Ana içeriğe atla

Ruhlar yalnızlığı sever

Kafamda ki saçlar bile ağır gelirken bazen ,birilerini poh pohlamak çok büyük eziyet  veriyor ruhuma. Hani bazen   herkesten kaçarsın da bir adım bile uzaklaşamaz sın ya işte öyle bir şey.  Canını yakanları sevdiğini sanarsın ya aslında sevdiğin için yanar canın aynı şeyi sevmediğin biri yapsa umursamazsın bile. Unutmak istersin bir türlü unutamazsın en olmadık anda gelir aklına . Alır başını gidersin uzaklara herşey ve herkes seninle gelir . Kendini değiştirmediğin sürece kötüler hep seni bulur.  Güven çemberini açtıkça sen  herkes içine atlar , dost ,arkadaş öyle kolay olunmaz kolayda kaybedilmez. Ne hali varsa görsün . Hep ben aradım sordum diyen zaten dost,arkadaş olmaz. Neden yazıyorum bunları kırgın mıyım ?yooo
Mutsuzmuyum ?yoo
 Ben sadece bu dünyada ki yerleşik bozuk düzene alışamıyorum. İnsanların seni sevmesi için ya çok zavallı olacaksın. Ezik olduğun için  acıyıp ah vah yapacaklar iki gün sonra arkandan konuşacaklar. Ya da çok güçlü olacaksın seviyor muş gibi yapıp arkandan konuşacaklar.  Gerçek dost ve arkadaşlar zaten her daim yanın da dim dik duracaklar. 

Yorumlar

  1. Ay. Erelerdesin sen ya,instagtamcı oldun değil mi😜Arada gel de haber alalım yahu😍Her şey yolunda mı?Geçen Mevlüde'ye sordum,iyi dedi.Çok öptüm kuğum❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevdammmmm evet ya hep aysel ve hobistanyanın suçu 😄 instagram diye bir şey var deyince sanki amerikayı keşfettim ona bak buna bak derken kendimden geçiyorum😄 birde çok yoğundum evle uğraştım hep ben gitmezsem nasılsa kimse gelip okumaz algısı var bloggerlerde . Belki de ondan sık ara verdim ama şimdi yeni bir karar verdim . Yazmalıyım ben yazdıkça iyi oluyorum vee öpüyorummm kocamannn 😘😍

      Sil
  2. Kara gün dostu çok da bugünlerde, ne yazık ki iyi günümüzde bizimle mutlu olan iyi gün dostu bulmak zor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen kara günü bırak artık insanlar kendinden bıkmış başkalarını nasıl sevsin ki değil mi ?

      Sil
  3. Merhabalar.
    Halet-i ruhiyenizden, sizin de bu dünyanın keşmekeşliğinden şikayetçi olduğunuz anlaşılmakta. Bir dağ köyünde ıssız bir kulübede yalnız yaşayabilirim diye gönlümden geçirdim ve en fazla üç gün yaşayabildim. O da tatil mesabesinde. Olmuyor, olmuyor!..
    İnançlar konulu "Joseph" yani Hz. Yusuf filminde izlemiştim. Yerleştikleri yeni yerleşim yerinde karşılaştıkları insanlarla ilgili Hz. Yakup'un büyük oğlu babasına "Şişman şehir insanları, bunlar sorun çıkarırlar, bunlardan uzak duralım, en iyi yol bu" dediğinde Hz. Yakup: "İnsanlardan uzak kalarak sorunları çözemezsin, onlarla beraber burada yaşamak durumundayız, Tanrının en iyi yolu bu" demişti. Ben de artık, insanlardan ve onların çıkardığı sorunlardan kaçarak yaşanamayacağı, onlarla birlikte ve sorunlarıyla mücadele ederek yaşamaktan başka çare olmadığına inandım.
    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
  4. Sevgili hocam aslında bir hikaye ön hazırlığındayım kendimi motive etmeye havaya girmeye çalışıyorum . Çok yakında iyi bir hikayeyle gelmeyi planlıyorum tabii sizin büyük desteğinizle.

    YanıtlaSil
  5. Ruhlar yalnızlığı sevse de insan sesi özler, insanlarla birlikte olmak ister. Bu dünyanın karmaşasında ruhları yalnızlığa terk etmemek lazım.
    İyi ki döndünüz.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşbuldum teşekkürler keyifli okumalar.😄

      Sil
  6. Canımmm benimmm günahına mı girdim inst. gel dmekle:))) ama orası kolay heran tanıdıklar görülüyor neyse yayınından kendime pay çıkardım bende kanbağım olan birinden darbe gördüm gerçekten de dışardaki değil de yakın birinden olumsuzluk görmek can acıtıyor neyse herkes kendine yakışanı yapar.Seviyorum seni kendine iyi bakkk.

    YanıtlaSil
  7. Hımm o günler de az dertlenmişsin yine de hadi bakalım kayıplardasın yine beyaz kanat esir mi aldı seni:)) Öpüldünüz.

    YanıtlaSil
  8. Bu ruh yeteri kadar yalniz kalmadi mi acaba? Nerelerdesin gel artik

    YanıtlaSil
  9. İnsanların iki yüzlü ve çıkarcı olduğu bu zamanda gerçek dostu bulmak zor,bulduysan gerisi yalan.

    YanıtlaSil
  10. Aslında fazla irdelemeyeceksin yaşam öylr hızla akıp gidiyor ki hem de büyük bir keşmekeş içinde insanları olduğu gibi görmeye çalışıyorum ben o zaman daha az kırılıyorsun, daha az üzülüyorsun yani daha az yıpranıyorsun.

    YanıtlaSil
  11. Kuğumu özledim de bir öpücük bırakayım dedim XXXX

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende seni kocaman çpüyorum ablam😚😚😚😚

      Sil
  12. siyah kuğuum geri döndüm ben kartanesi :) yeni blog açtm sana onu göndereyim :) https://1turuncumsu.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hemen bakıyorum bitanem .hpşgeldin hatırlamam mı hiç melek baharım ve seni nasıl unuturum

      Sil
    2. Sen nerelerdesiin, artık yazmıyor musuun ? Özledimm

      Sil
  13. Çok güzel bir sayfan var ve veee ben seni neden daha önce keşfetmedim :)

    http://tembelprenses.blogspot.com.tr Son yazımda başarı hikayemi anlattım. Gelmek ister misin <3

    YanıtlaSil
  14. Sen hep iyi ol canım benim! sana bir merhaba deyip öğle kaçayım dedim .. 💝 Birde ben başka blog açmaya çalıştım ama olmamıştı o sorunada cevap vereyim dedim ! Şu son dönemlerim inan çok yoğun geçiyor yazmaya ne de okumaya vakit bulamıyorum ... öpüldün !

    YanıtlaSil
  15. Kuğum nerelerdesin hadi gel yaz ne güzel oluyor senin yazdıkların vakit buldukça okumaya bayıldığım ender yazarlardansın özledim ve bekliyorum yine yeniden eski günlerde ki gibi yazılarını paylaşımlarını.Ahh o instagram yok mu ahhh hepimizi sanırım ele geçirdi.Ama blog gibisi asla yok olmaz olamazda.Seni seviyorum arkadaşım hayırlı gecelerin olsun.<3

    YanıtlaSil
  16. Merhaba, blogunuzu yeni gördüm takibe aldım banada beklerim sevgiler :)

    YanıtlaSil
  17. Balımm hadi bi gel çok ara vermişin.

    YanıtlaSil
  18. Merhabalar...

    Uzun bir süre oldu... Bu içten yazınıza karşın, en içten sevgilerimi iletiyorum. :)

    YanıtlaSil
  19. "Ben sadece bu dünyada ki yerleşik bozuk düzene alışamıyorum"

    Bende aynen öyle...

    YanıtlaSil
  20. Ruhlar sever de bloglar sevmez, dön hadi :)

    YanıtlaSil
  21. Kuğucum merhaba, nerelerdesin tesadüfen bloğumda yorumunu gördüm ve bir hatrını sormak istedim. Nasılsın_? Nerelerdesin? Artık geri dön tatlım özledik seni :)

    YanıtlaSil
  22. Merhabalar.
    Ruhlar yalnızlığı sever dediniz ve blog sayfanızı yalnız bıraktınız. Kadirşinas ve vefalı bir dostluğun gereği olarak arada sırada blog sayfanızı ziyaret edip çıkıp gidiyorum.
    Selam ve muhabbetle.

    YanıtlaSil
  23. Düzen hep bozuk be kuğum.. Şu hayatta kıymet verdiğin kadar kıymetsizleşiyorsun.. Bencil olanlar kazanıyor sanki hep :(

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zona ve Ben...

 Küstüm!  Bu kuğu nerelerde diye  Hiç merak ta etmiyorsunuz?  Ölsem yedim çıkmış olacak.  Bir tek Benbir sormuş Allah razı olsun.    H asta oldum   o kadar  çok yemek Bloğu yapan arkadaşım var ancak bir tas çorba yapanım yok! Al kuğu bu çorbayı içte iyileş diyenim yok! Üç haftadır zona ile mücadele ediyorum daha önce bu hastalığa yakalanan blogcu arkadaşım A hesteydi-beste ile    hasta olduğu dönemlerde  konuşmuştuk hasta olduğu dönemlerde... ''Çok ağrılarım var acı çekiyorum'' demişti ve bende ona ''seni anlıyorum'' demiştim aynı acıyı yaşamadan anlayamıyormuş insan. yatağa hapseden ailevi ilişkilerden çevreden ve işten koparan bir hastalıkmış.  Son zamanlarda  istediğim bir kaç gün tatildi. Çok yorgundum yorgunluk stres sayesinde bir anlık boşluğumdan beni yakalayan bu hastalık.  Üç hafta  önce, sadece bir dakikada çıktı ve ilk olarak minnacık bir kaç sivilce gibi boynuma yerleşti sıcaktan olduğunu düşünüp ağrılara kulak asmadım.

Şşş! Kızlar bağırmaz

 Şşşş Kızlar bağırmaz  Eğer anne ve ya anne adayı  iseniz mutlaka izlemeniz gereken bir  film... Bu filmin bir karesine  instagramda  rastladığımda izlemeye karar verdim  Ramazanda  gece birde işten gelince  sahura kadar  uyumayayım diye  açtım filmi.   Film o kadar etkileyici ve sürükleyiciydi ki     film bittiğinde  sabah ezanına sadece beş dakika kalmış...  Sadece su içebildim filmin üzerine  yemek falan yiyemezdim zaten rüyamda da  Şirini gördüm  günlerce içimden çıkmadı  . Filmin beni bu kadar çok etkilemesinin sebebi ise çok gerçekçi olması  ... Oyuncular:Babak Hamidian, Merila Zare'i, Tannaz Tabatabayi  Tür:İran SinemasıYapım  Yılı:2010 Orjinal İsim:Hiss Dokhtarha Faryad Nemizanand  Puanı 8.2 Bir okuyucunun yorumu Dünya meşgaleleri yüzünden çocukları ile ilgilenmeyen ebeveynler Şehvetleri  ve sapkın düşünceleri  kendini bile düşünmeyen   caniler, masumların hayatlarını karartan sübyancılar... Dile düşmemek için şik

mutsuz bir insancık

 bazen kaçmak gerekir, kendinden , herkesten. çok bunaldım .çok yalnızım o kadar yalnızım ki  her gün pazarları dahil  16 saat çalışıp yine de çok yorgun değil. çok yalnızım. kimseye açıklayamadığım tuhaf bir yalnızlık.iki kaşımın arasında zaman geçtikçe  çıkan iz , ne kadar somurtkan biri olduğumun gayet açık kanıtlarında biri olsa gerek. ahh tabe efenim ne diyorsun be kuğu nerelerdeydin diyeceksiniz ! devrik cümlelerimi itinasız  virgülü noktası doğru yerde olmadını bildiğim  satırlarımın pek kimsenin umrunda olmadığını düşündüğümden sadece beynimde yazıyorum. mutsuz yalnız hatta halen fakirim...  hayatta en çok istediğim bir evimin olmasıydı ben biriktirdikçe ev fiyatları arttı .ben mutlu olmaya çalıştıkça sorunlar daha da arttı. bazen yaşamıma son mu versem diyorum sonra iğne batsa uf uf  diyorum canımın çok tatlı olduğunun farkına varıyorum . şey gibi bir  şry bozulsa onu tamir ederken daha da çok bozuyorum. . sonuç olarak mutsuzum .