Ana içeriğe atla

Bizim Hikayemiz # 3 #


 Karmakarışık

 Hüsniye ile her gün iş çıkışı görüşmeye başladık oda   bize yakın bir yerde hukuk bürosunda sekreter olarak çalışıyor, babası ve annesi çok tatlı insanlar  buda ona yansımış neşeli sevimli bir ara yalnız yaşamayı denemiş beceremeyip geri dönmüş  ailesinin yanına, aslında  Orhan'la rahat vakit geçirmek içinmiş bütün amaç , tabi Orhan onu   terkedince hayalleri  hayalden öteye geçememiş .

 Orhan onu  hiç biri sebebi yokken   terketmiş , tıpkı ben gibi oda evlilik hayalleri kuruyormuş tüm parasını çeyize yatırıyormuş iki yıldır  erkek arkadaşı ne dediyse   vahiy inmiş gibi dinlemiş sevmiş çok sevmiş ama adam onu sevmemiş anlaşılan...

 Kader arkadaşı olmuştuk birden ,  sık sık görüşüyor dertleşiyor    bizi terk eden sevgililerimize  barışmaları için attığımız mesajları aramalarımız gösterip  dertleşiyorduk. Günler günleri kovaladı ve üç ay geçti ne benim aşkım ne onun aşkı geri dönmek bilmiyordu üstüne üstelik ben savcılığa verildim hemde  biricik aşkım tarafından sebebi de neymiş rahatsız ediyormuşum, can güvenliğinden  endişe ediyormuş!
 Ben ona tapıyorum nasıl zarar verebilirim ki...
 Neymiş gündeyüz mesajmı atılırmış ,içinde tehditler varmış abartıı...
  Bir akşam iş dönüşü  her zaman rutin oynadığım sayısalıma bakınca  gözlerime inanamadım, şansım geri dönmüştü   sayısal kuponum tutmuştu. Soluğu Hüsniyenin  kapısında aldım, arabamdan inmeden   mesaj attım  saniyeler içinde aşağı indi ve biz dün  iki yabancıyken şimdi sarılıyorduk. Kısa bir şaşkınlıktan sonra ,hadi yemeğe gidiyoruz diyerek  arabamı çalıştırdım.  Hüsniye gülmeye başladı  ,'' böyle mi gidiyoruz ? üzerime bak polar pijama örgülü saç ponponlu pembe hırka, evettt böyle biz zenginiz   vintage  , vintage yürü hadii ...

 Vintage zenginlerin uydurması sanıyordum deyip gülümseyerek  annesini aradı  , annesi anında cama çıkıp bana   sert ama  gülümseyerek  geç kalmayın  , dedi   tabi  pijamalarla  gitmemesi için ikna etmeye çalıştığı süre gidip değişseydi daha az zaman kaybımız olurdu . 
Şehrin en lüks lokantasında Hüsniye ve ben yemek yiyorduk üstelik   Hüsniye çok tatlı ve doğaldı çevredekilerin tuhaf bakışlarını umursamıyorduk bir süre sonra kimse umursamadı zaten .

 Pijamalı kedi diye dalga geçmeye başladığımda yanakları pespembe kesilmişti .Yemekte uzun ,uzun sohbet ettik bu para ikimizin dedim şaşırdı  ''neden ki '' dedi ,  nedenini bilmiyorum senden başka kimsem yok belki ondandır , gülümsedi .

Ben kendi payım için planlarımı anlattım  ,gülümsemeyi , kahkahaya bıraktı .  İcra ve dost'a kefil olup mağdur olan tüm mahkumları en azından paramın yettiğini çıkarıp  onlarla  bir şirket kuracağımı  söyledim çok şaşırdı . tamam o zamana bende kendi payımla Orhan ve Deryayı kaçırıp bizi sevmelerini sağlayacağım ! bir an panik oldum bu bir suç Hüsniye ve sen  melek gibi bir kızsın bunu yapamayız, evet yaparız dedi ..

Yorumlar

  1. Hahahhaaaa bence orhanla Deryanin arasini yapsinlar, ikisi birbirine asik olsun, ama anlasamasinlar, yasasin kotulukkkkk!!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biz seninle ortak bir hikaye yazalım Mevlüde olurmu ? konusu böyle fantastik olsun yıkarız ortalığı hayal gücüne hayranım dikiş gücün kadar kuvvetli:)) sevgilerimle.

      Sil
  2. buradan başladım okumaya ama hemen beni içine çekti geçmişini ve geleceğini merak ettim kahramanların
    tebrikler ne güzel akıcı bir diliniz var

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Diğer iki bölümde kısa müsait olduğunuzda yada dayanamayı çok merak ettiğinizde mecburen okuyacaksınız artık bulaştınız bir defa:))

      Sil
  3. Ama devamııı merak ederim şimdi :) hani derler ya zorla güzellik olmaz diye sevgi de öyle bir şey işte ;) kalemine sağlık cnm. kolay gelsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sana katılıyorum canım , biri hayır diyorsa ve üsteliyorsanız artık o kişi sizi zaten istemez. sağol canım sevgilerimle.

      Sil
  4. Aman Allah'ım loto çıktı ha!:))))süper:)))kendilerini sevmeyen o iki salağı kaçırmazlar umarım:)))eline sağlık canım...sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)))) heheh çok güldüm yorumuna çok hoşuma gitti:) sevgiler canım benim.

      Sil
  5. Ayy çok tatlı.. Pijamalrla şehrin iyi bir mekanında:))

    YanıtlaSil
  6. Çok tatlılar:) Şehrin iyi bir mekanında pijamalarla ha:)

    YanıtlaSil
  7. Hayat sürprizlerle dolu. Bazen hayaller tersine dönebilir. Ve ardından yeni bir kapı açılır. Her şey bir başka yerden başlar. Ama yanı başımızdaki güvenilir bir dost her şeyi olumluya çevirebilir. Birlikte yeni bir sayfa açılır...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vaaov konuya birden buradan bakmanız ne kadar güzel pek ayrıntılı ve çok başarılı bir yazar değilim henüz yinede size bunları düşündürebilmek çok mutlu etti beni.

      Sil
  8. Vay Hüsniye! :))

    Bu arada Ters Düz'ü sormuştunuz çıktı görmüşsünüzdür gerçi... :) sevgiler... :))

    YanıtlaSil
  9. Başlık çok uygun: Karmakarışık
    Okudum ama çözemedim çünkü..
    Meğer tek başına bir öykü değilmiş. 2 bölüm daha varmış.
    Ben bunları 2 kadın zannetmiştim. Biri erkekmiş :))
    Ee, heyecanlı. Bakalım neler olacak:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) ilk bölümleri okumayınca insan biraz karıştırıyor, tvde dizileri bile bir bölümü kaçırınca konu uçup gidiyor.:)

      Sil
  10. Sürükleyici devamını merakla bekliyorum kalemine sağlık....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederimm :) kötü yorumlarada açığım her hikaye güzeldir diye bir şey yok yaza yaza kendimi geliştiriyorum.:)

      Sil
  11. Yapamayız evet yaparız dedi ve yazı bitti; hani devamı nerede diye bakındım göremedim canım bu hikayen de nefis anlatımlı olmuş merakla bekleyeceğim sonu.Yüreğine sağlık sevgilerimle.<3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Macideciğim tamda orada kaldım tüh:)) hele bir okuma zaten , gelirim oraya mutfağındaki tüm kekleri börekleri yerim:))
      sevgilerimle

      Sil
  12. Aman be Hüsniyeee, kızım pijamayla çıkınca üşüdün herhal:))) yüreğine sağlık macera başlıyor kaçıracaklar mı bakalım:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) Maillerde bana neden Hüsniye ismini kullandın diyorlar , çok tatlı bir arkadaşımın kızının adı Hüsniye ve yedi aylık o kadar şekerki:)) heheheh bu düşünce süperdi kesin üşüttü pijamalardan:))
      sevgilerimle canımm

      Sil
  13. O zaman bu parayı bana da gönderin. Dosta kefil oldum da:(((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En kötüsüde bu değilmi? inşallah zarar görmemişsinizdir fazla bazen dosta yardım edeyim derken insan o kadar zor durumda kalabiliyor ki.:(

      Sil
  14. Ne güzel yeni bir hikayenin ayak sesleri gibi geldi bana... Emeğine yüreğine sağlık kuğum..
    sevgilerimle canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. senin kadar olamasamda sevgili yazarım:)) canımsın amatörce bir şeyler karalıyorum işte sevgilerimle ablam.

      Sil
  15. Merhaba saat farkından dolayı geç gördüm. Ne yaptın, duzeltebildin mi. Hangi yazıda sorun olduysa o kişiye yazalım istersen. Ya da girdiğin kodları sil istersen.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arka sayfa rengini değiştirmişim öylece bırakıp işe gitmek zorunda kaldım bloğuma girenler nur yağdı falan diye düşünmüş olabilir :)) ilgin için teşekkürler.:)

      Sil
    2. Ay düzeltmeye sevindim. .

      Sil
  16. Merhaba, güzel, çok güzel. Emeğinize, yüreğinize sağlık herkes gibi bende meraklandım şimdi. Hikayenin devamını öğrenmem lazım :) takipteyim. Sizide beklerim uğrarsanız çok mutlu olrum :) sevgikerimle..

    kurabiyecimiss.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin , geldimmm saatlercede uğraştım üye olmak için sorun bendeymiş:)) telefondan bazı sitelere üye olunmuyor bilgisayardan oldu, çok güzel bir bloğunuz var özellikle pizza hamuru tarifini üşenmeden yazdım defterime:) sevgiler.

      Sil
  17. Yine heyecanlı bir öykü. Merak ettirmeyi başardınız. Dilerim birbirlerine yakışan seven bir çift olup, diğerlerini unuturlar.
    Sevgiyle kalın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim böyle değerli düşüncelerinizi okudukça çok duygulanıyorum dünyada kötüler kadar sizler gibi çok iyi insanlarda var :((
      sanırım duygusal bir anımdayım...
      sevgilerimle

      Sil
  18. DİKKAT MİMLENDİN !! :D

    YanıtlaSil
  19. Çok güzeldi.İnan saf saf gerçekmiş de anlatıyorsun duygusuna kapıldım.Etkinlikle ilgili mailini bekliyorum canım.Çok güzeldi,tekrar yazayım:))Başarılar,sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Ece abla. sevgilerimle.:)

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zona ve Ben...

 Küstüm!  Bu kuğu nerelerde diye  Hiç merak ta etmiyorsunuz?  Ölsem yedim çıkmış olacak.  Bir tek Benbir sormuş Allah razı olsun.    H asta oldum   o kadar  çok yemek Bloğu yapan arkadaşım var ancak bir tas çorba yapanım yok! Al kuğu bu çorbayı içte iyileş diyenim yok! Üç haftadır zona ile mücadele ediyorum daha önce bu hastalığa yakalanan blogcu arkadaşım A hesteydi-beste ile    hasta olduğu dönemlerde  konuşmuştuk hasta olduğu dönemlerde... ''Çok ağrılarım var acı çekiyorum'' demişti ve bende ona ''seni anlıyorum'' demiştim aynı acıyı yaşamadan anlayamıyormuş insan. yatağa hapseden ailevi ilişkilerden çevreden ve işten koparan bir hastalıkmış.  Son zamanlarda  istediğim bir kaç gün tatildi. Çok yorgundum yorgunluk stres sayesinde bir anlık boşluğumdan beni yakalayan bu hastalık.  Üç hafta  önce, sadece bir dakikada çıktı ve ilk olarak minnacık bir kaç sivilce gibi boynuma yerleşti sıcaktan olduğunu düşünüp ağrılara kulak asmadım.

Şşş! Kızlar bağırmaz

 Şşşş Kızlar bağırmaz  Eğer anne ve ya anne adayı  iseniz mutlaka izlemeniz gereken bir  film... Bu filmin bir karesine  instagramda  rastladığımda izlemeye karar verdim  Ramazanda  gece birde işten gelince  sahura kadar  uyumayayım diye  açtım filmi.   Film o kadar etkileyici ve sürükleyiciydi ki     film bittiğinde  sabah ezanına sadece beş dakika kalmış...  Sadece su içebildim filmin üzerine  yemek falan yiyemezdim zaten rüyamda da  Şirini gördüm  günlerce içimden çıkmadı  . Filmin beni bu kadar çok etkilemesinin sebebi ise çok gerçekçi olması  ... Oyuncular:Babak Hamidian, Merila Zare'i, Tannaz Tabatabayi  Tür:İran SinemasıYapım  Yılı:2010 Orjinal İsim:Hiss Dokhtarha Faryad Nemizanand  Puanı 8.2 Bir okuyucunun yorumu Dünya meşgaleleri yüzünden çocukları ile ilgilenmeyen ebeveynler Şehvetleri  ve sapkın düşünceleri  kendini bile düşünmeyen   caniler, masumların hayatlarını karartan sübyancılar... Dile düşmemek için şik

mutsuz bir insancık

 bazen kaçmak gerekir, kendinden , herkesten. çok bunaldım .çok yalnızım o kadar yalnızım ki  her gün pazarları dahil  16 saat çalışıp yine de çok yorgun değil. çok yalnızım. kimseye açıklayamadığım tuhaf bir yalnızlık.iki kaşımın arasında zaman geçtikçe  çıkan iz , ne kadar somurtkan biri olduğumun gayet açık kanıtlarında biri olsa gerek. ahh tabe efenim ne diyorsun be kuğu nerelerdeydin diyeceksiniz ! devrik cümlelerimi itinasız  virgülü noktası doğru yerde olmadını bildiğim  satırlarımın pek kimsenin umrunda olmadığını düşündüğümden sadece beynimde yazıyorum. mutsuz yalnız hatta halen fakirim...  hayatta en çok istediğim bir evimin olmasıydı ben biriktirdikçe ev fiyatları arttı .ben mutlu olmaya çalıştıkça sorunlar daha da arttı. bazen yaşamıma son mu versem diyorum sonra iğne batsa uf uf  diyorum canımın çok tatlı olduğunun farkına varıyorum . şey gibi bir  şry bozulsa onu tamir ederken daha da çok bozuyorum. . sonuç olarak mutsuzum .