Ana içeriğe atla

Gölgede açan çiçekler #11#




ACILARIMI SİLSENE!

 Hayat bir girdap gibi benim için, ne zaman kaybolup ne zaman karaya vurduğumu kendim bile anlayamıyorum.

Mutsuz bir hayat, harabe dünyamın coğrafyasında kaybolmuş gibiyim ne zaman gülsem sonrası hep ağlamakla geçiyor. Hayatım ev ,iş arasında  monoton geçiyor.

Erkanı nasıl bu kadar sevmişim kendime anlam veremiyorum, şimdilerde ise  ona karşı  hissettiğim duygu sadece nefret.
 Gitmek istiyorum bu şehirden ama nereye,nasıl?

Çalışmaya başlayalı üç yıl oldu fakat halen ne elimde var ne avucumda...

Ben  gitmek için planlar yaparken Erkan da  kaleyi içten feth ediyor
Minel! Minel'i avucunun içine öyle bir almış durumda ki sanki sorunlu benmişim gibi yansıtıyor, her olayda Minel'e ''annenden uzak dur o sinirli , annenden uzak dur o almaz ,o yapmaz'' diyor

 Bende isterim her şeyi almak her yere gitmek  fakat maddi durumumuz o kadar kötü ki , maaşını aldığı gibi başkalarına borç veriyor , yada yeyip içip geziyor tabi bensiz... Ninem  çok hasta, babam beni arayıp gelmemizi istedi .

Erkan götürmek istemiyor Ninem geldiğinde ona neler yapmıştı tabi şimdi yüzü yok aklınca  hem ninemi hem beni cezalandırıyor, babam ısrarla Erkanı da arayınca   götürmek zorunda kaldı.

Gittiğimizde bilinci açıktı ninem Erkanı görünce başını döndü, Erkan ninemin  elini tutmak istedi  ben  hemen Erkanın elini tuttum sarıldım.

Yengem ''bu ne aşk böyle'' dedi  gülümsedim ninem gözlerimin içine baktı o beni anlıyordu, amacım ninemi riske atmamaktı  yapmaz  ama ya kadının elini sıkarsa.   canını yakarsa.

  Ninem, Erkan'ı sevmediği kadar Erkanda; ninem bana değer verdiği için ninemden nefret ediyor sonuçta  ailemden beni koruyan tek insan ninem, benim için anne...

 Bir gece kalıp geri döndük hafta sonu öğleden sonra telefon geldi ninem vefat etmiş  hemen gittik. Yol dört saat olunca Cenazeye yetişemedik. Babam  benim görmek istediğimi bile bile umursamamış nasıl insan bunlar?

 Nadide ile  işten eve gelirken de aynı servis aracındayız, aramıza kimse giremiyor. Nadide beni herkesten korumak istiyor.
Erkan,Nadide'den nefret ediyor, onun  bana akıl verdiğini düşünüyor, sanki benim aklım yok! Sertaç'a hiç sesi çıkmıyor tabi  çalışayım da...

  Nadide ile  bu durumu konuşurken ''ALLAH tan namusuna düşkün bu adam yoksa halim yamandı'' dedim   kahkahayla güldü ''Yalan değil Melek benimde aklıma geldi.''

 Anlam veremediğim aslında elle tutulur büyük sorunlarımız yok nereden bulup sorun yaratıyor anlamış değilim ev sahibim için bile dövüyor, bu ev sahibine olan ilgisi beni deli ediyor  yüzüne bakınca  yaşlı başlı kadın diyorsun, Erkan evde yatarken bile gelip ayak ucuna oturuyor ben onun kocası evde yatarken    evlerine bile gitmem.

Çıkalım bu evden diyorum , inatla çıkmıyor, Erkan ev sahibinin her işini yapıyor.   Sobamı kurulacak Erkan la  Ağaçlar ve çiçekler mi budanacak Erkan la , bu kadının bir oğlu var Erkan kadar, onunla yapsın, eşiyle yapsın , sonra Melek sinirli oluyor olacak tabi... 

Mutlu değilim, evde her an soğuk rüzgarları hissedebiliyorum ,rüzgarlar yüzüme tokat gibi çarpıyor arada erkanın tokatlarda çarpıyor ikisi karışıyor  kafam karışıyor Erkan mı daha  şiddetli vuruyor hayat mı?
bir gün kitap olacak:)




Yorumlar

  1. Soooy le bir icimi cektim..ne guzel anlatiyorsun canim kalemine saglik..sarildim:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım,
      bu bölümü sakinlemek adına yazdım,
      dozunu düşürdüm biraz:))

      Sil
  2. HAYIRLI SABAHLAR
    HİSLERİM BENİ YANILTMIYORSA BİR BÖLÜM SONRA YADA BİLEMEDİM 2BÖLÜM SONRA BELA GELİYORUM DEMEDEN GELDİM DİYECEK
    YAZIDAKİ İKİ NOKTA BANA BÖYLE HİSSTTİRDİ
    MERAK DOZU İYİCE ARTIYOR

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayırlı sabahlar
      evet yanılmıyorsun, Seyyahım
      doğrusunu istersen
      benimde özellikle gelmek istediğim
      bölümlere geliyorum.

      Sil
  3. acıklı sürükleyici.
    devamını merakla bekliyom canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında acıklı yazmamaya dikkat ediyorum canım.
      doğrusunu istersen bende devamını heyecanla bekliyorum:))

      Sil
  4. Bu yaşlı başlı denilen kadın bir işler açacak gibi....(((bir bu eksikti mi diyeceğiz?:((Melek kurtulamadı gitti şu adamdan offf....ben olsam çoktan herifi öldürmüş, hapse girmemek için de kızımla bulunamayacak bir ülkeye kaçmıştım artık Afrika mı olurdu, Güney Amerika mı bilemem...
    öptümmmmmm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Melek kurtulacak ama kurtulduğuna pişman olurmu?
      ne dersin annem.
      o kadar kolay olsa keşke annem.Hem ben Meleğe pasaport çıkartmadım ki:))
      kocamann öptüm annem.

      Sil
  5. tek nefete okudum...
    dediğim gibi heranını merakl abekliyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah sağol canım inan ki o kadar hikayeye adapte oldum ki normalde hafta içi yazı yazamıyordum ,gece gelip yazıyorum,bazen gece yarısı oluyor ama tepkiler hoşuma gidiyor.
      ben hafta içi gelip sizleri okuyamıyorum ama hafta sonu toptan kaçırdığım tüm yemekleri yiyeceğim:))
      sevgiler.

      Sil
  6. Siyah kuğum Erkanın zaafları yakında karısını; sertaç'ın bahsettiklerinden daha beter duruma sürüklemez umarım. Karısını ...neyse.. Bakalım ne olacak..ss

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hheeheh bayılıyorum senin şu anında aklına geleni yazma huyuna:))
      bende seni seviyorumm

      Sil
  7. sanırım bu bölümü ilk okuyanlar arasındayım gece yayınladıktan 7 dk sonra gördüm okudum diğer bölümlere göre biraz geçiş gibi olmuş daha çok kendiyle iç hesaplaşma planlar hayal kırıklıklarıyla dolu bir zihin.. sürüklüyor insanı her gün yenisi gelmiştir umuduyla açıyorum sayfanı.. sevgilerimle :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))
      güzelll
      Bu bölümde biraz dinlendirmek istedim ruhlarımızı, çok fazla adrenalin yoruyor beni:)) yazarken kalp krizi geçirecek gibi oluyorum :))
      yazıya o kadar adapte oluyorum ki telefonuma mesaj gelirse koltukta zıplıyorum.
      beğenmene sevindim ,elimden geldiğince seri yazmaya çalışıyorum.
      sevgilerimle.

      Sil
  8. Merhabalar,

    Bu bölüme ninenin kaybedilmesi ile Erkan'ın ev sahibine, ev sahibinin de Erkan'a duyduğu ilgi ön plana çıkmış. Nineye Allah'tan rahmetler dilerim. Erkan'ı zaten hiç tasvip etmiyoruz da, Erkan'ın yaptığı çok ayıp, Erkan'ın bu konuda Hz. Yusuf aleyhisselam gibi davranmasını isterdim. Ama bu devirde nerede Hz. Yusuf ahlakı?..

    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Düşüncesi olsa evindeki insana bu kadar ızdırap yaşatırmı bir insan?
      Selam ve dualarımla
      teşekkürler.

      Sil
  9. bu erkan bir şeyler çeviriyor bence ve ev sahibide şahitliğini yapıyor yada aralarında bir şey var, bakalım ne olacak..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bakalım canım,neler olacak
      bak bu hikeyemde seri idiyorum hiç merağa düşürmüyorum):)

      Sil
  10. Ninenin elini sıkar canını yakarmıydı acaba..Bir insan bu kadar zalim olabilir mi?Ev sahibi ile arasında bir şey olsa da Melek kurtulsa şundan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Melek riske atmak istemedi sanırım
      :)) evett iyi fikir:))) ev sahibiyle kaçsın :)))

      Sil
  11. Ablacım bu ev sahibi ne ayak :)
    Erkanda sertaç gibi olabilirmi diye geldi aklıma bu erkandan herşey beklenir.
    Bu arada erkan isminden bile soğudum valla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) heheh alemsin ileride söyleyeceğim:)
      Erkanlar bana dava açacak:)))
      kocaman öptüm.

      Sil
  12. Bu bölümün sonu çok hoşuma gitti.Hayat bazen öyle bir tokat atıyor ki mahvoluyor insan.İnsandan tokat yersin acısı geçer,ama hayat öyle bir tokat atıyor ki arkandan vuruyor ki ne merhem çare ne doktor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En kötüsü de budur zaten hayatın attığı tokadı asla unutamayız.

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zona ve Ben...

 Küstüm!  Bu kuğu nerelerde diye  Hiç merak ta etmiyorsunuz?  Ölsem yedim çıkmış olacak.  Bir tek Benbir sormuş Allah razı olsun.    H asta oldum   o kadar  çok yemek Bloğu yapan arkadaşım var ancak bir tas çorba yapanım yok! Al kuğu bu çorbayı içte iyileş diyenim yok! Üç haftadır zona ile mücadele ediyorum daha önce bu hastalığa yakalanan blogcu arkadaşım A hesteydi-beste ile    hasta olduğu dönemlerde  konuşmuştuk hasta olduğu dönemlerde... ''Çok ağrılarım var acı çekiyorum'' demişti ve bende ona ''seni anlıyorum'' demiştim aynı acıyı yaşamadan anlayamıyormuş insan. yatağa hapseden ailevi ilişkilerden çevreden ve işten koparan bir hastalıkmış.  Son zamanlarda  istediğim bir kaç gün tatildi. Çok yorgundum yorgunluk stres sayesinde bir anlık boşluğumdan beni yakalayan bu hastalık.  Üç hafta  önce, sadece bir dakikada çıktı ve ilk olarak minnacık bir kaç sivilce gibi boynuma yerleşti sıcaktan olduğunu düşünüp ağrılara kulak asmadım.

Şşş! Kızlar bağırmaz

 Şşşş Kızlar bağırmaz  Eğer anne ve ya anne adayı  iseniz mutlaka izlemeniz gereken bir  film... Bu filmin bir karesine  instagramda  rastladığımda izlemeye karar verdim  Ramazanda  gece birde işten gelince  sahura kadar  uyumayayım diye  açtım filmi.   Film o kadar etkileyici ve sürükleyiciydi ki     film bittiğinde  sabah ezanına sadece beş dakika kalmış...  Sadece su içebildim filmin üzerine  yemek falan yiyemezdim zaten rüyamda da  Şirini gördüm  günlerce içimden çıkmadı  . Filmin beni bu kadar çok etkilemesinin sebebi ise çok gerçekçi olması  ... Oyuncular:Babak Hamidian, Merila Zare'i, Tannaz Tabatabayi  Tür:İran SinemasıYapım  Yılı:2010 Orjinal İsim:Hiss Dokhtarha Faryad Nemizanand  Puanı 8.2 Bir okuyucunun yorumu Dünya meşgaleleri yüzünden çocukları ile ilgilenmeyen ebeveynler Şehvetleri  ve sapkın düşünceleri  kendini bile düşünmeyen   caniler, masumların hayatlarını karartan sübyancılar... Dile düşmemek için şik

mutsuz bir insancık

 bazen kaçmak gerekir, kendinden , herkesten. çok bunaldım .çok yalnızım o kadar yalnızım ki  her gün pazarları dahil  16 saat çalışıp yine de çok yorgun değil. çok yalnızım. kimseye açıklayamadığım tuhaf bir yalnızlık.iki kaşımın arasında zaman geçtikçe  çıkan iz , ne kadar somurtkan biri olduğumun gayet açık kanıtlarında biri olsa gerek. ahh tabe efenim ne diyorsun be kuğu nerelerdeydin diyeceksiniz ! devrik cümlelerimi itinasız  virgülü noktası doğru yerde olmadını bildiğim  satırlarımın pek kimsenin umrunda olmadığını düşündüğümden sadece beynimde yazıyorum. mutsuz yalnız hatta halen fakirim...  hayatta en çok istediğim bir evimin olmasıydı ben biriktirdikçe ev fiyatları arttı .ben mutlu olmaya çalıştıkça sorunlar daha da arttı. bazen yaşamıma son mu versem diyorum sonra iğne batsa uf uf  diyorum canımın çok tatlı olduğunun farkına varıyorum . şey gibi bir  şry bozulsa onu tamir ederken daha da çok bozuyorum. . sonuç olarak mutsuzum .