Ana içeriğe atla

Duyurulur...Merak edenlere


Yaşıyorum  yaşıyorum! Panik yok:)
 Üstelik bu yıl başı  hiç kutlama yapmamıştım yeni yıla girmeyeceğim, eski yıl güzel demiştim, anlaşılan yeni yıl bana küstü ve lanetledi, pişmiş tavuk bile bana acır oldu, onun başına daha az şey gelmiştir...
 Bu hikayeden de nefret ettim diyebilirim ne zaman yazmaya devam etsem başıma hep beklemediğim kötü olaylar geldi.
 Kızımın daha uygun bir muhitte büyümesi inancımla, yeni bir eve taşınmak zorunda kaldım.
Pek istekli değildim doğrusu, kiralar o kadar yüksek ki bulduğum evin kirası uygun ama evin ilk resimlerini sizinle paylaştığımda sebebini anlarsınız. Taşınmak o kadar yorucu ki bir o kadarda masraflı hatta masrafı yorgunluğu unutturuyor. Yataklarım yeni geldi ,oturma takımımsa henüz gelmedi üç hafta yerde yorgan üstünde yattık,yorgan üstünde oturduk, birde yorganlara sorun ne eziyet çektiler...
Midemde tuhaf bir ağrı var. Sizede olurmu? çok yüksek bir yere çıkıp avaz avaz bağırmak istiyorum, hatta uçmak! veya üstümdeki her şeyi çıkarıp koşabildiğim kadar hızlı koşmak, tabii henüz ikisini de yapmayacak kadar aklı dengem yerimde, tabii ne kadar bu dengeyi koruyabilirim bilemiyorum. 
Sizleri unuttum sanmayın ! blog okumak  benim için okumaktan öte bir şey o insanın dünyasına giriyorsunuz. bir yemek tarifinde bile üzüntüsünü,mutluluğunu hissedebiliyorsunuz. Yakında fotoğraflarla yazılarla geri gelirim hepinizi öpüyorum. Sevgiler...


Yorumlar

  1. Seni çok iyi anlayabiliyorum bende şuan hiç istemediğim bir semtte oturmak zorundayım sanırım senden tek farkım ev güzel semt çok alakasız . Umarım alışırız sıkma canını sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alışırız elimiz mahkum, evi kendime uygun hale getirdim diyebilirim ama yorucu oldu, teşekkürler. sevgiler.

      Sil
  2. hoşgeldin Siyah kuğu, Allah yardımcın olsun.

    YanıtlaSil
  3. EVET NE ZAMANDIR GÖZLÜYORDUM SİZİ. MERAK TA ETTİM DOĞRUSU. BU ŞEKİLDE OLAYLAR OLUYOR NE YAPACAKSIN. GÖRÜŞMEK ÜZERE ARAYI AÇMAYIN ALLAHA EMANET OLUN BYE

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa çok teşekkürler, bu sene bana hiç yaramadı bir türlü normal yaşama dönemedim,umarım sık sık görüşürüz artık sevgiler.

      Sil
  4. Kuğum bir görünüp bir kayboluyorsun.. bu arada nerede oturuyosun İstanbul ise tanışmak isterim seninle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç sorma canım bir türlü oturtamadım düzenimi bu sene, hastalıktı ,falandı filandı derken neyse ki sene bitiyor az kaldı:)) canım ben Edirne'de yaşıyorum .

      Sil
  5. yeni ev hayırlı uğurlu olsun. Sizi çok iyi anlıyorum. Biz daha ev bile bulamadık. Taşınmak cidden çok zor. Hele dediğiniz gibi masrafı insanı resmen yiyor. Ama işte insanda keyfine taşınmıyor ki. Kolay mı yollara düşüp ev aramak, her türlü insanla muhatap olmak, sorgulara çekilmek.. falan filan işte... bir de bunun yorgunluğu var. Ayyy... bende doluyum yaa.. patlayacağım yakında. Allah herkese kolaylık versin. (amin..)
    Tekrardan hayırlı olsun. Güle güle oturun. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler, Amin şimdilik gülmüyorum her gün stres ,sinir patlamaları yaşıyorum kızınca öyle bağıran bir tipte olmayınca kendimi üzüyorum sadece...

      Sil
  6. Ayy canım benim dün seven ne yapmazı dinledim aklıma sen geldin kuğum ne zamandır ortalarda görünmüyor hiç sesi soluğu çıkmıyor dedim kalp kalbe karşıymış ki sen yazdın daha ben sormadan :) tekrar sorayım canım nasılsın iyi misin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımsın iyiyim sen nasılsın en önemliside annen nasıl , belkide hissetmişimdir beni özleyen birileri var diye:)

      Sil
    2. annem iyi Allah'a şükür hep aklımdasın iyisin demi

      Sil
    3. İyiyim canım, öpüyorum

      Sil
  7. Kuğu'm hoş geldin..İnşaAllah herşey gönlünce olur,sıkıntılı dönemini en kısa sürede atlatırsın..Sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım hoşbuldum,
      Amin geçer canım geçer neler geçmiyor ki! öpüyorum.

      Sil
  8. Allah kolaylık versin taşınmak gerçekten çok zordur....biran önce düzenini kurman dileği ile

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin umarım bir an önce sırtımı koltuklarıma dayamak istiyorum. sevgiler.

      Sil
  9. Hoşgeldin kızım, tüm sıkıntıların geçer eminim, mide ağrısı yaşadığın bu sıkıntıların sonucudur dert etme, yeni evinde güle güle otur canım, hayırlı, uğurlu olsun..sevgilerimle kocaman (bak bu sözcüğü bana sen alıştırdın)öptük:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Annem,bu yıl bana yaramadı illa bir şeyi suçlayacağım ya onu suçladım işte:))
      kocamannnn öpüyorum alış güzel ama:))

      Sil
  10. Canım kolay gelsin . En önemlisi sağlık . Üzme kendini , herşey zamanla yoluna girer .
    Yeni ev , yeni enerji . Sağlık , mutluluk ve huzurla oturun inşallah . Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım, enerji mi? Kolay kolay dile getirmem bilirsin ama yoruldum... sevgilerimle.

      Sil
  11. daha dün akşam avaz avaz bağırma isteği bendeydi, ergenlerim yüzünden bahsettiğin duyguyu sık yaşıyorum:) Özlemişiz seni , hoş geldin..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Birlikte bağıralım :)) ergenlerle bir benim başım dertte sanıyordum:)) hoşbuldum canım.

      Sil
  12. Canım bende merak etmeye başlamıştım!
    Yeni evinde inşallah sağlıkla huzurla mutlulukla otur kuğum:) Hiç bir şeyide takma, herşerde bir hayır vardır güzel yürekli arkadaşım benim!Öpüyorum kocaman:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin canım benim bende kendimi merak etmeye başlamıştım:) şaka bir yana üç gün boyunca iki saat uykuyla işe gittim ,düzelir her şey güzel olacak:)) öpüyorum kocamannn.

      Sil
  13. hay Allah canım benim zoru atlatmışsın bak gerisi gelir.hem değişiklik iyidir.başlangıcı boşver bundan sonrasına bak.hem üzülürsen bu sağlığına yansır.ve emin ol çook iyi anlıyorum seni.her birimizin o çığlığı attıracak hikayeleri var.hayatın içinde olupta olmamasının mümkün olmadığını anladım.o yüzden azıcık gamsız olup keyiflenmeye çalış derim(valla zorlayınca azıcık da ols aoluyor:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında taşındığım yer güzel alışılmayacak gibi değil fakat henüz keyfini çıkaramıyorum ondandır dırdır yapmam:) Ben her şey olurumda gamsız olamam , çok fazla takıyorum ,en sevmediğim huylarımdan biri zaten üç tane sevmediğim huyum var
      aşırı takmak
      aşırı sahiplenmek
      aşırı üzülmek, bunların dozunu bir türlü ayarlayamam. bir defada gülmenin dozunu kaçırsamya ama olmazzz işte böyle canım çok dertliyim çook:)))

      Sil
    2. o üç şeyin dozunu ayarlamalısın.emin ol bunu yapabilirsin.ukalalık yapmıyorum.sana bir gün hayat hikayemi yazıp yollayacağım diye boşuna söylemedim.44 yıllık hayatıma kaç yaşam sığdırmışım gibi geliyor bazen.ailede adım ayaklı felaket bu kadar diyim sana.bak mesela temzilki hastalığım vardı.yıllarca çok uğraştım kendimide çevremide çok üzdüm bu yüzden en son terapi gördüm atlattım.kendimi tanıdıkça çözümleride beraberinde gelmeye başladı.kendimi tanıdım kendimi sevdim kendime değer verdim.aşamadığım yerler için ise yardım aldım.ve sonuç olarak bu yaşıma kadar dünyadaki en büyük hazinenin önce sağlık olduğunu acıyla deneyimledim.o yüzden bu 3 şeyi yani huyunu törpüleyip olumlu hale getireceksin.gece yatağa yattığında önce derin ama hızlı bir nefes alıp yavaşça ver.sonra bilinçaltın: sevgili bilinçaltım bu gece gün boyunca beni rahatsız eden sorunlarımla ilgili çözüm getirmeme yardımcı ol ve sakin huzurlu ve güzel bir uyku çekmemi sağla" diyerek uykuya dalacaksın.sakın gülme bunu bir uzmandan dinlemiştim.aman olur mu falan desemde deniyorum.sonuçta sabah 6 da uyanacağım diyerek yatınca 6 da kalkabiliyorsam bu bilinçaltına yolladığım komuttan kaynaklanıyor.eh diğerleri neden olmasın.tamam çok konuştum.:)) ama seni seviyorum ve değer veriyorum.çok özel bir insansın ve yaşadığın her anın en kalitelisini hak ediyorsun.ve biliyormusun her şey güzel olacak :))

      mini bir örnek:)

      Bugün tam benim istediğim gibi bir gün...
      gazeteci 102 yaşında olan bir adamla ropörtaj yapmaya gitmiş.
      Haliyle ona bu yaşına kadar nasıl geldiğini, ne tür bir beslenme uyguladığını ve spor yapıp yapmadığını sormuş, uzun ve sağlıklı bir yaşam için ip uçları vermesini istemiş.
      Yaşlı ve dinç adam gazeteciye, ben herhangi bir beslenme programı uygulamam ya da çok özel bir egzersiz programım falan yok demiş.
      Gazeteci çok şaşırmış, yaşlı adam sözlerine devam etmiş, “Sadece kendimi bildim bileli tek bir şey yaptım ve asla yapmaktan vazgeçmedim.
      Her sabah çok erken kalkarım, odamın perdelerini sonuna kadar açar ve o gün ister çok yağmurlu, çamurlu, gök gürültülü olsun, ister karlı, ister güneşli ya da sisli, kasvetli bir gün olsun…
      Gökyüzüne uzun uzun bakar ve ‘Bugün tam benim istediğim gibi bir gün…
      Bu gün benim için muhteşem geçecek,’ derim.

      sevgilerimle....

      Sil
    3. Bu gün benim günümdü ,gecede benim gecem olacak:)) öpüyorum seni seni can kulağıyla dinleyeceğimden emin olabilirsin, senin hikayeni yazmak istiyorummm:))

      Sil
  14. Yeni bir çevre hayatında yeni bir sayfa demektir Siyah kuğum...
    O sayfaya neler yazacaksın bakalım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında bana yazmaya o kadar çok şey çıktı ki yeni hayatlar yeni insanlar artı yeni hikayeler demek:)) sevgiler canım.

      Sil
  15. Taşınmak çok zordur bilirim,bende bu sene taşınmak istedim yorgunluktan geçtim masrafı düşününce vaz geçtik yine..Mevlam yar ve yardımcın olsun..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin canım sağol, zor bir olay , tümtaşınanlara yardımlar diliyorum.
      güzel dileklerin için teşekkürler.

      Sil
  16. VALLA BİR ŞEYLER YAPMAK İSTİYORDUM CAIMIN İSTEDİĞİNİ BULAMAMIŞTIM MEĞER İSTEDİĞİM TAMDA BU...BANA DELİ DİYEBİLİRLER YÜKSEKCE BİR YERDEN :))TAMAM AMA ETRAFIMADA DÖNEREK BAĞIRAYIM HERKES DUYSUN...ALLAH BUNALTMASIN CANIM BURNUMDA GİBİ:)TAŞINMAK GERÇEKTEN ÇOK ZOR ...MADDİ YÖNDEN VE BEDEN OLARAK YIPRATIYOR İNSANI ...AMA HER İŞİN BAŞI SAĞLIK OLSUN GÜLEREK OTURUN YENİ EVİNİZDE:))SEVGİLERİMİ MUHABBETLERİMİ BIRAKIYORUM...MUTLU KALIN

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin canım evim hikayelere konu olacak bir ev:)) kocaman öpüyorum canım buyur gel bir acı kahvemi iç:)

      Sil
  17. sevgili kuğum içten içede merak ediyordum hani ALLAH korusun yine acaba sağlık sorunlarımı oldu diyede içimden geçirmiştim,neyseki değilmiş ufak tefek sorunlar dışında ,ALLAH bugünlerimizide aratmasın hayırlı olsun yeni eviniz beni düşüncesi bile yoruyorken bu taşınma toparlanma meselesi :( neyseki yerleşmişsiniz sayılır güle güle huzurla oturun inş,sevgiyle kalın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım ben bu yılı inanki hiç sevmedim bir an önce yeni yıl gelsin istiyorum , güzel dileklerin için teşekkür ederim canım öpüyorum.

      Sil
  18. Kugucum..sevindim sesini duyunca:)) tum guzellikler senin ve kizinla olsun..hersey gonlunce olsun diyorum..yeni evinizdede musmutlu yasayin..bu arada Edirnede sessiz bir yer vardir bir ara git oraya bagir bagirabildigin kadar etrafindakileride umursama:)) sarildim ..)(Mide agrin cok stress ten...yasamin duzene girince gecer..)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kendimi kır bayır gibi bir yere atacağım yuvarlanıp yuvarlanıp çığlık atacağım:))) öpüyorum canım.

      Sil
  19. Merhabalar.

    Cenab-ı Hakk, yar ve yardımcınız olsun inşAllah! Cenab-ı Allah'a şöyle dua edin: " Ya Rabb'im, katından bize bir rahmet ihsan eyle. İşlerimizi kolaylaştır ve bizleri doğru yola ilet." Amin.

    Selam ve dualarımla birlikte en Güzel'e emanet olun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar.
      hocam Allah razı olsun dualarınızı eksik etmeyiniz benden , saygılarımla. Selamlarımla.

      Sil
  20. ah siyah kuğum öyle özledimki seni ve yazılarını fazla bekletme olurmu bizi kolay gelsin işlerindede

    YanıtlaSil
  21. Rabbim kolayliklar versin kugum
    daim dualarimdasin seni seviyorum

    YanıtlaSil
  22. Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr Allah'ım işimi kolaylaştır zorlaştırma işimi hayıla tamamla amiin.. Bu duayı dilinden gönlünden eksik etme..
    Birde Kur'an-ı Kerimin doksan dördüncü suresi inşirah suresini devamlı oku.. işlerine kolaylık gelecektir. Bu sure Rasulullah (sav) Efendimizin gönül sıkıntısını giderip ferahlık gelmesi için inmiştir.. http://peygamberiminizinden.blogspot.com/2010/12/insirah-suresi-konusu-ve-detaylari.html
    Bu linke bakabilirsin canım.. Allah yar ve yardımcın olsun..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah razı olsun canım sık sık okudum bu duayı çok sağol ben mesajları okudum ama cevap yazacak kadar bile gücüm kalmamış gibi hissettim kendimi. çok sağol canım.

      Sil
  23. Hem masraf kısmına hem yorucu olduğuna katılıyorum Taşınmanın.Çünkü en son senin mime cevap yazdıktan sonra 1,5 ay anca taşındım anca yerleştim Siyah kuğum ve ne cüzdanımda ne bedenimde can kaldı:) Dinleniriz en kısa sürede inşallah. Güle güle oturalım yeni evlerimizde.. Canımsın. ss

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım iyi sen yerleşmişsin ben zaten kolay kolay bir ortama uyum sağlayamam , güle güle otur yeni evin yeni umutlar yeni hayaller, sağlık ve sıhhat getirsin öpüyorum.

      Sil
  24. GÜZEL KUĞUM NAZARA GELDİK HER HALDE
    BENİMDE HİÇ KEYFİM YOK
    GELİR GEÇER İNŞALLAH
    ALLAHA EMANET OL

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle nazara geldik oku beni canımmm. Allaha emanet ol öpüyorum.

      Sil
  25. Kendine dikkat et olur mu..
    Bağırmak istediğin zaman da çık bağır , varsın deli desinler :)

    YanıtlaSil
  26. Se fosse verdade que existe chuva de felicidade, eu pediria com toda a minha fé que o céu despejasse em você uma chuva abundante de FELICIDADE... Que o seu dia seja regado a fortes emoções e que o final de semana seja recheado de coisas boas.
    Beijinhos Nelma Ladeira.

    YanıtlaSil
  27. kuğum yeni evin hayırlar ve güzelliklerle gelsin sana..sanırım üzerine yük fazlaca binince hem panik yapmışsın hemde stres ki bu çok normal :) akli dengen yerinde olduğunu biliyorum ama zaman zaman bunu ben yapıyorum bildiğim kuytu boş ve yeşil bir arazide avazım çıktığı kadar bağırır birktirdiğim gözyaşlarını oraya bırakır çıkarım sonra çok rahatlıyorum tavsiye ederim :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tarlaya çapa kazmaya gittim bir kaç gün bağırmama gerek kalmadı:)) yalın ayak toprakta koşmak çok hoş:)) ahh! evet bende tarlaya bir kaç yere çukur açıp göz yaşlarımı ektim ne çıkar sence?:)

      Sil
  28. Gece yıldızım....
    Nazlım abisinin ak yürekli meleği....
    Mimini yazdım artık döndüm burdayım...
    Yazacak o kadar çok şey varki...Kesinlikle bunalacaksınız :)))
    Meleğimi amcasının yerine kocaman öp....

    YanıtlaSil
  29. Merhabalar.

    Malum Kurban Bayramı yaklaşmaktadır. Bu vesileyle Kurban Bayramınızı kutlar; tüm sevdikleriniz ve sevenlerinizle birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmenizi dilerim.

    Bizleri Allah'a yaklaştıracak olan kurbanınızın da hayırlı ve mübarek olmasını Cenab-ı Hakk'tan niyaz ederim.

    Selam ve dualarımla birlikte en Güzel'e emanet olun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ellerinizden öperim saygı selam ve dualarımdasınız hocam.

      Sil
  30. Bayramın kutlu olsun şekerimm:)

    YanıtlaSil
  31. Kuğum epey bir ara verdik bloglarımıza ama dönücez inşallah. Sana çok kolaylıklar diliyorum en zor işlerden biride taşınmak.
    hAYIRLI VE MUTLU BİR BAYRAM GEÇİRMENİ DİLİYORUM...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol bitanem döneceğiz! öpüyorum seni kocaman.

      Sil
  32. Canımm siyah kuğumm hayırlı bayramlar diliyorum daha fazla özletme kendini bekliyoruz,sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  33. mutmutlu bir o kadar saglikli ve huzurlu bayramlarin olsun kugummmm! sabirsizlikla geri donmeni bekliyoruz. umarim artik rahatliga kavusmussundur canim benim :) seni seviyoruz !!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım geldim artık geldim ,kendimi ite ite geldim:) bende bende:))

      Sil
  34. Taşınmak çok zorr
    kolaylıklar diliyorum
    :)

    YanıtlaSil
  35. Siyak kuğum zarif kuğum saçları deniz yıldızlı kuğum geçmiş bayramın mübarek olsun. Kocaman öpücüğümü sıkıca sarılarak anne kız kuğunun yüreğine bıraktım..

    YanıtlaSil
  36. yeni evinizin hakkinizda hayirlar getimesini diliyorum sevgiler

    YanıtlaSil
  37. Sekercim..sessizsin ama iyisin biliyorum:) opuyorum..

    YanıtlaSil
  38. Kuğum canım bir tanem seni merak ettim nasılsın,ne yaptın,yerleştin mi?Umarım her şey yolundadır tatlım özledim gelmeni bekliyoruz çok öpüyorum sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımm çok sağol , yerleştim iki hafta 16 saat çalıştım taşınma yorgunluğunun üstüne tuz biber oldu, beyin olarakta çok doluyum ,buda bir çok yazı ve hikaye geliyor demek haberin olsun:)) öpüyorum.

      Sil
  39. kugum !!!umarim artik kendini toparlamissindir canim benim. hadi artik don aramiza ya !!! her yagmurun ardindan bir gokkusagi dogar unutma hayata karamsar bakma. an bu an dun gelmiiis geçmis yarin ise daha henus yasanmamis canimcim su an rahat nefes alabiliyorsan onemli olan bu ani degerlendirmendir, hem sonra unutma bu bir itihan dunyasi,allah sana çekemicegin yuku vermez sana bazi dertleri veriyorsa mutlaka senden bunlarin ustunden gelicek kapasiten var , en guçlu insanlar senin gibi olanlar :) canim benim hadi artik gel!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Süper bir motive oldu şu an burada bir yazı görüyorsan sebebi sensin , bazen birileri tekmelesin isteriz yattığımız yerden kalkıp başka türlü silkelenemeyiz.
      geldimm öpüyorumm...

      Sil
  40. Kuğu hoşgeldin.İşlerim o kadar yoğun ki bende bu aralar pek bakamaz oldum bloglara.Seni tekrar görmek çok güzel.O güzel yazılarını bekliyorum,Ben de sırt ağrılarından muzdaribim bu aralar.Sonumuz hayırlı olur inşallah.Sana da geçmiş olsun tekrardan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sırt ağrılarınızın sebebi yorgunluk olabilir. geçmiş olsun
      Umarım döndüm artık pek eminde değilim))

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zona ve Ben...

 Küstüm!  Bu kuğu nerelerde diye  Hiç merak ta etmiyorsunuz?  Ölsem yedim çıkmış olacak.  Bir tek Benbir sormuş Allah razı olsun.    H asta oldum   o kadar  çok yemek Bloğu yapan arkadaşım var ancak bir tas çorba yapanım yok! Al kuğu bu çorbayı içte iyileş diyenim yok! Üç haftadır zona ile mücadele ediyorum daha önce bu hastalığa yakalanan blogcu arkadaşım A hesteydi-beste ile    hasta olduğu dönemlerde  konuşmuştuk hasta olduğu dönemlerde... ''Çok ağrılarım var acı çekiyorum'' demişti ve bende ona ''seni anlıyorum'' demiştim aynı acıyı yaşamadan anlayamıyormuş insan. yatağa hapseden ailevi ilişkilerden çevreden ve işten koparan bir hastalıkmış.  Son zamanlarda  istediğim bir kaç gün tatildi. Çok yorgundum yorgunluk stres sayesinde bir anlık boşluğumdan beni yakalayan bu hastalık.  Üç hafta  önce, sadece bir dakikada çıktı ve ilk olarak minnacık bir kaç sivilce gibi boynuma yerleşti sıcaktan olduğunu düşünüp ağrılara kulak asmadım.

Şşş! Kızlar bağırmaz

 Şşşş Kızlar bağırmaz  Eğer anne ve ya anne adayı  iseniz mutlaka izlemeniz gereken bir  film... Bu filmin bir karesine  instagramda  rastladığımda izlemeye karar verdim  Ramazanda  gece birde işten gelince  sahura kadar  uyumayayım diye  açtım filmi.   Film o kadar etkileyici ve sürükleyiciydi ki     film bittiğinde  sabah ezanına sadece beş dakika kalmış...  Sadece su içebildim filmin üzerine  yemek falan yiyemezdim zaten rüyamda da  Şirini gördüm  günlerce içimden çıkmadı  . Filmin beni bu kadar çok etkilemesinin sebebi ise çok gerçekçi olması  ... Oyuncular:Babak Hamidian, Merila Zare'i, Tannaz Tabatabayi  Tür:İran SinemasıYapım  Yılı:2010 Orjinal İsim:Hiss Dokhtarha Faryad Nemizanand  Puanı 8.2 Bir okuyucunun yorumu Dünya meşgaleleri yüzünden çocukları ile ilgilenmeyen ebeveynler Şehvetleri  ve sapkın düşünceleri  kendini bile düşünmeyen   caniler, masumların hayatlarını karartan sübyancılar... Dile düşmemek için şik

mutsuz bir insancık

 bazen kaçmak gerekir, kendinden , herkesten. çok bunaldım .çok yalnızım o kadar yalnızım ki  her gün pazarları dahil  16 saat çalışıp yine de çok yorgun değil. çok yalnızım. kimseye açıklayamadığım tuhaf bir yalnızlık.iki kaşımın arasında zaman geçtikçe  çıkan iz , ne kadar somurtkan biri olduğumun gayet açık kanıtlarında biri olsa gerek. ahh tabe efenim ne diyorsun be kuğu nerelerdeydin diyeceksiniz ! devrik cümlelerimi itinasız  virgülü noktası doğru yerde olmadını bildiğim  satırlarımın pek kimsenin umrunda olmadığını düşündüğümden sadece beynimde yazıyorum. mutsuz yalnız hatta halen fakirim...  hayatta en çok istediğim bir evimin olmasıydı ben biriktirdikçe ev fiyatları arttı .ben mutlu olmaya çalıştıkça sorunlar daha da arttı. bazen yaşamıma son mu versem diyorum sonra iğne batsa uf uf  diyorum canımın çok tatlı olduğunun farkına varıyorum . şey gibi bir  şry bozulsa onu tamir ederken daha da çok bozuyorum. . sonuç olarak mutsuzum .