Ana içeriğe atla

Bakarmısın ?


Blog tanıtımları...

 Tık tık Tediş

Merhabalar aslında   şimdiye kadar hiç blog tanıtmadım , tanıtmayı yapamam diye hiç bulaşmadım. Herkesin bir  işi vardır kimi güzel yazamaz , kimiz güzel biçemez kimi  falan kimi  pişman :)) Allah utandırmasın diyorum  . Bu gün bir yorumuma cevaben  bana  yazan arkadaşımın kelimelerinden sonra  bencil olduğumu hissettim ve bu güzel insanı herkesin tanımasını istedim.

 O bir anne hemde çok özel bir anne  , sizi gelip her yazınızı okuyamayabilir , her yazınıza yorum yapamayabilir.
 Dedim ya o çok özel bir anne  yazdıklarından çok bilgiler öğrenebilirsiniz, ben   face'de blogcanlar grubunda görmüştüm yazısını ve resim ilgimi çekmişti Sevgili  Tediş ,  bloğuna girip  bir solukta tüm yazılarını okudum ziyaret etmenizi tavsiye ederim o benim    blog kardeşim ....

 Zaten huyumdur , bir bloğa ilk defa gidiyorsam okuyabildiğim kadarını mutlaka okurum , Mevlüdenin bloğuna ilk girdiğimde bazı paylaşımlarında,   yüz felci geçiriyorum dedim  gülmekten,  Mevlüde demişken araya onuda katmazsam olmaz :)
 Nasıl güzel şeyler biçip dikiyor  mutlaka görmelisiniz , helede anlatımı  müthiş...


 tık tık Mevlüde 
  

Ve Can dostum Melek yaz gelsede  yine sarılsam diyorum:)) özledimmmm:)
 O benim can dostum her gün elli defa  konuşup yazıştığım  dert ortağım, sırdaşım  ablam herbişeyim işte:))


tık tık  Allah-ne-verdiyse 


 Vee o ilk  okuduğumda hayran olduğum annelerden bir diğeri, iki çocukla her şeye zaman bulabilen  genç bir anne , çocuklar konusunda bir çok  bilgiye ulaşabilirsiniz. 
 İlk anne çocuk bloğu olarak eklediğim blogtu  hemen hemen her yazısını okumuşumdur , çocuklar konusunda bir şey kafanıza takılıyorsa mutlaka uğramalısınız... 


Tık tık 2 çocukla hayat




Not:  Umarım yapabildim , Tanıtımını isteyen arkadaşları seve seve tanıtırım umarım yüzüme gözüme bulaştırmam:)



Yorumlar

  1. Hahahahhahahaaa yuz felci iyiymis:)))
    Sizden sonra bende tekrar okuyorum kendimi, ama bana komik gelmiyor niyeki acep? :)
    Tesekkur ederim, cok guzel anlatmissin, hice yuzune gozune bulastirmamissin. Ne guzelll bak sende bende buyuduk deep gibi olduk:))

    YanıtlaSil
  2. Sana mail attım gördünmü rezilliğimi :))
    Sana komik gelmeyebilir ama ben gece yarısı komşuları uyandıracak kadar kahkaha attığımı bilirim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiiiccc rezillik degil, ben cok begendim ve neler yapman gerektigini yazdim sana.
      Hep gul sen o zaman:)

      Sil
  3. Ne iyi yapmışsın sayen de yeni komşularımız oldu sevgili Gülşahı severek takipteyim zaten onun minnak kızına hastayım:))))
    Kuğum bak yazayım sen de gül:))) senin başlığı bekarmısın diye okudum iyi mi:)))))) ayy hala gülüyorum ben gidip şu gözlüğü bir kontrol ettireyim zamanı gelmiş:))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeni komşularımız , dostlarımız , kardeşlerimiz olsun dedim iyi demişim değilmi:)) sıra sanada gelecekkk:))) tehdit gibi oldu biraz :))
      :)) bende diyorum neden bu gece çok fazla okuyucum var meğer bekarlar bir umut geliyormuş:))) çok güldüm:)
      bu arada bekarım:))) normaldir bu saatte gözlerimiz yoruluyor iyice biz uyumamakta inatlaşıyoruz:)
      sevgilerimle.

      Sil
  4. Güzel olmuş tanıtım işini gayette kivirmissin. Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler e devamı gelir o zaman :)
      sevgiler.

      Sil
  5. Sayende kaçırdığımız blogları da tanımış olduk. Gayet de güzel anlatmışsın. Devamı da gelsin, bekleriz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler, bütün takipçilerimi ve isteyen herkesi listelemeyi düşünüyorum :)

      Sil
  6. Kendilerini takibe aldım :)

    YanıtlaSil
  7. yeni arkadaşlar.. ne güzel tanıtmışsın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok seveceksin
      ilk denemem olunca tereddüt ettim .
      beğenmene sevindim . :-)

      Sil
  8. Bende daha yeni denilebilecek bir blogum ziyaret eder eğer beğenirseniz benide tanıtmanızı isterim :)
    blog: https://caganerkan.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz
      bloğunuzu ziyaret edip
      seve seve tanıtırım .

      Sil
  9. harikasın :))) 2çokukla hayat ı görmüştüm sanırım ben de :)
    ayrıca teşekkürler :) sevgiler :) :* :* :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet mutlaka görmüşsündür bir çok güzel. Blog var hepsini sırayla tanıtacağım inşallah. Sevgiler canım.

      Sil
  10. Zarif kuğu kızım, merhaba yeniden bloğuna dönmüşsün sanırım uzun zaman oldu ama ben yeni farkediyorum, sevgili Hatice vesile oldu yeniden bulduk birbirimizi bak:)))iki harika çocuk annesi Gülşah benim de çok sevdiğim blogcan arkadaşım, diğerlerini de sayende tanımış oldum. Çok teşekkürler. Sevgiler...:))kaybolma bir yerlere bir daha:) bu arada hastalanmışsın çok geçmiş olsun...:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anniş sen beni sokağa koymuşsunda haberim yok :)
      Söz yaramazlık yok artık .<3 gelip geri almana çok sevindim elma şekerim nerede :) şimdi iyiyim sağol canım benim iyiki geldin hoşgeldin..

      Sil
  11. merhabalar bence gayet güzel ve faydalı bir tanıtım olmuş :) tanıtımını yaptığınız blogları takibe aldım benimde tane bloğum var cocukokuloncesi.blogspot.com ve sosyalhatun.blogspot.com rica etsem benim bloglarımın da tanıtımı yapar mısnız? :) fırsatını bulup yapamasanız bile şimdiden çok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz tabikii seve seve bloglarınızı ziyaret edip tanıtımlarınızı yaparım.
      Sevgiler.

      Sil
  12. Tanıtımlar için teşekkürler...

    YanıtlaSil
  13. Tanıtım yazıları çok faydalı oluyor yeni yeni bloglar keşfetmiş oluyoruz. Gayette güzel olmuş elinize sağlık ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür. Ederim . Ben çok seviyorum yeni bloglar keşfetmekten bana üye. Olun şunu sayfanıza ekleyin bunu olaylarını sevmiyorum çünkü onu ekle bunu ekle sayfa çok dolu oluyor çıkarsız karşılıksız , isteyen herkesi ve sevdiğim bütün. Blogları tanıtmaya çalışacağım . Sevgilerimle.

      Sil
  14. selam

    benim blogum da yeni davetlisiniz :)

    YanıtlaSil
  15. Hoşgeldiniz
    ziyaret ettim blog hayatınızda başarılar dilerim.

    YanıtlaSil
  16. Kuğum senin tavsiyelerin başım üstüdür mutlaka bakacağım tanıtım için çok teşekkürler tatlım.Bir de sen ne mükemmel insansın maşaAllah.Neden böyle dedim çünkü günümüz de böylesi paylaşım yapanlar o kadar az ki onlardan biri de sensin güzel yürekli kuğum Rabbim gönlünün güzelliğini ömrüne yansıtsın inşaAllah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımsın o senin kalbinin güzelliği . İnşallah senide tanıtacağım gerçi senin daha çok uyen vardır sen beni tanıt :) can dost.

      Sil
  17. Güzel bir etkinlik olmuş elinize sağlık Acaba benim blogu da tanıtma şansımız var mı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabiki tanıtırım .
      bütün istekleri sıraya koyuyorum talep eden arkadaşları talep sırasıyla seve seve tanıtacağım.

      Sil
    2. Teşekkür ederim siyah kuğu

      Sil
  18. Çok güzel anlatmışsınız bence. Azıcık geç kalmış olabilirim belki bu davete ama benide istediğiniz kadar elinize, yüzünüze bulaştırarak anlatabilirsiniz :)). Çok mutlu olurum. Sizin gibi iyi anlatıcılara ihtiyacı var biz gibi acemi komşuların :). Bu arada Sizin Şehriniz etkinliğinde sizi de mimledim haber vereyim dedim. Sevgilerimle..

    kurabiyecimiss.blogspot.com

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zona ve Ben...

 Küstüm!  Bu kuğu nerelerde diye  Hiç merak ta etmiyorsunuz?  Ölsem yedim çıkmış olacak.  Bir tek Benbir sormuş Allah razı olsun.    H asta oldum   o kadar  çok yemek Bloğu yapan arkadaşım var ancak bir tas çorba yapanım yok! Al kuğu bu çorbayı içte iyileş diyenim yok! Üç haftadır zona ile mücadele ediyorum daha önce bu hastalığa yakalanan blogcu arkadaşım A hesteydi-beste ile    hasta olduğu dönemlerde  konuşmuştuk hasta olduğu dönemlerde... ''Çok ağrılarım var acı çekiyorum'' demişti ve bende ona ''seni anlıyorum'' demiştim aynı acıyı yaşamadan anlayamıyormuş insan. yatağa hapseden ailevi ilişkilerden çevreden ve işten koparan bir hastalıkmış.  Son zamanlarda  istediğim bir kaç gün tatildi. Çok yorgundum yorgunluk stres sayesinde bir anlık boşluğumdan beni yakalayan bu hastalık.  Üç hafta  önce, sadece bir dakikada çıktı ve ilk olarak minnacık bir kaç sivilce gibi boynuma yerleşti sıcaktan olduğunu düşünüp ağrılara kulak asmadım.

Şşş! Kızlar bağırmaz

 Şşşş Kızlar bağırmaz  Eğer anne ve ya anne adayı  iseniz mutlaka izlemeniz gereken bir  film... Bu filmin bir karesine  instagramda  rastladığımda izlemeye karar verdim  Ramazanda  gece birde işten gelince  sahura kadar  uyumayayım diye  açtım filmi.   Film o kadar etkileyici ve sürükleyiciydi ki     film bittiğinde  sabah ezanına sadece beş dakika kalmış...  Sadece su içebildim filmin üzerine  yemek falan yiyemezdim zaten rüyamda da  Şirini gördüm  günlerce içimden çıkmadı  . Filmin beni bu kadar çok etkilemesinin sebebi ise çok gerçekçi olması  ... Oyuncular:Babak Hamidian, Merila Zare'i, Tannaz Tabatabayi  Tür:İran SinemasıYapım  Yılı:2010 Orjinal İsim:Hiss Dokhtarha Faryad Nemizanand  Puanı 8.2 Bir okuyucunun yorumu Dünya meşgaleleri yüzünden çocukları ile ilgilenmeyen ebeveynler Şehvetleri  ve sapkın düşünceleri  kendini bile düşünmeyen   caniler, masumların hayatlarını karartan sübyancılar... Dile düşmemek için şik

mutsuz bir insancık

 bazen kaçmak gerekir, kendinden , herkesten. çok bunaldım .çok yalnızım o kadar yalnızım ki  her gün pazarları dahil  16 saat çalışıp yine de çok yorgun değil. çok yalnızım. kimseye açıklayamadığım tuhaf bir yalnızlık.iki kaşımın arasında zaman geçtikçe  çıkan iz , ne kadar somurtkan biri olduğumun gayet açık kanıtlarında biri olsa gerek. ahh tabe efenim ne diyorsun be kuğu nerelerdeydin diyeceksiniz ! devrik cümlelerimi itinasız  virgülü noktası doğru yerde olmadını bildiğim  satırlarımın pek kimsenin umrunda olmadığını düşündüğümden sadece beynimde yazıyorum. mutsuz yalnız hatta halen fakirim...  hayatta en çok istediğim bir evimin olmasıydı ben biriktirdikçe ev fiyatları arttı .ben mutlu olmaya çalıştıkça sorunlar daha da arttı. bazen yaşamıma son mu versem diyorum sonra iğne batsa uf uf  diyorum canımın çok tatlı olduğunun farkına varıyorum . şey gibi bir  şry bozulsa onu tamir ederken daha da çok bozuyorum. . sonuç olarak mutsuzum .