Ana içeriğe atla

Hayallerim



Hayallerim vardı  
Öyle çokta abartılı değil, 
bir sevdiceğim 
birde  gülücüklerimiz olacaktı.
Ama Öyle olsun deyince olmuyor işte 
hadi yağmur yağsında altında koşalım 
bir ağaca kadar sen kovala beni  
koşarken saçlarım savrulsun 
 fularım uçuşsun kalbim güm güm atsın 
sonra   tam ağaca dayandığımda yakala beni 
ayağımı yerden kes,

Hayallerim gerçeğe dönüşsün...




Yorumlar

  1. Hayallerinizin peşinde koşmayı bırakmayın. Hayaller yaşama sevincimizdir. Önemli olan kendi hayallerimize koşarken başkalarının hayallerini ezmemek. Güzel hayallerinize kavuşmanızı dilerim....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tabiki kimse kimsenin hayallerini ezmemeli, kimsenin içini bilemeyiz,
      Aşkta ve savaşta her şey mübahtır derler de inanamam birine zarar veriryorsan bu aşk değil dir . savaşırken bile adil olmalı insan bence.
      Bende size güzel dileklerde bulunuyorum.

      Sil
    2. bazan insan doğru tercih yapamıyo işte. yada bir şey bildiğini sanıyo ama hiçbir şeyin bildiği gibi olmadığını çok sonradan öğreniyo. yazık etmişim diyo... ama çok geçtir artık. siz de düşündünüz mü hiç. Ya benim düşündüğüm gibi değilse hiçbir şey diye. Ben hep böyle düşünürüm... Bu yüzden vicdanım hep rahattır,

      Sil
    3. Evet
      gerçektende öyle herkes kendine göre düşünür ,kendini haklı bulacak bir şey bulur vicdan birazda kişilik karakter ve aileden gelen bir şey bence pantolon değilki bazen sıksın bazen bol gelsin. herkesin hırsları vardır bazı insanlara hırsları hata yaptırır. sadece hayyallerimi vicdanlık bir şey yaptığımı düşünmüyorum. evet gerçekten bazen insanlar bildiğini sanıyor ama ne kadar yanıldığını sonradan anlıyor.

      Sil
    4. yanıldığınız bir konu var. eğitim aileden gelir. kişilik karakter doğuştan gelir. insanın kimliğidir. hırs kmtü birşey değildir kontrol altında olduğu sürece. hırslı ve azimli insanlar aşkta da işte de hep başarılıdırlar. kaybedenler hırslı ve azimliler değil, onu anlamaya çalışmayanlardır genelde

      Sil
    5. Yanıldığım konu ne?
      aynı şeyi yazıp aynı düşünememekte böyle bir şey.
      Hırs iyidir bir öğrenci arkadaşını ders konusunda geçmek ister ondan daha başarılı olmak ister ve bunun için çabalar bu iyidir ama bir öğrenci arkadaşının başarısını kıskanır onu geçemeyeceğini anlayıp onun yaşam hakkını elinden alır bu kötü hırstır yani görecelidir efendim.
      Tehlikeli insanın hırsıda tehlikelidir

      Sil
    6. bu arada vijdan konusu sizinle alakalı değil genel tanım yaptım.

      Sil
    7. okula başlarsınız... sınıfa girersiniz.. hiç kimseyi tanımıyorsunuz. ilk bakışta bazı öğremciler size tehlikeli ve itici hatta gıcık gelir. Bazıları da tam tersi sevimli gmrünür. ilk görüşte tabi. sonra zaman ilerledikçe sevimsiz görünenlerin aslında çok daha iyi çocuklar olduğunu başta arkadaş olduğunuz sevimlilerin ise zamanla geçekte sevimsiz ve tehlikeli olduğunu görürsünüz. Bu yüzden insanları tanımak için zamana ihtiyaç vardır.

      Sil
    8. size bir de sır vereyim. bağıran çağıran açık şekilde içindekilerini söyleyebilen ki bu tehdit bile olsa ondan korkmayın. bir insan yutkunup arkasını dönüp giderse işte o zaman kendinizi kollayın. bu da bir dost tavsiyesi olsun :) sohbet için tşkler :)

      Sil
  2. O güzel hayallerin hep gerçek olsun ;))) sevgiyle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşAllah, Rabb'im herkesin gönlüne göre versin..

      Sil
  3. Sato diyorummm, prens diyorumm, sizmis diyorumm:))))
    Hayallerinin pesinden gittigin surece hepsi bir bir gerceklesecektir. En kisa zamanda olmasi umudu ile diyorum;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşAllah ben prensleri sevmem ki lort istiyorum ,lortta bana bir bakarki sorma sarışın mavi gözlü 190 değilimki :)))) bize yeter çoban:))

      Sil
  4. herkesin hayalini dile getirmişsin :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Her genç kızın rüyası zetina dikiş makinası:))

      Sil
  5. Hayallerimiz hiçç bitmesin cnm. hepsi gerçek olsun inşallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşAllah canım hayallerimiz kadar varız gibime geliyor insan bir kere salınca kendini bir daha toparlayamıyor.
      sevgilerimle.

      Sil
  6. Çok güzel bir şiir canım kızım, bu arada ben bu filmi hatırlar gibiyim, Kartal Tibet ve Hülya Koçyiğit sonu galiba acıklı bitmişti. :(( ama senin hayallerin güzel güzel gerçekleşsin amin. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filmin sonu acıklı evet yinede güzel filmdi Helede Hülya Koçyiğit'in koşması beni mest ediyor,Zaten karakteriyle şu anki duruşuyla çok beğendiğim bir sanatçı.
      Aminn aminnn Anneciğim ağzın bal yesin :))

      Sil
  7. Bütün hayallerin gerçek olsun<3

    YanıtlaSil
  8. Amin hepimizin İnşALLAH <3

    YanıtlaSil
  9. Kuğuu 'birde gülücüklerimiz olacaktı' kısmında kaldım :) Hep bi hayal ettiğim kısım :) İnşallah hepimiz için gerçek olur :))

    YanıtlaSil
  10. Gerçekleşmesi imkansız hayallerden değil ki ... Belki bir gün gerçek olur :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olur değil mi?
      İnsan sevmeyede korkuyor artık iyiyken her şey iyi az kötü olunca vurmalar kesmeler haberlerde izliyoruz. sevmelerden soğudum:(

      Sil
  11. Hayaller biraz konsantre olup cok isteyince inan oluyor hele senin diledigin umarim pek yakinda gerceklesir :) ama yorumuna katiliyorum ortamin bu durumunda insan sevmelerden korkar oldu malesef

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hak veriyorsunuz değil mi? Kim bilir bir gün belki:/
      Hoşgeldiniz diyorum sevgiler.

      Sil
  12. Ne kadar duygusal mısralar :)

    YanıtlaSil
  13. Senden bir güzel şiir daha ve ben döndüm iki üç kere üst üste okudum okudukça dönüp bir daha okuyasım geldi doyamadım okumalara canım yüreğin ruhun ve hayallerinle nice güzel anlam dolu şiirlerini yazıp bizlerle paylaşman dileği ile hayırlı gecelerin olsun.<3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canummmmmm beğenmene çok sevindim.
      Cansın sen her zaman dostum ol olurmu? <3

      Sil
  14. fazlasıyla gerçekleşsin inş. canım benim.
    3-4 kez okudum kuğum anlamadığım için değil :))) o kadar güzel dile getirmişsin ki en son da görünmeyen dön bir daha oku kelimeleri gizlenmiş ya da sen sihir yapıyorsun bize:)) öpüldün.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) ya koptum bu yorumu araya araya hal kaldım:))) birde silindi sanıyorum son yazıya sandım :)) çorba ettim:))

      Sil
    2. Kara büyü yaptım:)) <3

      Sil
  15. heyy kartal tibet ve senede bir gün...canevimden vurdun

    YanıtlaSil
  16. Hayallerinin gerçekleşmesi dileğiyle...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zona ve Ben...

 Küstüm!  Bu kuğu nerelerde diye  Hiç merak ta etmiyorsunuz?  Ölsem yedim çıkmış olacak.  Bir tek Benbir sormuş Allah razı olsun.    H asta oldum   o kadar  çok yemek Bloğu yapan arkadaşım var ancak bir tas çorba yapanım yok! Al kuğu bu çorbayı içte iyileş diyenim yok! Üç haftadır zona ile mücadele ediyorum daha önce bu hastalığa yakalanan blogcu arkadaşım A hesteydi-beste ile    hasta olduğu dönemlerde  konuşmuştuk hasta olduğu dönemlerde... ''Çok ağrılarım var acı çekiyorum'' demişti ve bende ona ''seni anlıyorum'' demiştim aynı acıyı yaşamadan anlayamıyormuş insan. yatağa hapseden ailevi ilişkilerden çevreden ve işten koparan bir hastalıkmış.  Son zamanlarda  istediğim bir kaç gün tatildi. Çok yorgundum yorgunluk stres sayesinde bir anlık boşluğumdan beni yakalayan bu hastalık.  Üç hafta  önce, sadece bir dakikada çıktı ve ilk olarak minnacık bir kaç sivilce gibi boynuma yerleşti sıcaktan olduğunu düşünüp ağrılara kulak asmadım.

Şşş! Kızlar bağırmaz

 Şşşş Kızlar bağırmaz  Eğer anne ve ya anne adayı  iseniz mutlaka izlemeniz gereken bir  film... Bu filmin bir karesine  instagramda  rastladığımda izlemeye karar verdim  Ramazanda  gece birde işten gelince  sahura kadar  uyumayayım diye  açtım filmi.   Film o kadar etkileyici ve sürükleyiciydi ki     film bittiğinde  sabah ezanına sadece beş dakika kalmış...  Sadece su içebildim filmin üzerine  yemek falan yiyemezdim zaten rüyamda da  Şirini gördüm  günlerce içimden çıkmadı  . Filmin beni bu kadar çok etkilemesinin sebebi ise çok gerçekçi olması  ... Oyuncular:Babak Hamidian, Merila Zare'i, Tannaz Tabatabayi  Tür:İran SinemasıYapım  Yılı:2010 Orjinal İsim:Hiss Dokhtarha Faryad Nemizanand  Puanı 8.2 Bir okuyucunun yorumu Dünya meşgaleleri yüzünden çocukları ile ilgilenmeyen ebeveynler Şehvetleri  ve sapkın düşünceleri  kendini bile düşünmeyen   caniler, masumların hayatlarını karartan sübyancılar... Dile düşmemek için şik

mutsuz bir insancık

 bazen kaçmak gerekir, kendinden , herkesten. çok bunaldım .çok yalnızım o kadar yalnızım ki  her gün pazarları dahil  16 saat çalışıp yine de çok yorgun değil. çok yalnızım. kimseye açıklayamadığım tuhaf bir yalnızlık.iki kaşımın arasında zaman geçtikçe  çıkan iz , ne kadar somurtkan biri olduğumun gayet açık kanıtlarında biri olsa gerek. ahh tabe efenim ne diyorsun be kuğu nerelerdeydin diyeceksiniz ! devrik cümlelerimi itinasız  virgülü noktası doğru yerde olmadını bildiğim  satırlarımın pek kimsenin umrunda olmadığını düşündüğümden sadece beynimde yazıyorum. mutsuz yalnız hatta halen fakirim...  hayatta en çok istediğim bir evimin olmasıydı ben biriktirdikçe ev fiyatları arttı .ben mutlu olmaya çalıştıkça sorunlar daha da arttı. bazen yaşamıma son mu versem diyorum sonra iğne batsa uf uf  diyorum canımın çok tatlı olduğunun farkına varıyorum . şey gibi bir  şry bozulsa onu tamir ederken daha da çok bozuyorum. . sonuç olarak mutsuzum .