Ana içeriğe atla

Sevil'in güncesi #11#


 sabah iş için almaya gelmedi.  Gideceğimiz evin kapısında buluştuk, bu gün yine bir kaç süpürge sattık, teyzeler ona çok şefkatli davranıyorlar, tabi Nahit onlara dahada şefkatli ve içten, mesela bu gün; yaşlı bir teyzeye ürünü satmadı, ''teyze  bu ürün senin için ideal değil'' dedi.
 Çok şaşırdım, amacı prim olan insan neden böyle bir şey yapar ki! Teyzenin astımı varmış '' bu o kadar kaliteli değil tozu toplamaz'' dedi    belkide  içten olduğu için bu kadar çok satış yapıyoruz, satış yaptığımız evden çıktık.

Yolda yine önümde yürüyor, ''Nahitt özür dilerim'' dedim ''neden '' dedi  ''dün sana büdü dediğim için '' dedim ''ben ona kızmadım sende biliyorsun''dedi
''biliyorum,  sen haklıydın ''yolun ortasında yanağından öptüm yine meşhur kaçışımı yaptım ama bu defa dükkanların önünde dikaktli davranıp kimseye çarpmadım...

 Şimdi aramız çok iyi, Nahit çok farklı biri onunla tanıştıktan sonra hayatım o kadar çok değişti ki meğerse ben   hayata hep  düz yönden bakıyormuşum, yansıması çok farklıymış,hayatı yansımasından zor çözüyorsun, farklı görünmesi, aslının değişmesine sebep olmuyor.

Artık ben ona devamlı büdü diyorum oda bana  konkon kelebek... hafta sonları Nahit, Şule ,Didem ve ben çok güzel vakit geçiriyoruz bazen bize geliyor, babam ''ona da bir toka takın bari'' diyor.

 Babam Nahit'e kızmıyor, Nahit'te tuhaf bir enerji var, insanlara güven veriyor...
  Bazen bizde kalıyor, babamla aynı odada yatıyorlar, Nahit'i teyzesi büyütmüş Anne ,Baba ve Halası  o küçükken  trafik kazasında ölmüş,
teyzesi onunla ilgilenebilmek için hiç evlenmemiş, çok büyük şefkatle büyütmüş. sevgiye tok,babamı çok seviyor, baba diyor bende artık, anneme ,anne babama ,baba dediği için kızmıyorum.

Dün akşam  yine ben Didem,Şule ve Nahit, dışarı çıktık , müzik evi diye bir yer açılmış eski şarkılar nostaljik danslar var,boş bulduğumuz ilk masaya oturduk,  durmadan meyve suyu içmekten içimizde  meyve ağaçları çıkmaya başlamıştı ki,nihayet çok güzel bir dans müziği çıktı, Didem ,Nahit'e dönüp ''dans edelim mi?'' diye sordu  biliyor Nahit utangaçtır.

 Olur anlamında başını salladı, Didem ilerlerken   Nahit geride kalıp cebindeki kalemle peçeteye bir şeyler yazıp elime tutuşturdu,sevinçten  olurrr diye çığlık attım.

  İkisi pistte dans ederken onları izliyordum,  Didem'in   kulağına bir şeyler fısıldadığını anladım, şaşkın ve mutluydu, Didem dansı yarıda bırakıp yanımıza geldi bana dönüp'' bil bakalım  Nahit bana ne söyledi'' dedi,ben heyecandan yüreğim çıkarcasına ''biliyorum'' dedim...
N.K

Yorumlar

  1. bayılıyorum senin şu sevil serisine ya :)merak ettim nihat ne söyledi dideme niye yazmadın yahu :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)))Sen merak et diye yazmadım:)))
      tahmin yürütmrniz için yazmadım
      suskun prensesim:)

      Sil
  2. nahit peçeteye ne yazdı bunu merak ettim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında
      bende sizin tahminlerinizi merak ediyorum:))

      Sil
  3. çok heyecanlı gidiyoruz canım...

    YanıtlaSil
  4. Sevil ve Nahit heyacanlı olmaya başladı aşk kokuları geliyor çok güzel bir hikaye nahit için üzüldüm anne ve babasını küçük yaşta kaybetmiş sonu güzel olur inşallah sevgiler kuğuma

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım,Şiirler yazarken kendimi birden öykü yazarı olarak buldum:)
      Sevil'e hayat vermek hoşuma gidiyor:)
      evet aşk kokuları var:)
      sevgilerimle canım.

      Sil
  5. :S ne dedi simdi ???
    gelde catlama

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) heheh çatlama sakın sen bana lazımsın ,mutfakta:))
      ne dedi acaba):)))

      Sil
  6. NE Kİ NE Kİ KİME EVLENME TEKLİF EDECEKKİ SEVİLEMİ DİDEMEMİ YOKSA BİLEMEDİMMİİİ.
    sİYAH KUĞUM SENİ SEVİYORUM.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Söylememmm:))) hadi bil bakalım birazda sen kurgula kafanda:)))
      bende seni seviyorum yağmur yüreklim...

      Sil
  7. her şerde bir hayır vardır büyüklerimiz boşuna söylememişler anlıyorum zor ama üzülme hayatın akışını değiştirmek imkansız
    herşeyi o kadar güzel bir dille anlatmışsın ki

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öykümün kahramanı ,
      yaşadığı zorlukları yenecek kadar
      cesur bir yüreğe sahip:)
      teşekkürler,sevgiler...

      Sil
  8. işte bu bölüm inanılmaz heyecan verici..
    can alıcı noktada kesmişsin
    akıllı seni :)

    YanıtlaSil
  9. Aaa Nahit evlenme mi teklif etti yoksa:)))? ...
    merakla bekliyorum kuğucum...
    sevgilerimle:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) söylememm:)))
      fazla merakta bırakmayacağım,eğer
      yetiştirebilirsem bu gün yazacağım ablam,
      sevgilerimle,öptüm.

      Sil
  10. bu hikayenin sonun gerçekten merak etiim :))
    çok heyecanlıyım...
    kocaman sevgiler canım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Doğrusu bende merak ediyorum:)
      sevgiler ,şirinem...

      Sil
  11. ne yazmis pecetede bende merak ettim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) bak yazıyorum ne yazdığını:) yukara bak:))

      Sil
  12. Nahit'in hikayesinide öğrendik, her karakter kendi içinde çok iyi Kuğum. Ben peçetede ne yazdığını şimdi öğrenicem :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öğrendinmi:)) bu öykümde hiç kötü insan yok gibi Hakan hariç:)

      Sil
  13. Ben de bilmek istiyorummmm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen bayağı bir takibe almışsın sevil'i:)))

      Sil
  14. ben son hikayeyi okuyup geldim yani tersten gittim :p
    ama bak demedi dmee bu nahit ayak yapiyor sevil'in tepkisini ölcüyor ne kardesiiiiiiii yaaaaaaa olmaaaaz olamaz hani son yazinda biri sana bir yorum atmis sende belki biryerlerde bir sevil yasiyordur dedin ya hani iste kim bilir belki ..
    ama hikayenin sonu nahit ve sevil olcak olsun ama lutfen :( :p

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) heheh bak bastım kahkahayı ki ben kolay kolay kahkahayla gülen biri değilimdir:))kendi yazdığım hikayeyi en az elli oldu okuyorum:) taslak hazırlamıyorum direkt yazıyorum o an sevil ne düşünüyor diye canlandırıp yazıyorum:) bende meraktayım:) bakalım neler olacak:)))

      Sil
    2. aaa sen ayarliyorsan sorun yok yap be gulum su sevil'le nahitin arasini allah rizasi icin bak zaten diyer kizda kacmis :p

      Sil
  15. Tahmin ediyorum sanki ne yazdığını:)Yalnız bana işin şu kısmı biraz abartı geldi.Hani Nahit'in aynı evde kalması.Babasıyla aynı odada da kalsa bence biraz erken oldu.Biraz zaman lazımdı sanki ha ne dersin?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen , hayatın içinden gerçekçi olmasına özen gösteriyorum biraz abartabilirim bazen:)))

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zona ve Ben...

 Küstüm!  Bu kuğu nerelerde diye  Hiç merak ta etmiyorsunuz?  Ölsem yedim çıkmış olacak.  Bir tek Benbir sormuş Allah razı olsun.    H asta oldum   o kadar  çok yemek Bloğu yapan arkadaşım var ancak bir tas çorba yapanım yok! Al kuğu bu çorbayı içte iyileş diyenim yok! Üç haftadır zona ile mücadele ediyorum daha önce bu hastalığa yakalanan blogcu arkadaşım A hesteydi-beste ile    hasta olduğu dönemlerde  konuşmuştuk hasta olduğu dönemlerde... ''Çok ağrılarım var acı çekiyorum'' demişti ve bende ona ''seni anlıyorum'' demiştim aynı acıyı yaşamadan anlayamıyormuş insan. yatağa hapseden ailevi ilişkilerden çevreden ve işten koparan bir hastalıkmış.  Son zamanlarda  istediğim bir kaç gün tatildi. Çok yorgundum yorgunluk stres sayesinde bir anlık boşluğumdan beni yakalayan bu hastalık.  Üç hafta  önce, sadece bir dakikada çıktı ve ilk olarak minnacık bir kaç sivilce gibi boynuma yerleşti sıcaktan olduğunu düşünüp ağrılara kulak asmadım.

Şşş! Kızlar bağırmaz

 Şşşş Kızlar bağırmaz  Eğer anne ve ya anne adayı  iseniz mutlaka izlemeniz gereken bir  film... Bu filmin bir karesine  instagramda  rastladığımda izlemeye karar verdim  Ramazanda  gece birde işten gelince  sahura kadar  uyumayayım diye  açtım filmi.   Film o kadar etkileyici ve sürükleyiciydi ki     film bittiğinde  sabah ezanına sadece beş dakika kalmış...  Sadece su içebildim filmin üzerine  yemek falan yiyemezdim zaten rüyamda da  Şirini gördüm  günlerce içimden çıkmadı  . Filmin beni bu kadar çok etkilemesinin sebebi ise çok gerçekçi olması  ... Oyuncular:Babak Hamidian, Merila Zare'i, Tannaz Tabatabayi  Tür:İran SinemasıYapım  Yılı:2010 Orjinal İsim:Hiss Dokhtarha Faryad Nemizanand  Puanı 8.2 Bir okuyucunun yorumu Dünya meşgaleleri yüzünden çocukları ile ilgilenmeyen ebeveynler Şehvetleri  ve sapkın düşünceleri  kendini bile düşünmeyen   caniler, masumların hayatlarını karartan sübyancılar... Dile düşmemek için şik

mutsuz bir insancık

 bazen kaçmak gerekir, kendinden , herkesten. çok bunaldım .çok yalnızım o kadar yalnızım ki  her gün pazarları dahil  16 saat çalışıp yine de çok yorgun değil. çok yalnızım. kimseye açıklayamadığım tuhaf bir yalnızlık.iki kaşımın arasında zaman geçtikçe  çıkan iz , ne kadar somurtkan biri olduğumun gayet açık kanıtlarında biri olsa gerek. ahh tabe efenim ne diyorsun be kuğu nerelerdeydin diyeceksiniz ! devrik cümlelerimi itinasız  virgülü noktası doğru yerde olmadını bildiğim  satırlarımın pek kimsenin umrunda olmadığını düşündüğümden sadece beynimde yazıyorum. mutsuz yalnız hatta halen fakirim...  hayatta en çok istediğim bir evimin olmasıydı ben biriktirdikçe ev fiyatları arttı .ben mutlu olmaya çalıştıkça sorunlar daha da arttı. bazen yaşamıma son mu versem diyorum sonra iğne batsa uf uf  diyorum canımın çok tatlı olduğunun farkına varıyorum . şey gibi bir  şry bozulsa onu tamir ederken daha da çok bozuyorum. . sonuç olarak mutsuzum .