diye de evlenilmez ki!

Oh ne ala, ne ala tam aradığım fırsat ,''ayrılalım'' dedim ''bak çok ararsın  beni açmam telefonları'' dedi ben içimden laylaylom  tabi...

''Sen beni sevmiyorsun,sana bir hafta süre düşün aklını başına topla, kararını bildir'' dedi ve ayrıldı yanımdan,
deli mi ne  bu da ayrı bir model, teyy çokta lülü falan...
Daha çok bekler arayayım diye...

Nahit'e söylemem lazım ondan hoşlandığımı ama nasıl?
N.K

Yorumlar

  1. Canım, seninde kandilin mübarek olsun..Çok öptüm seni..:)

    YanıtlaSil
  2. Ooo Kugucum..surada 2 gun okuyamadim..Didem evlenmis, isler hizlanmis:)) Sevil nihayet asik oldugunu anlamis:))neyseki 15 ve 16yi hemen okuyup
    kimseden geri kalmadim:)optum kocaman..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) İşler hızlandı:)
      geri kalma bak asıl heyecan şimdi başlıyor):))
      öptüm ,canım.

      Sil
  3. sakın sakın ola serhatla evlenmesin, yada öyle bir şeye kafasının tası atsa bile meyletmesin :)
    göndersin şu çocuğu, sevmedik evlenme meraklısı serhatı :)

    YanıtlaSil
  4. Teyy bu da ayrı bir model :) Sevil-Serhat diye bişey olamaz. Sevil-Nahit olucak :) hiç ara yollara sapmasın, direk söylesin sevdiğini :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) İsimleri yakıştı ama değilmi? :))
      Bakalım neler olacak:)

      Sil
  5. kandilin mübarek olsun bebeğim duaların kabul olsun ....öpüyorum seni kocaman

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım seninde kandilin mübarek olsun,
      bende öptüm, kocaman sevgiler...

      Sil
  6. :)) İlk yorumu bu gün kimseye bırakmam....
    Ceeeeeeeeeeeeeeeeeeee :))
    Hayırlı cumalar yıldız bakışlım canım kardeşim...
    Şu sevili nedense bir başka seviyorum bakalım neler olacak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) Orta yorum olmuş seninki abi:))):))
      olsun günün ilk yorumu:)))
      hayırlı cumalar,Sevil'i ben de seviyorum:) nasıl kıyıpta bitireceğim bilmem:))

      Sil
  7. aaaaa ne çabuk bitti. doymadım daha okumaya kuğum. hadi devamını bekliyorum.Öptüm seni.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Akşam Kandil olduğu için kısa yazdım, yağmur yüreklim ,duaları uzun tuttum akşam,insan dua okurken ne kadar çabuk vakit geçiyor anlamıyor bile...
      öptümmmm

      Sil
  8. Kızımcım tv'deki dizilerden inan eksiği yok,Nahit'e aşkını söylemenin bir yolunu bulsun başkası araya girmeden:))))
    öptüm kızımcım, sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. AAaa Annem bak iyi fikir:)) araya birini dahamı soksam:)))
      böyle bir şey yaparsam Gülçinim beni vurur:)))
      öptüm annem sevgiler,bücürüğümüde gıdıkladım:)

      Sil
  9. sevil şimdi serhat için çokta lülü falan diyo ama nahitide hemencik verivermişti didemin ellerine
    serhat için de yanmasın sonra:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aslında zamanla anlayacak belkide ,
      zaman en güzel ilaç değilmi?

      Sil
  10. VAy vay neler olmuş :)) Öpücüklerimle:)

    YanıtlaSil
  11. Bakalım nasıl söyleyecek :)

    YanıtlaSil
  12. Sevil Serhat'ı bitirdi zaten.Dönüşü yok.Nahit'e nasıl açılacak bakalım.Ama sonunda hep üzüntülü olan Sevil oluyor.Bakalım göreceğiz.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zona ve Ben...

 Küstüm!  Bu kuğu nerelerde diye  Hiç merak ta etmiyorsunuz?  Ölsem yedim çıkmış olacak.  Bir tek Benbir sormuş Allah razı olsun.    H asta oldum   o kadar  çok yemek Bloğu yapan arkadaşım var ancak bir tas çorba yapanım yok! Al kuğu bu çorbayı içte iyileş diyenim yok! Üç haftadır zona ile mücadele ediyorum daha önce bu hastalığa yakalanan blogcu arkadaşım A hesteydi-beste ile    hasta olduğu dönemlerde  konuşmuştuk hasta olduğu dönemlerde... ''Çok ağrılarım var acı çekiyorum'' demişti ve bende ona ''seni anlıyorum'' demiştim aynı acıyı yaşamadan anlayamıyormuş insan. yatağa hapseden ailevi ilişkilerden çevreden ve işten koparan bir hastalıkmış.  Son zamanlarda  istediğim bir kaç gün tatildi. Çok yorgundum yorgunluk stres sayesinde bir anlık boşluğumdan beni yakalayan bu hastalık.  Üç hafta  önce, sadece bir dakikada çıktı ve ilk olarak minnacık bir kaç sivilce gibi boynuma yerleşti sıcaktan olduğunu düşünüp ağrılara kulak asmadım.

Şşş! Kızlar bağırmaz

 Şşşş Kızlar bağırmaz  Eğer anne ve ya anne adayı  iseniz mutlaka izlemeniz gereken bir  film... Bu filmin bir karesine  instagramda  rastladığımda izlemeye karar verdim  Ramazanda  gece birde işten gelince  sahura kadar  uyumayayım diye  açtım filmi.   Film o kadar etkileyici ve sürükleyiciydi ki     film bittiğinde  sabah ezanına sadece beş dakika kalmış...  Sadece su içebildim filmin üzerine  yemek falan yiyemezdim zaten rüyamda da  Şirini gördüm  günlerce içimden çıkmadı  . Filmin beni bu kadar çok etkilemesinin sebebi ise çok gerçekçi olması  ... Oyuncular:Babak Hamidian, Merila Zare'i, Tannaz Tabatabayi  Tür:İran SinemasıYapım  Yılı:2010 Orjinal İsim:Hiss Dokhtarha Faryad Nemizanand  Puanı 8.2 Bir okuyucunun yorumu Dünya meşgaleleri yüzünden çocukları ile ilgilenmeyen ebeveynler Şehvetleri  ve sapkın düşünceleri  kendini bile düşünmeyen   caniler, masumların hayatlarını karartan sübyancılar... Dile düşmemek için şik

mutsuz bir insancık

 bazen kaçmak gerekir, kendinden , herkesten. çok bunaldım .çok yalnızım o kadar yalnızım ki  her gün pazarları dahil  16 saat çalışıp yine de çok yorgun değil. çok yalnızım. kimseye açıklayamadığım tuhaf bir yalnızlık.iki kaşımın arasında zaman geçtikçe  çıkan iz , ne kadar somurtkan biri olduğumun gayet açık kanıtlarında biri olsa gerek. ahh tabe efenim ne diyorsun be kuğu nerelerdeydin diyeceksiniz ! devrik cümlelerimi itinasız  virgülü noktası doğru yerde olmadını bildiğim  satırlarımın pek kimsenin umrunda olmadığını düşündüğümden sadece beynimde yazıyorum. mutsuz yalnız hatta halen fakirim...  hayatta en çok istediğim bir evimin olmasıydı ben biriktirdikçe ev fiyatları arttı .ben mutlu olmaya çalıştıkça sorunlar daha da arttı. bazen yaşamıma son mu versem diyorum sonra iğne batsa uf uf  diyorum canımın çok tatlı olduğunun farkına varıyorum . şey gibi bir  şry bozulsa onu tamir ederken daha da çok bozuyorum. . sonuç olarak mutsuzum .